Heräsin siihen, että sadepisarat iskivät ikkunaan - ihanaa! Tosin se kesti vain hetken, mutta silti. Odottelen kunnon räväkkää ukonilmaa, myrskyä ja salamointia. Rakastan myrskyä. Ja jos olisi vielä yö...upeaa. Lupasivathan ne jotakin semmoista Yöradiossakin, tuntuu vaan, että sääennustukset kiertävät hyvin kaukaa Malmin eli mikään ei pidä paikkaansa. Puistokin on niin kulahtaneen näköinen, kun nurmikko on lähes palanut kuivuudesta. Toivottavasti nuoriso ei saa päähänsä taas leikkiä kivoja liekkileikkejä, kuten viime vuonna. Tuolloin pari-kolme kertaa piipaa-autot joutuivat tulemaan sammuttamaan nurmikkopaloa.

Vielä Yöradioon. Niiden ON pakko lähettää mulle uusia pikkareita. Tämä on kyllä jo eiliseltä aamuyöltä. Joku kaveri valitti, että hänen ikkunalleen ilmestyy joka aamu klo 5, täsmälleen, tirppalintu, joka pitää samanlaista ääntä, kuin hänen herätyskellonsa. Eikä tämän kaverin tarvitsisi herätä näin aikaisin. Kaveri on jo niin kyllästynyt lintuun, että aikoo ratkaista asian jollain vähemmän miellyttävällä tavalla. Yöradion väkeä tosin kiinnosti, mitä lajia tämä lintu oikein mahtaa olla. Minusta olisi vinkeää, jos meidän ikkunalaudalle ilmestyisi myös herätyskellolintu. Mieluummin se, kuin rääkyvät lokit (siis ne isot valkoiset linnut!).

En taida toivotella tänään hyvää aamua. Aamu ei ole erityisen hyvä. En taaskaan meinannut päästä aamulla kävelemään ennen mömmölatinkia. Aika kamalaa, en olisi vuosi sitten uskonut, kun vasen jalka alkoi äkkiä särkeä, että tällaiseen joutuisi. Pirulauta. Tänään otan itseäni niskasta kiinni ja teen kirjallisen rapon minua hoitaneille tahoille. Ei tässä näy mikään muu auttavan, koska minua ei vastaanotolla kuunnella. Ehkä kirjallinen esitys menisi sitten paremmin läpi. Yritettävä on. Tätä ei nimittäin kohta enää jaksa, oikeasti.

Jatkuva kipu tekee ihmisen ärtyneeksi, ärsytyskynnys laskee kivun lisääntyessä ja minusta, ennen niin mukavasta ja sosiaalisesta (tuttavat, älkää nyt pirulauta naurako ääneen!) ihmisestä on tullut melkoinen riivinrauta ja vittumainen, suorastaan paskamainen kaveri. Olen ilkeä kavereille ja pirullinen työkavereille, välillä piikittelen jopa Poikaa joistakin asioista. Saatan vihastua jopa Vincentille. Nämä kaksi viimeistä saisivat kyllä jäädä tekemättä ja yritänkin pitää itseni mahdollisimman hyvin kurissa; he eivät ole sitä ansainneet.

-------------------------------------------

Purrrrrrrrrrrrrrrmenta, kaikki tiedostavat kanssakissani Lokistanian kissareservaatissa! Mamma on kieltämättä välillä vähän ärtsy. Eilenki se heemostu. No aika pienestä. Se tuli jostain kumman syystä mun mielestä turhan aikasi himaan. Mä olin aamupäivällä jo etsiny siltä putsatulta karvasoffalta hyvän kolon, siellä tyynyjen keskeltä nurkasta. Päivän aikana mä ehdin hyvin tehdä sinne kunnon pyöreen kolon ja sain hyvän karvastuksen alun aikaseks yhteen tyynyyn ja soffan nurkkaan. Niin tää tulee, hiffaa mun pään kurkkaavan sieltä nurkasta ja alkaa käyttää niit tosi rumii sanoja. Kai te tiijätte, semmosia, jotka alkaa per***, saa***, hel***...Et ihan semmosii, mä olin hirmu järkyttynyt *flöittaava kissavirn*. Sitte se otti musta kiinni ja heitti, siis heitti, MUT pois sieltä. Siis se koski muhun ja HEITTI mut toiselle soffalle. Siihen klaffisoffalle. Ei sitä voi karvastaa, ei siihen poppanapäällisee ota karvat kiinni kunnolla eikä ne näy nii hyvin. Epistä! Mä otan kyllä kaa nyt yhteyttä viranomasiin. Ja sitte meidän päällikköö. Kai nyt Lokistanian kissareservaatissa joku ylempi tahoki on? Ettei kissoja voi ihan miten vaan kohdella? Niih? Ja ihan niinku taiteenki nimissä, et ei saa sille niinku toteuttaa itteensä?

126832.jpg

Kattokaa nyt, mite södei me voidaan olla! Mä lakastan tota kuvaa, siin taas vois olla mä ja mun leidi...Mut ku ei. Eikä niit mun kuvejakaa vaan tuu. Mä muuten oon alkanu nyt pummii raps-leikkeitten, siis kalkkunan ja kinkun lisäks, juustoo! Se onki hyvää, mamiska osaa ton heekkupuolen jo aikastas hyvin! Jesh...nyt mä meen aamupäiväunkoille ja ihan varmasti siihen lokoseen. Ei mamma sitä tänää varmaa huomaa - eihän?

------------------------------------------

Joo, oli vähän kissakasvatusta eilen ,D Vincent ei yhtään tykännyt, kun nostin (en siis todellakaan heittänyt) sen pois toiselta soffalta, minne itse aioin heittäytyä, koska siinä saa koivet selkänojalle pystyyn!

Tänään on taas edessä kirjastokeikka, tilattuja kirjoja on iso pino tullut, tarkistin juuri Helmetistä - kivaa *taputtaa pulleita kännyjään*. On jotakin niiksi öiksi, kun ei enää jaksa lokata ja yö on jo pitkällä tai aamu hyvin aikaisessa! Belgarion on myös tulossa mukaan, joten saan taas viikon ruuat kuskattua kotiin - ihana lapseni...en tulisi toimeen ilman tätä apua, en aivan oikeasti tulisi!

Eilisistä sivunpohjaongelmista vielä - nyt kaiken pitäisi olla siis kunnossa. Edelleen Heekunkiitos, kaikki siis toimii ja näkyy kunnolla! Että tuo ihminen jaksaa =D Jos jotakin näkyvyysongelmaa tulee, laittakaa kommenttilooraan viestiä! Yllättävän hankalaa oli muuten metsästää hävinnyt Laskuri takaisin, jostain syystä sekään ei suostunut millään asettumaan paikoilleen. Koodit hävisivät sen siliän tien. Lopulta tein täysin ohjeiden vastaisen epäloogisen ratkaisun - ja kas, siellä se Laskuri olla möllöttää. Nyt ihmettelen, olenko tosissaan niin tumpelo, ovatko ohjeet pöljiä vai mistä oli kyse? No, pääasia, että sekin toimii.

Päivän tehtävä: Joudutko usein opiskelu- tai työelämässä neuvotteluihin, kokouksiin ja tilanteisiin, jossa on vaikea selvitä omalla sanastollaan. Tässä apu - tutustu puppulausegeneraattoriin! Sillä selviät mistä tahansa missä tilanteessa tahansa, et taatusti jää sanattomaksi!

Päivän macho-sanonta: Eihän tuolla naamalla voi tehdä muuta kuin kusta muuntajaan!

Päivän biisi: Akun tehdas

Tänään on: Hunter S. Thompsonin syntymäpäivä, kaveri tosin ampui itsensä 20.2.2005! Eläköön gonzo!!!

ELÄKÄÄ IHMISIKSI JA KISSOIKSI - TOIVOKAA MYRSKYÄ!