Ei tästä tule kuulkaas yhtään mitään! Ei joku ottaisi kissiä yöhoitoon? Tai päivähoitoon? Tai molempia... taas minut herätettiin julmasti kesken unien. Tarpeena seura ja kalkoni sekä uudet hampulikarkit. Että ylös vaan, ennen klo 2. Johan siinä ehti käydäkin unten mailla, välttävästi. Ei mitään, jos olisi työpäivä. Mutta kun tänään ihan oikeasti saisi nukkua kunnolla ja pitkään. No, menen uudestaan nukkumaan kohtapian. Kunhan tässä veryttelen sormiani ja kiukuttelen.

Ei mitään erityistä poikkeavaa rapottavaakaan. Kävimme kirjastossa, josta ei ihmeellisiä irronnut. Vain 6 onnetonta varausta, joten oli pakko poiketa hyllyjen kautta. Pari kirjaa lisää, eivät nuo kyllä mihinkään riitä. Onneksi yksi tiiliskivi on kesken tuossa, luen sitä muiden välillä. Kaupat eivät myöskään tarjonneet ihmeitä. Roipentelia 30 rossan alella, ostin pakkasjömmaan. Jälkiuunileipää samoin, ostin yhden pienen paketin myös pakkaseen. Leipää pitää olla, kuitenkin. Vihannestsioskista löytyi parsakaalia, kurkkuja ja purjoa, yht. 2.30. Ei paha siis, 2 isoa kaalia, 2 kurkkua, sutjakka purjo. Olisi siellä ollut artisokkiakin halvalla, niitä on vaan niin tylsä syödä yksin.. Juu, porganoita muistin tällä kertaa myös. Eli kaikkea normitavaraa, ei ylläreitä. Mutta taas ja vaihteeksi, mm. kissanruokapurkkien ja parin muun tavistavaran hintaa oli nostettu 10 senttiä – argh. Alkaa ottaa päähän! Tätä tämä on joka viikko sama juttu, näin sen huomaa helposti, kun käy harvemmin kaupoissa. Meitä kusetetaan ja rankasti... Ja Belgarion sai feikki thai-kalakeittoa, josta piti edelleen yhtä paljon kuin edellisenkin kerran. On se minustakin aika hyvää, noin pikaruokana, itse nopeasti laitetuksi siis.

Belgarion jatkaa edelleen opiskelujaan täpöllä eli päivät ja osin illatkin ovat kiinni. Paljon kotitehtävää ja laskuharjoituksia. Huh, eivät kai kaikki opiskelijat todella opiskele noin innokkaasti? Toisaalta, Belgarion on tälläkin kertaa äärettömän kiinnostunut eräästä kurssista, josta sain pikarapon enkä ymmärtänyt mitään ;D

Sen verran sain kipumömelöistä eilen puhtia, että imuroin myöhemmin illalla ja pesin koneellisen pyykkiä. Muuta en enää jaksanut. Olen nytkin niin repoväsy, että taidan mennä pitkällensä. Josko saisi vähän lisää unta tai edes säryt vähän lievenemään. Kietaisin nimittäin sen vaffemman särkylääkkeen äsken tuossa kaffen kanssa kitusiini.

No niin, olen nukkunut ja horrostanut sekä saanut itseni sen verran pahalle tuulelle, että tämä päivityksen poikanen vanhoine tavishorinoineen jääköön tähän =E

Minä otan kohta lisää mömelöitä ja uneksin olevani terve (turha luulo, toim.huom.)!

VÄSYNYT KAIKKEEN!