Olen nykyään vain paha ja ruma! Joten, saisiko metsästysluvan invatakson kuskeja varten – just ja nyt heti!? Jumalauta, mistä niitä idiootteja sikiää (tai missä ne koulutetaan)? Eilinen oli pohjanoteeraus lajissaan. Juu, nouto oli tietty myöhässä, mutta sen olin jo ennakoinut. Sitten paluu – soitin töistä hyvissä ajoin ja auto luvattiin puolen tunnin päästä. Tulihan se. Vähän myöhässä. Sliipatun näköinen mamu-kundi, joka huudatti autoraadiota niin, että ei kuullut mitään, aivan helevetillisellä volyymillä vielä ja prleen maailman eniten inhoamallani kanavalla. Enkä minäkään tietysti saanut huutoani mökän yli! Hänen oletusarvonsa oli se, että kun osoite on tämä minun asumani katu, tällä prleellä ei ole lainkaan asuntoja vaan ainoastaan Risma, prletto. Sain vääntää hikihatussa karttaa, ohjata pelleä suoraan kääntymisin ja liikenneohjein Pazilasta asti. Siis käytännössä, minähän siinä työn tein. Ja tämä katu on piiiiiiiitkä ja monilukuisesti asuttu. Korjasin tilanteen olemalla veemäisen yliherttainen ja kiittelemällä oikein mukavasta matkasta – toivottavasti meni perillle. Ei kyllä tainnut, sarkasmi ei ehkä vielä kuulu koulutukseen ,>

Jups, ensi viikolla taas alkaa taksonkin säännöllinen käyttö. Eli eilen työterveysarvaus (vars. toht.) diagnosoi kiertäjäkalvosinoireyhtymän oikealla ja alkavan saman vasemmalla. Kivaa, mutta mukavaa. Onneksi löytyi jömmasta sopivat mömelöt, niitä nyt napsin muun arsenaalin lisäksi ja sammahdinkin heti ruuan jälkeen kissan viereen. Että ruokatorkut tekevät muuten höpönderiä ;D Ainakin jos on viikon sinnitellyt 2 – 4 h yöunien puitteissa heräillen ja kipuillen sekä puhuen rumia ihan kaikesta. Siis huomenna matka käy ENMG:n 40 minuutiksi (jihaa vaisusti vaan siihenkin), toivottavasti jokin syy tähän löytyy. Olen aika väsynyt siihen, että minua pidetään jotenkin yliherkkänä keskiäkäisenä ämmänä – joka tietysti muista syistä olenkin. Sen jälkeen kontrolli uudestaan ja katsellaan kuinka kauan jaksan töissä. En tiedä, tämänkin viikon on kotona särkynyt koipia ilman kohtuutonta rasitusta, samoin tietty olkapäätä. Nyt koivet melkein eivät taas tottele! Hmph. Minä lupaan siellä sähköshopissa muistella tovereita muissa kokeissa myötätunnolla, ihan varmasti!

Kävin duunissa viemässä sairaslomatodistuksen. Kumma kyllä, väki oli odottanut. Siis ei minua niinkään töihin vaan minun töitäni. Eräs henkilö oli taas kieltäytynyt tekemästä niitä, ehhh. Että näin. P-P:kin oli niiiiiin hauska ja mukava, että. Ja kaikkea. Hirveästi huudettiin, että enkö jo voisi jäädä. Kieltäydyin. Saadaan nähdä sitten maanantai-aamuna, mikä on tilanne. En uskaltautunut työhuoneeseen asti. En todellakaan. Tiedän, että joudun tekemään hommia sikana, mutta muuttelen vähän työtapojani ja katson, että pysyisi edes jonkinlaisessa kunnossa. Tai sitten heittäytyisi hulluksi – tekisi kaiken ja fiuuuuuuuuuuuh eläkkeelle vaikka mistä fyysisistä ja psyykkisistä syistä.

Ihan asiasta viidenteenkymmenenteentoiseen, saisiko tuolla samalla ammuskeluluvalla ampua miehet, jotka lupaavat jotakin, mutta eivät sitä toteuta? Prle, että ketutti. Eilen jo sovittu, että Kummisetä hoitaa pari asiaa, ei... ketutuksen voimalla puhdistin sentään jääkaapin. Jotakin hyötyä siitäkin tanasta! Ja sitten, eräs henkilö lupasi raahata kaikki tyhjät flindani pois pitkästä aikaa. Kerään niitä ison kasan ja sitten lahjon hänelle, jo vain oli kiinnostusta isossa rahapulassa. Mutta, ei mitään yhteydenottoa sen jälkeen, kun oli sovittu, että asia hoidetaan myös eilen. Eihhh, mistä näitä oikeasti sikiää? Minen ymmärrä. Enkä pysty nyt itse tekemään asioille mitään! No, jääkaappi tuli siis kiroilun myötä puhdistettua erittäin perusteellisesti. Kummisetä näet käy siellä kuin omallaan ja oli nyt roilaillut tofupaketilla, jep-jep. Ilmeisesti luullen, että se on tavisjuustoa! Ja lientä sitten joka hiivatin paikassa. Äly hoi?

Tuota perutaan äskeinen... sorry. No, juu oikeasti anteeksi molemmilta! Kummisetä tuli pari tuntia myöhässä, jurrissa, mutta tuli. Setä sai myös huomautuksen jääkaappiasiasta ja minun sekä Vinskin vipoviimoisten herkkujen syömistä – oli ihan nöyrää poikaa. Ja eräs henkilö soitti, tietysti aina juuri silloin, kun olen nukahtamassa ja tulee käymään tänään. Saan pulloni kauppaan sekä itseni myös sinne ja takaisin. Mutta naisen raivolla on todella ihmeellinen voima. Jääkaapissa on aivan eri äänikin *tsihih* ja se on puhto. Irrotin kaiken irtoavan ja pesin nekin ,D Ihan vaan tiedoksi, että kun kähmäilee soijan ja usean erilaisen thaisoossin kanssa päivittäin jne, jääkaappi voi alkaa näyttää melko – hmph – koristeelliselta. Suositan siis kunnon raivosessiota, jos ei muuta nyt alkuun löydy.

Sitten omituinen ruokapoliittinen ongelma. Minullahan on semmoinen itse kehitelty laktoosin välttämisjuttu, ei mitään intoleranssia. Nyt vain Eräs Juusto on saanut jo pari kertaa aikaan mahdottoman vilkkaan kiireen tuonne kylppärin puolelle. Kele. Noh, toht.tätihän sanoi, että jos vaikka välttäisi juustoa. Olisikohan se alitajuista =O Tein eilen mahdottoman hyvän chili-vihannesmätön, pohjaksi keitin ohraa. Kummisetäkin sai osansa, pienen siitä. Heti ei mitään oireita, mutta illalla lämmäytin pienen maisteluannoksen Erään Juuston kanssa, jo kiirettä riitti. Huih. No, jatkamme siis tofun viitoittamaa linjaa. Huom. siis juusto oli tarkistetusti tuoretta eikä siinä ollut mitään vikaa (testasin Kummisedällä ja katsoin paketin päivämäärät ym.)!

Myös Vincent on taas osoittanut oranssiutensa – käteni on tikattu kolmella sievällä reiällä. Minun mielestäni 140 cm x 200 cm:n sängyssä on kissalle tilaa muuallakin kuin pääni takana tyynyllä. Hänen mielestään ei. Taistelu päättyi verisesti sekä mökötykseen!

--------------------------------------

254944.jpg

Ai siis niinku hei, ett mami syyttää mua? Toi on siis iha vääri! Ei päästetä yksi koneell, möksitää vaa jossain ja lukitetaa. Nih kerta. Ja sitt mä ku niiiii oisin halunnu sinne miss on maailman pehmosimmat tyynyt ja mamikii ihan viakus. Toi tulee ja kiältää! No, suututtiha se, tiätty. Mutt en mä oo pitkävihane. Kyll mä goisin sen jalkois jo koko aika. Vaiks se jotai kälmii vissii suunnittelee, ko se nakuttaa iha hitost. En tajuu. Välill ei yhtää mitää ja sitt sata sivuu tekstii. No, just se, semmone on mami. Safkatki on välill ollu tosi hyvät, jauhist ja muut. Ja sen jälkee tavismuanaa. Toho pitäis siis saada joku tirektiivi. Ett niinku kunno muanaa ja usee. Mä haluun nyt donarii, mä näin jäikaipis, ku mami pesetti sitä. Mä haluuuuun! Toisaalta, mä sain kolme pussii uusii erilaisii hampulinaksui >O< Vähäks o ollu hyvii maisteltavii. Ja nyt urpo on duunannu pakkaseeki jauhist mua varte, jee. Tajus lopultaki. Pitkää meni, mutt hyvä ja perusteelline koulutus voi kannattaa viälä. Mutt et varmaa toi orjaki tost toipuu viäl ihmiseks, vaiks välill o vaikee uskoo. Mä tiä minkä fotonkaa se tähä meinaa, ko se laitto just jotai latauksee >o< Mä ko oisi halunnu foton mein viitakost, mutt ei täll kertaa. Vissii sitt huamen tai joskus *huoh*.

1988291.jpg

Kliffaa päivää mun kaiiiiiikilll ihanill ja rakkaill kissifrendeill! *pus*

-----------------------------------

Hmph, Vincent taitaa yrittää korjata vähän pistetiliään ,D

Päivän slogan: Kun oikein olen tässä kipeä ja vaivainen, muistan kavereita, jotka ovat myös kipeitä ja vaivaisia. Myötätuntoa siis ihan joka ikiselle – myös itselleni *muahhaahh*!

Päivän biisi: Agit-Prop –  Natalia

Luettua: Kuulkaas, on ollut sellaiset lukusesiot, että en pysty ja jaksa nyt arvostella kaikkea. Ja myöhemmin tulee lukemiseen liittyvä pikku yllärikin. Mutta minä laitan tähän nimet ja jonkin maininnan. Kirjat ovat täysin satunnaisesssa järjestyksessä - voipi sitten itse käydä katsomassa, kiinnostaako! Marko Kitti – Meidän maailma, lukekaa ihmeessä!!! Seppo Jokinen – Kuka sellaista tekisi, aina vain paranevaa kotimaista dekkaria! Analdrur Indridason – Talvikaupunki, suositan, hrrr. Joe Hill – Sydämen muotoinen rasia, uuuh, kieroutunutta kauhua, minä pidin. Jaana Taponen – Väärä varustus, hömpähtävää unohdettavaa. Olli Jalonen – 14 solmua Greenwichiin, mielenkiintoisen erilainen, juuh, käypi. Sandra Brown – Harhalaukaus, juu, oli, dekkarihömppää, ei minulle! Jim Thompson – Jerusalemin veri, jäks, ei tykkää. Ari Paulow – Viimeinen vartiomies, tuota, vanhan toistoa, ei innosta, ja jäks muille asioille! Sanna Eeva – Maamorsian, hiinä-ja-hiinä lukukelpoinen... Jay Parini – Viimeinen asema, Tolstoista ja historiasta kiinnostuneille.

                                          265380.jpg

                                              TOKI NYT ON JO TORJANTAI?