Vääntäydyin juuri Herjaamolle, mukanani kassillinen kirjoja. ISO kassillinen. Arvatkaas oliko kivaa. Ja ne pitää vielä roudata kirjastoon, hakea uusia ja yrittää vielä mahduttaa mukaan ruokaakin. Jäks! Apuja ei tule, Kummisetä päivystää yksin tänään työpaikallaan. En tykkää edelleenkään näistä vmäisistä pyhistä, joita tungetaan joka paikkaan. Sanokaa mitä sanotte, minä vihaan niitä! Huomisen voikin kuluttaa sitten pesemällä vaikka kylppärin tai tekemällä jotain muuta hyödyllistä. Ns. oikean sunnuntain vaikka siivoamalla ja pyykkäämällä. Mitä muuta tuollaisina päivinä oikein voi tehdä? Siis lukemisen ja koneen ääressä istumisen lisäksi...

Haa, Welhotar nukkui taas melkein 6 h, tosin viimeiset pari tuntia vähän väliä heräillen. Olin repopoikki illalla. Kummisetä tuli, älykkäästi kyllä, suoraan töistä meille. Sitten koneelle eli vaatimattomat 3 h konetusta, lähinnä tietyn ohjelman parissa. Osa meni taas joristessa joutavia. Ei tunnu Sedälläkään olevan töissä oikein herkkua ,D No, saa ainakin 3 kk kunnon oikeaa palkkaa ja on se sentään taas CV:n vähän meriittiä tuokin paikka. Muuta siitä ei kuulemma oikein irtoa. Eipä irtoa täältäkään, ei silti. Jatkoista ei tietenkään mitään tietoja. Viimeksi sopimus taisi tulla juuri vähän ennen joulua. Joskus se on tullut pari päivää ennen katkoa... Ehh, eikö vain olekin stressitöntä elämää! Tekee hulluna töitä, näyttää parhaat (?) puolensa, opiskelee jne. saadakseen nämä muutamat eurot kk:ssa. Ja aina pelko perseessä. Että tuleeko jatkoja vaiko eikö. Tässä kun pärstäkerroinkin ratkaisee eli hankalasta Welhottaresta on tod. helppo päästä eroon. Kermaperse kerää pisteitä, veetu, kerätköön. Siinä muuten on Pitsiniskan lisäksi ihminen, joka aiheuttaa välittömästi kylmiä väreitä ja suunnatonta öklötystä. Nyt se ihminen on vielä raahannut lapsensa tänne TET-jaksolle. Lapsi ei uskalla edes puhua, ei sanoa kiitos, eih...  Minä taidan lähteä kohta jonnekin pois täältä.

Belgarionkaan ei ole tulossa lomalle, joten tapotylsä vkonloppu on tulossa. Ei, minä en suinkaan aio käyttää siitä osaa siihen, mihin pitäisi. No, tai ehkä ihan pienen osan. Tentti olisi taas 15. pvä. Argh! En minä ole vielä mitään ehtinyt tehdä... onko tämä jotenkin epätavallista, ehh. Minä pystyn oikein mainiosti välttelemään tällaista asiaa lähes viimehetkeen asti. Sitten voin taas vänistä täällä, eikö olekin kiva?

Taksot ovat taas haukkuneet minua mennen-tullen tällä vkolla. Osoitteet on annettu heille päin veetua ja minä joudun sijaiskärsijäksi Iisalamen mokista. No, Iisalameen on lähtenyt kyllä taas palautetta! Että muuten oli vaikeaa vaihtaa tämänpäiväisiä tilauksia. Vaati 7 erillistä meiliä, ennenkuin Iisalamessa uskottiin, että minut haetaan normaalisti, haetaan töistä myös normaalisti, mutta viedäänkin kirjastoon ja sitten haetaan kaupan edestä. Ziis! Tein oikein asialliset muutostiedot, mutta aina vaan tuli väärää vahvistusta. Jossakin on jotain vikaa - ei korjattane tuotapikaa!

---------------------------------------

254944.jpg

Purrrrrrrrrve, kaiffat! Hei, vähäks tääll on taas ollu kissinpäivät! Mami anto eilenki donaarii ja sitt sitä heekkupussimääkäruakaa... Sitt ku Kummisetä oli häipyny, mä aloin jolista ja juasta taas. Mami oli kilti, se avas mulle taas kaikki ovet ja mä sain mennä ja juasta. Sitt se löysi semmosen erilaisen mylpyrän ku enne on ollu. Se on niinku semmone korkki ku pitää rapinaa ja pyärii. Mä hyäkin ja tapon sen monta kertaa. Mami jakso viäl hakeeki sen, ku se meni ihan vääri paikkoihi enkä mä voinu hakee... Se vaa puhisi ja ryämi ja etti. Hassult se kyll näytti. Sitt se sano, ett kerta viälä se hakee, mutt ei enää. Mä sitt lopetin ja leikin vahtikissii. Mä majotuin mamin stifloje sekaa ja vahtin niitä täpöllä. Hurrrrrrrrja ja vaarrrrrallinen vahtikissi >0<  Jos joku ois vaiks yrittäny varkastaa sen stiflat niinku. No, me mentii melko aikastee goisii, vaiks toi taas lukitti sänkys. Sill oli viäl iso kirjaki, vähäks oli hankala. Mä mahtunu muka tyynyll, oli pakko goisii siin polvitaipees. Siin mä sitt goisinki melkee aamu asti, ku mami alko pyärii ja punkee ylös.

1017913.jpg

Pistin sitt öögat kii, ku en diggaa, ett mami ottaa fotoi. Mutt näkeehä mun muut hyvät pualet täst kuiteski, eiks?! Kliffaa viikendii vaa kaikill upeill leideill ja komeill kolleill - huamisee.

---------------------------------------

Samoin, viikendiä vaan kaikille! Ja kaffetta tänne, ziitosta.

Päivän slogan: Parempi yksi ruuvi löysällä kuin useampi liian tiukalla!

Päivän biisi: Hyvää päivää

Luettua: David & Leigh Eddings - Nuoremmat jumalat: Unennäkijöiden 4. kirja, tämän sarjan viimeinen osa. Jälleen taattua Eddingsiä ja edellyttää, ainakin minusta, aikaisempien osien lukemista. Unenomaista, hauskaa ja sotaistakin kerrontaa. Yllätyksiä eri puolilla, lemmikkiaurinko toimii ja erinäinen vehkeily toimii vielä paremmin, vaikka vaarallisilla alueilla liikutaankin ;D Welhotar pitää kovasti ja hankkii sarjan itsellensä, kun sen jostain edukkaasti löytää. Suosittelen kaikille fantasian ystäville, tietysti.

                                265380.jpg

                                   AHDISTAVAA AATTOPÄIVÄÄ!