Sainpas huijittua niitä unialan valeammattilaisia. Ei niitä kyllä yhtään – ainakaan vielä – ole ilmoittautunut. Eilen iski taas oikea lekaväsy, mutta onneksi vasta aika myöhään illemmalla. Oli pakko mennä iltapäikkäreille. Tuli sitten nukuttua vähän enemmän samalla kertaa. Herättyä olin vieläkin väsy, uaaahhh. Katsastin viestit ja luin pari sivua sekä päätin sitten mennä normiaikaan kuitenkin unille, tai ainakin melkein. Ja kas, heräsin vain pari-kolme kertaa pidemmäksi aikaa. Sitten tavisherätys, ensimmäiset aamukaffet kera mömelöiden sekä kevyttäkin kevyemmät uusiounet. Jo vain! En voi sanoa nukkuneeni hyvin, mutta sentään edes jotenkin kohtuullisesti. Jospa tässä saisi jotenkin aikataulunsa kuntoon ennen Varastoviikkojen alkua. Muuten ei töistä tule todellakaan yhtään mitään... (olisiko nyt niin väliäkään)

Belga kävi eilen lounastamassa ja nyt kaiken pitäisi, siis pitäisi, toimia kunnolla. Nähdäkseni toimiikin. Kuvien esikäsittelyyn otin sitten IrfanViewn, se on ollut ennenkin ja perustoiminnot siinä riittävät kyllä, kun Paint on kuitenkin olemassa. Muuten käytössä Open Office, selaimina Opera ja IE. Ja jos joku ihmettelee, miksi juuri nuo kaksi, eräät sivustot vaan nyt toimivat parhaiten toisella ja toiset taas toisella... Ikäänkuin vähän pakko pitää nuo kaksi. Mietin kyllä Tulikettua vielä kolmanneksi, mutta antaa olla toistaiseksi. Näillä nyt siis pitäisi selvitä, siis konepuolella :D

Muuten residenssissä ei ihmeellistä tälläkään kertaa. Vai kerroinko jo, että ikävissäni ostin itselleni kirpparilta uuden pehmolelun, semmoisen 1.5 metrisen punaisen tuhatjalkaisen kaveriksi krokodiilille ja louhikärmekselle. Minun Lelut, vain minä saan leikkiä. Tässä iässä olen luvannut jo itselleni, että saan ostaa juuri sellaisia vaatteita kuin haluan ja vaikka minkälaisia leluja, jos haluan. Nih kerta!

Aamunkähmeessä sain kirjoitettua yhden tekstin ja vietyä sen eteenpäin. Kilti minä, jep! Nyt lukemaan lisää, sitten laatimaan muonaa eilisistä jämistä, siivoamaan sekä muut normisöndaagin puuhat. Jäks! Ensi viikko onkin täynnänsä taas kaikenlaista pientä puuhastelua, josta myöhemmin ehkä lisää, mikäli asiat antavat vähänkään siihen aihetta.

265380.jpg


SE ON KUULKAAS PAKKANEN ULKONA :O