Ei hyvää huomenta täältä Polkalasta! Saatte tyytyä tynkärapoon tänään. Minua puikotetaan hartioihin ja selkään jatkuvasti niin pahasti, että en uskalla jämähtää tähän kovin pitkäksi aikaa. Silloin alkaa sattua ja tosi lujaa. Yritin eilen saada ajan akkarilekurille; ei ollut Arvaustalossa tarjolla. Ei. Tein vaan töitä, itkua pidätellen ja kiroillen melkoisen rajusti, ääneen ja kovaa. Hommia nimittäin riitti ja riittää edelleen. Vielä mokattuja, korjattavia, hankaloita hommia, prle. Jotkut jäävät taas lomalle, etätöihin jne. ja haluavat tietysti taas vanhat rojut pois pöydältään. Ihan kiva ja minä teen. Niin kauan, kunnes kuukahdan käytävälle tai alan huutaa suoraan huutoa. Se oli eilen jo hyvin-hyvin lähellä...

 

Eli sellaista tänne. En todellakaan toivo tätä kenellekään, mutta minä en kovin turhasta enkä pienestä edes sano tai mene lekuriin, lisään vaan lääkitystä tms. Nyt otaksuisin, että joku aikaisemmin ihmetellyt edes pikkuisen tajuaisi miten paljon sitä voikaan ihmistä sattua, koskea, särkeä – kipu on helvetillistä välillä. Kun huimerepseptillä olevat mömelötkään eivät tehoa mitenkään. Tilanne on siis aikastas paha. Yritän pysyä erossa edes koneesta mahdollisimman paljon, ainakin tänään. Todennäköisesti se ei kuitenkaan onnistu. On miittipapereiden tekoa ja muuta tosi mukavaa *irw*.

 

Lisäksi töiden jälkeen garmiwa kantaminen; kirjoja, lääkitystä ja muonaa. Ei haluttaisi, ei huvittaisi, mutta kun on prle soikoon pakko. En minä kipeänä ala sentään ilman ruokaa olemaan. Pakkasessa on vain vähän vihannessotkuja ja pala fisua. No on siellä ihan vähän jädelöä kans. Hain eilen Serkuista helpotusta viikonlopuksi eli herkkuja ja vähän makeaa .D Serkut pelastaa tilanteen kuin tilanteen!

 

Sen verran on pakko kommentoida, että Finlandia-palkintoa havittelevista on lähes kaikki luettu ja loput ovat tänään noudettavissa. Aika hyvin siis minäkin jotakin vaistosin. Ja suosittelen edelleen eilen jo mainittua Karkkipäivää!

 

Jospa tämä riipisi omat karkkinsa ja kaffensa sekä yrittäisi pakkotyöhön... *raivoisaa kahleiden kalinaa*

 

Päivän biisi: Punakaartin marssi

 

265380.jpg 

 

 

MINUA SATTUU, PALELEE, VÄSYTTÄÄ JA HARMITUTTAA!