eli ei mitään kerrottavaa. Eilen ei voinut / pystynyt / kyennyt tekemään mitään minkään asian eteen. Upo oli poissa ja lupasi poiketa illemmalla eli työajan jälkeen kustannuspaikalla. Joten tänään olisi sitten luvassa ehkä jotakin!

 

Toivon erinomaisen kovasti saavani ensinnäkin ne paperit kuntoon; ne hallintopuoli kyllä lupasikin hetikohta. Eli niistä ei ole mitään sanottavaa. Sen sijaan tuo loman pitäminen on asia erikseen eli työnantajallahan on oikeus puuttua siihen, miten se pidetään. Minä nyt toivoisin pääseväni aloittamaan nyt ja palaavani vasta joulukuussa. Saisi edes pidettyä yli puolet pois. Loput jäisivät sitten keväälle.

 

Toisaalta se tarkoittaa sitä, että on oltava suht laatuisa lomitus ja kyllä se kohtuullisesti on toiminut. En minä sillä, lähinnä aikataulua mietin. Mutta kun kaikilla on tapana pitää ne tylsät j-pyhät vapaata, eiköhän tuo järjestyne... Eli siihen tarvitaan Upon ja Ylemmän Tahon puolto.

 

Lisäksi vähän työnjakoa täytyy tarkistaa eli osa hommista on jaettava osastolla muille, mikä ei tuottane hankaluuksia. Muistattehan tämän erään leidin, josta jo olen kertonut. Koska hänellä on aina paljon aikaa puhua puhelimessa ja seurustella tuntisotalla muualla ja kävellä yhdentekevien paperipinojen kanssa ympäri taloa, hän varmaan ihan iloisena ottaa vastatakseen muutamassa pikkuhommasta *kiero wirn*. Niin minä ainakin asian esitän tänään.

 

Kävin jo eilen Serkuissa hakemassa jömmamuonaa, sellaista, mitä ei muualta saa. Pitänee vielä poiketa tänäänkin siellä. Huomenna käyn päivällä ViiVoanissa, kun on matkoja vielä jäljellä tälle kuulle. Saan samalla täydennettyä sitäkin puolta varastosta. En minä muuta, mutta ettei joudu mieliteoistaan luopumaan; Serkkuin valkosipulijuustoa ja suklaata sekä ViiVoanin osterikastiketta sekä muita mausteita on aina oltava varastossa saatavilla, edes vähän. Muuten tulee kyllä toimeen normivarannoilla. Tofua toki on ostettava myös, ainakin vähän.

 

Muutkaan asiat eivät edenneet eli piuhaa koneeseen ei heti löytynyt, eikä siis edes asioista vastaavaa kaveria. Näytön olen jo löytänyt, maksaa kaksinumeroisen rahan, uusi siis. Ei paha. Lisäksi näppis ja hiiri, jos ostaisi nekin uutena. Itse asiassa minulla on 20 juuron lahjakortti erääseen paikkaan ja voisin käyttää ne siihen yhdistelmään aivan mainiosti. En minä nyt mitään muutakaan oikein sieltä kuvittele tarvitsevani. Tai, no, paljonhan sitä voisi – mutta kun vähemmälläkin selviää. Tärkeintä olisi saada vaan pöytäkone kuntoon eli toimimaan asianmukaisesti. Loppu pitää huolen itse itsestään, toivoo tämä.

 

Vinski on väsynyt, minä olen väsynyt – me tarvitsemme molemmat lepoa! Vapaata ja aikaa nukkua silloin kun huvittaa, vaikka keskellä päivää. Vaikka useamman kerran, jos siltä tuntuu. Kesäloma meni osittain sairiksella. Sen jälkeen on ollut kai kerran muutaman päivän loma, jolloin vain tein rästihommia kotona ja lueskelin. Ja sitten sairaslomia, hmph. Eli ei tässä ole semmoista ns. oikeaa lomaa ollutkaan, ei edes kesällä. Jospa nyt edes onnistaisi! Pitäkää tekin peukkuja, jookosta?

 

Tämä lähtee nyt kaffittelemaan ja Varastolle odottamaan Upoa. Sen jälkeen voikin alkaa soitella erinäisistä järjestelyistä ja se voikin olla vähän hankaavampaa.

 

265380.jpg 

 

POLKA – HANKALUUKSIA AINA TILATTAVISSA!