No kyllä tämä nyt on lepäillyt – tosin hiukan kehnosti. Arvasinhan minä sen, että kivut herättivät tuossa aamuyöstä. Oli pakko riipiä mömelöt ja painua uudelleen petiin. Sain lisäunta vielä parisen tuntia, edelleen krampit vaivaavat. Samoin olen jäykkä kuin Viagraa nauttinut puupökkelö! Ei hyvä, ei sitten yhtään. Mutta tänään en aiokaan tehdä yhtään mitään.

 

Belgarion lupasi tulla lounaalle ja käydä samalla kaupoilla. Itse kävin eilen postissa, yksi opus oli tullut, jännäri ja ihan mieluinen varmasti. Lisäksi kirjastossa oli kymmenkunta varausta, jotka kävin noutamassa. En ryhtynyt tukemaan rikkureita, vaikka Liiteri oli auki ja Rismakin ainakin jonkun aikaa. Menin siis atteekkiin hakemaan koko kassillisen erilaisia mömelöitä, silmätippoja ja muuta mukavaa. Vihannestsioski ei ole lakon alaista toimintaa, joten sieltä hain puoli kassillista tuoreita tomangeja, purjoa, paprikoita, saladoa. Lasku oli mittava eli 2.15 monikansallista ,D Tämän retken jälkeen takso jo kohta tulikin ja minä olin repopoikki ja nälkäinen.

 

Kotona hätinään taravat kaappeihin ja vääntämään pientä muona-annosta, jonka lotkaisin parempiin suihin  parissa minuutissa. Kissikin vain ihmeissään katseli. Tarjosin jälkkäriksi vielä itselleni toisen lusikallisen jädelöä, edelleen se oli tuoretta ,D Jonka jälkeen vain lepuuttamaan, uni melkein otti jo hoiviinsa, mutta terästäydyin ja ajattelin vain lukevani loppuillan ja sen jälkeen nukkuvani paremmin. Onneksi toveri soitti, oli oikein mukava jutella – tosin taisin jaanata liikaa Varaston asioista. Siellä nyt vaan on tilanne aika garmiwa. Töitä on oikeasti tarjolla aivan liikaa. Että tsori vaan, jos omilla murheillani kasaannutan muillekin ahia!

 

Olen tässä nyt unien välillä ainakin hereillä hetken aikaa. Taidan mennä nyt uudestaan maate; olo ei ole kovin hyvä...Vatsakin murilorisee (se jädelö!) ja olkapää kramppailee koipien seuraksi. Pienet venyttelyt makuulla ja sitten lukemaan!

 

Uhh, vielä tuli pätkä unta ja olen jäykkis – lisää lepoa. Levätkää tekin!

265380.jpg 

EI MITÄÄN KENKIÄ TÄNÄÄN!