vaikka ei mitään ole tehnytkään. Tai ehkä juuri siksi. Kivut ja ketutus ovat ennallaan, mikään ei niihin tehoa. Pitäisi yrittää suunnitella tässä tälle viikolle jotakin, enhän minä nyt mitään prleen sairasta lomaa ala pitää. Tietenkään. Johan se olisi mahdotonta. Toisaalta myös isommat puuhastelut ovat mahdottomia eli on tyydyttävä ah aina niin ihaniin ja rattoisiin kotihommiin *phthyi*.

Belga kävi eilen sen verran vilkaisemassa tuota toista romua, että totesi sen korjauskelvottomaksi. Nyt saan pitää tätä hänen vanhaa keskusyksikköään toistaiseksi lainassa. Lisäksi hän laittoi kuntoon verkkopankkiyhteyden (homma oli muuten yllättävänkin hankala ja kesti pitkään!), joka ei Linuxilla toiminut – nyt toimii eli pääsen myös kohta kätevästi rahoistani eroon. En minä sillä muuta, mutta joitakin kirjoja on menossa ja tulossa. Pitää seurata senkin takia rahaliikennettä. Nyt on vain tiukka harkinta siitä, mihin ryhtyä; etsiäkö taas vanha mylly jostakin vaiko ostaa uusi. Näytti pikaiseen vilkaistuna siltä, että 300 juuron sijoituksella saisi kohtuullisen uuden. Ähhh. Kyllä se nyt vaan pistää vähän ajattelemaan kuitenkin. Ehkä katsastan vielä, olisi niitä halvempiakin käytettynä tarjolla, mutta kun... Belgakin nimittäin ihmetteli suvereenia tuhovoimaani koneiden osalta. Kehtasi vielä epäillä, että minulla on jotakin tekemistä asian kanssa :O Taatusti viatoinen minä, käytän vain asiallisesti enkä tee edes tyhmiä temppuja. En ymmärrä, miten hän on päätynyt tähän. No, tietysti, ei hänkään ole koskaan kuullut, että joku viikossa saisi neljä (jep, nyt jo neljä) kertaa Linuxin kaatumaan ilman mitään ihmeellisiä kommervenkkejä. Asia siis saa muhia nyt ainakin hetken, jollei täysin ylittämätöntä tarjousta tule vastaan.

Eilen lounastimme ähkytäyteen koko pöydän tarjonnasta eli kaikkea oli ja siitä sai sitten koota itsellensä mitä halusi. Fisuja, salaattia, juustoja erilaisia, hapangorpuja, paahdettuja auringonkukan siemeniä, porkkana-suolakurkkusalaattia, kirsikkatomangeja, kurkkua, rääkkoja, kananhävyttömiä, keitettyjä uusia pottujakin vielä. Maistui kyllä erinomaisen hyvin, myönnetään. Jälkkäriksi kirsikkapiirakkaa ja jätskiä sekä kaffetta.

Olisi ollut pari palvelusta pyytää Belgalta, mutta en suoraan sanoen enää kehdannut. Mies on nyt viikon aikana hoitanut niin paljon asioitani, että jääköön tuo yksi nyt tuohon meinattavaksi asti vielä. Sillä nyt ei ole mikään hirmuisa kiirus. Pitäisi vain hakea avain, paikka on sen verran kaukana, että se vie kaksi taksomatkaa eikä ole minkään järkevän reitin varrella. Laitoinkin juuri kyselyn matkatilanteesta eli montako reissua olisi vielä käytettävissä... Hyvinkin voi olla, että joudun sen ihan itse hakemaan.

Pahin tilanne on ehkä siinä, että lukemattomat kirjat alkavat olla jo kovin vähissä. Tarjolla on enää erittäin isokokoinen historiaopus, joka on kohtalaisen kuivaa luettavaa. Ehkä tällä on juuri tarkoitus rangaista meikäläistä. Pakko kohta siirtyä omien, laadukkaiden hyllyjen pariin ;)

Siirryn keittämään toiset aamukaffet, selkä vinkuu ja kylkiluut ärjyvät!
ONNEKSI SENTÄÄN EDES SATAA =P