Ähh, olipas kehnompi aamun alku! Juu, kissahan se minut hereille sai, tietty ja hitonmoiset käsisäryt myös vaivasivat puoli yötä. Ei pystynyt kykenemään enää edes pätkäuniin. Olin illalla laittanut kännikän piuhan päähän keittiön puolelle. Hämärästi olin juuri uneen putoamaisillani kuulevinani viestin tulleen... en jaksanut nousta katsomaan, en sitten millään. Aamulla arvelin sen olleen Hörhön ystävättäreltä, no juu ei, olisi ollut paljon mukavampi puhelu tiedossa. Ja paashat, niinhän minulle aina käy, tyypillistä... kun ei jostain syystä lähde asiakseen katsomaan jne. Jäks! Tsorgen, ei ollut tarkoitus olla vastaamatta, olin jo puoliunessa. *seli-seli-seli*. Nyt kyllä harmittaa =( Tyypillistä Welhottaren tuuria!

Varastolla pitää ihan hitonmoista kiirusta, sekin vaikuttaa, olen illalla susiväsy. Joka päivä väsy alkaa jo töissä, tunti ennen kotiinlähtöä. En millään enää jaksaisi, en pysy hereillä. Kun pääsen kotiin, on vähän parempi. Jotakin syötävää ja vähän lukemista. Lojumista ja ehkä jopa kone auki. Tosin saatan sammahtaa kesken lukemisenkin. Työtä nyt vaan on ihan tarpeeksi yhdelle Welhottarelle, vaikka olenkin nopea ja kätevä. Silti tuppaa kiirusta ja hätää. Kaikki haluavat hommansa tehtäväksi pika-pikaa jne. Lisäksi toinen työkaveri on puolipäiväinen ja vielä osa-aikaeläkkeellä, joten hän on kovin vähän paikalla. No, tulee niitä hiljaisempiakin päiviä, minä tiedän. Tai ainakin uskon kovasti siihen. Lisäksi odotan toukokuuta, aion merkata ensimmäisen lomaviikkoni sinne – kaikkien kiusaksi. Ei kukaan, ei todellakaan kukaan (ainakaan normaali) pidä kesälomaa toukokuussa ja loppuja pakollisia syksyllä. Minä olenkin erilainen muori, minä aion tehdä juuri niin. Mikäs on nimittäin mukavampaa kuin olla töissä kesä-heinäkuussa, kun talossa on suht hiljaista ja inhottava aurinko räköttää, jäks. Saa olla vilpoisassa huoneessa, suojassa ja rauhassa kesän inhoista riennoista ,D

Onneksi on jo perjantai, ei tätä jaksaisi enää yhtään pidempään! Tänään voisi vähän pakkovalvottaa itseään, saisi ehkä nukuttua aamulla edes pikkuisen lisää. Lisäksi pitää vähän suunnitella huomisia puuhia. Belgarionin kanssa pitäisi kirjastoon, no siellä ainakin on läjä varauksia odottamassa. Kaupoille toki myös, appeet ovat tosi vähissä. Taisin viime viikonloppuna alimitoittaa viikon ruuat, ainakin vihannesosion. Eli vaikka sitten pakkaseen lisävihannesta, jos ei kerran tuoretta löydy. Tofua on, samoin mausteita ja muuta kivaa. Kunhan normieväkset saisi kanniskeltua taas viikoksi residenssiin. Lisäksi pitäisi keksiä jotakin kivaa lounaalle huomiseksi – ehh, soijapiffejä? Täytyy illalla konfirmeerata Belgarionia asiasta.

Taksot ovat kulkeneet suht kohtuullisesti, niitä paria kämmiä lukuunottamatta. En vieläkään täysin luota vahvistuksiin, mutta hyvä näin. Jos aina toiminta olisi edes tällaista, ei minulla olisi oikeastaan mitään valittamista. Hei siis taksoasioiden suhteen, tarkoitan. Valittamista minä kyllä keksin aina jostakin!

Eheheh, uusi pankkini jo lähestyi viestillä, että uusi kortti on tulossa. Nopeaa toimintaa, laitoin hakemuksen vasta maanantaina! Hienova, varsinkin jos se toimii kuten pitäisi eli PayPalin kautta myös maksuvälineenä. Muuten mitään erityistä tarvetta ole moiselle, automaattikortti riittäisi ihan hyvin. Mutta tuo pahuksen eBay...

Juu juu, nyt vitamiineja, magnesiumia ja nikotiinia!

---------------------------------


Purve, kavrut! Mä en siis ala, toi muana meinaa. En syä, en. Syän sen kalkonin ku pummaan orjalt toss yälä. Ja hampulikaakit. En syä tota kissinruakaa. En syä ku vähä raksui. Mihi hävis ne mjunuaiset? Mä siis hei kysyn vaa? Juu en oo kipee, en vaa haluu syädä tota muanaa. Tai voin mä vähä syädä, sitt ku orja on häipyny. Mutt nyt meinaan olla vähä kronkeli. Ei se kyll aamusi availe mitää uusii puukkei tai ota heekkui sulaan. Ja sitt se taas möksöttää mulle, ett mä herätin sen. Mun miälest se uikutti jo unissaa. Sitä taas sattu, mä tiän. Oli se hereill, senki mä hiffasi. Nyt mä oon melkee uness, täss tsiigailen toine ööga auki, ett mitä se skrivailee. Mitä välii, must kummiski jotakii. Se melkee uhkas viädä mutt jo lekurill, jos mä en ala safkaa. Höh - kunno muanaa kehii, pliis. Täss muuta tarvii. Mutt ku on tommone hualimatoine orja, nii ei sitte. Mä oon nyt vähä pahall pääll täsä. Enkä ala leikki tai mee paijatettavaks, en varmaa mee. Illall ehkä sitt, jos tarjoomukset ois parempii...*uhkailee, kiristää, manipuloi*. Eikä must oo edelleenkää fotoi, ku mä paan ain silmät kii. Ei toi ehdi siin ajas ottaa fotoi ikinä. Ei se osaa ees kuvaa, semmone orja niinku. Mitää osaa, höh.


Kliffaa viikendi alkuu kummiskii kaikill, ei orjall!

----------------------------------

Vincent, kiitosta vaan taas tästäkin!

Päivän slogan: Minä pystyn vastustamaan lähes kaikkea, mutta en kiusauksia!

Päivän biisi: Vanha, mennyt ja entinen

Luettua: No, lopultakin sain sen Disneyn elämänkerran loppuun. Suosittelen, erinomainen selvitys miehen elämästä, elokuvista, ajatuksista, haaveista jne. Tässä saa selityksensä myös mm. Disneyn erinäiset toimet, joita on arvosteltu myöhemmin. Kaikille leffafriikeille ja muutoin asiasta kiinnostuneille! Max Brooks – Zombi, taistelijan opas. Kuolleet liikkuvat keskuudessamme, elintärkeä opas siitä, kuinka suojaudut zombeilta. Ja siinähän ne tärkeimmät olivatkin. Jos luulet, että zombien kanssa on helppoa, kannattaa lukaista tämä opas ja varautua hyvien ohjeiden mukaan – Welhotar suosittaa. Anne-Maria Kuopio – Etanadynamiittia, novelleja lapsista ja vanhuksista, syrjäytyneistä, ikävää ja vielä ikävämpää. Ei tämä kirja ainakaan nauruun juuri anna aihetta, sen verran ankeita tapahtumia ja sattumia novelleista löytyy. Mukana pari poikkeusta, toki, joista ansiota. Taidokasta kerrontaa kuitenkin, välillä ehkä joillekin hiukan ahdistavaakin. Suosittelen realisteille. 

 

 

ON SE VIIKONLOPPU MEILLÄKIN!