oikein kunnolla. Nyt siellä on tarjolla – 22 astetta, hyvä keli meikäläisen hissutella pakkokeikalle kylille. Postiin, kirjastoon ja kaupoille, argh. Onneksi ei hirveän pitkään joudu olemaan missään välissä ulkona ja kerroksia pukeutumiseenkin riittää. Toivon vaan, että taksot eivät ole jäätyneet matkalle!

Mitään ihmeellistä tässä ei ole edes kerrottavana. Eilen muka-piti kirjoittaa, höh. Kissin kellit, haahuilin aamulla kaikenlaista ja lueskelin. Sitten laitoin vähän vihanneskeittoa, apehdin ja päälle kaffet. Jo vain sen jälkeen ramaisikin taas kunnon päikkäreiden merkeissä. Sitten ei enää jaksanut / huvittanut / viitsinyt tehdä mitään senkään asian suhteen. Eli osa asioista on jälleen kerran hoitamatta, mutta jonkinlainen pohja yhteen juttuun on kuitenkin olemassa.

Ei tässä kyllä kauheasti kirjoituta, kun edelleenkin paleltaa niin maan prleesti. Ei mitään laitaa tällä systeemillä nyt... Ja se joka kehtaa ehdottaa jotain lisälämmitintä, saa turpiinsa. Arvatkaas huviksenne, mitä se tekisi nyt jo jätti-isolle sähkölaskulle :( Eli lisätään sisälläkin vain vaate- ja peittokerroksia. Kohta on kiivettävä yläkaapille hakemaan kolmas kunnollinen peitto!

Eli, kunnon mömelöt ja liikenteeseen. Ei minulla todellakaan ole edes mitään kerrottavaa. Suurimmasta osasta unianikaan en muista mitään ja ne, jotka muistan, olivat liian karmeita jopa kerrottavaksi. Lisää kuumaa, mustaa ja vaffaa kaffetta!

265380.jpg


POLKA – HÄN JOKA JÄLLEEN PALELEE!