Jep, kävin pakon edestä Itiksen ostoshelvetissä ja helvetti se todella on. Ihmiset eivät väistä toisiaan, kulkevat päin – etenkin kuningataräidit (sorry vaan) ja heidän hovinsa. Lisäksi perun kaikki puheeni Yrjöstä! Tuotteet ovat kyllä suurilta osin sopivia, mutta mikä asenne. Minua kohdeltiin kuin aasiakasta ainakin. Jopa muut aasiakkaat ihmettelivät. Kyselin vain, miksi ihmeessä ei näitä mainoksia enää ole tullut, en minä muuten, mutta täyteen hintaan en tiettyjä asioita sieltä osta, nih. Vain 50 %:n alella ja sen saa sillä hvtin mainoksella, joka tähän asti on tullut kotiin 2 x kk:ssa niin kauan kuin Yrjö on täällä toiminut!

No, kun en ole käynyt puodissa hiukan yli kuukauteen, minua (!) ei ole aktivoitu =O Jesh, joo. Ostin sitten tarpeeni ja eikö prle taas juuri minulle sopiva shampoo ollut loppu, vain yksi purkki jäljellä ja koko homma menossa uusiksi eli täysin samaa ei enää tule myyntiin – uusi ”tuoteperhe” kyllä. Leidi kertoi ehkä jossain olevan sitä vielä, mutta ei tehnyt elettäkään hakeakseen. Hmph. Kysyin sitten maksaessani vielä, että kukahan hoitaa näitä teidän asiakaskontakteja, siis firmassa. En saanut suoraa vastausta, kysyttiin yhteystietojani. Annoin vanhan mainoslapun, jossa ne ovat. Edelleen kysyin, voinko soittaa jollekulle suoraan. Ööö, no tuota ette. Ja miksikö en? No kun se on Ruottissa tämä meidän palveluvastaava. Kerroin puhuvani ihan mielelläni hänen kanssaan myös ruotsia, englantia, saksaa tai vaikka vähän viroa. Lopulta kävi ilmi, että kukaan heistä ei tiennyt, kuka vastaa ao. firman asiakaspalvelusta. Ja minä olin vielä kiltillä tuulella, asiallinen ja niin herttainen kuin perusveemäinen Welhotar vain olla ja voi. Prle, jättäisin koko puljun sikseen, mutta kun sieltä löytyy se ainoa meikäläiselle sopiva shampoo ja rasvat aina! Argh. 

Muilutukselle lussat, homma hoitui ja näin kaksi sellaista paikkaa IRL, joiden tiesin olevan olemassa, mutta en ollut nähnyt. Nähty on, nyt, eli osaan sijoittaa ne mieleni kartalle. Reissusta jäi kyllä helvetin kehno maku. Että näin Yves Rocher kohtelee maksavia asiakkaita, ziitosta vaan. Kehoitan muitakin kyselemään palvelun perään, etenkin tämä asiakaspalvelusta vastaava henkilö olisi mukava saada kiinni!

Kas, Varastolla alkaa näkyä oikeita työntekijöitä - livenä ihan. Tavallansa mukavaakin, näkee siis ihan ihmisiä. Voi jopa keskustella, jos aivan välttämätön tarve on. Ainakin tupakkahuoneessa, muualla keskustelu onkin huomattavan vähäistä ja enempi virallisluontoista. Kummallista, eikö? Usein ihan oikeatkin työasiat tulee sovittua tupakalla puolihuolimattomasti, sitten vielä yritetään kieltää polttaminen joka hemmetin paikassa. Jopa kotona, varsinkin ja erityisesti parvekkeella! Argh! Eikö ihmisillä (-> lue naapurit) ole muuta tekemistä kuin edelleen läimiä niitä stnan parvekkeen ovia? Hassua, kun menen hipohiljaa tupakalle, kukaan ei läimi mitään. Jos pidän ääntä, alkaa mekkala. Tästä voisi ehkä päätellä jotakin...
 
Säryt ovat aika stnalliset, se ei liene uutta. Koipia jomotti koko viime viikon, tuo viikonlopun lepo ei ehtinyt auttaa. Nyt juilii lisäksi myös olkapäätä ja lonkkaa =E En saa nukuttua lähes lainkaan, vain pätkiä. Ei, jos otan niitä vahvempia kipumömelöitä, en taas pysty olemaan töissä skarppina. Ei tässä missään ole nyt taas järkeä. Pitäisi varmaan taas kiusata omisarvista, mutta kun nuo lääkärit eivät uskalla määrätä järeämpää lääkitystä. Sairaslomaa varmaan saisin, jos mankuisin ja sekin auttaisi vain sen loman ajan. Minusta kun ei vaan ole hirveästi mankumaan. Pitäisi sen nyt nähdä, jos koivet näyttävät lähinnä raaoilta broilerin puolikkailta (sorry folks), että kaikki ei ole ihan niinkuin pitäisi! Onko tässä enää mitään mieltä yrittää mitään, ihmettelen. Minä en oikein tahdo jaksaa. En minkään asian kanssa.

---------------------------------------------

254944.jpg
Purrrrrviska, kaiffat! No, siihe se sitt jäi, ett yks päivä vaa tulee heekkui. Sitt alko tulla taas sitä tavismuanaa, jost mä en nyt nii välitä. Onneks saa sentää olla partsill, yälläkii. Meill on näköjää avoimie ovie päivät jatkuvasti. Mami pitää räppänöit auki koko aika, no ei tääll vois muute ollakkaa. Ei ees kissi. Eile se oli jossai ja oli vähä pahall pääll ku se tuli. Ensi se meinas sammahtaa heti sänkyy, sitt se ei taas saanu unta. Se tartti taas viärihoitoo, mutt ei sitt kummiskaa ku oli nii kuuma. Ett me taijettii steppaa hereill molemmat pual yätä. Onneks mä pääsen goisii rauhas, ku toi lähtee röihi. Se huijas taas ku se teki eväksii. Hurrrrrrrjan hyvät haisut ja ku mä meen tsiigaa, taas sitä murujutskaa ja heinii. Just joo, no mä meen tsiigaa mitä se syä iltaruuaks – toisenlaisii heinii. Ei oo kuulkaas helppoo hei mullakaa. Ei mitää toivoo mistää tippuvist ihanist heekuist! Sen on pakko ottaa sulaa jotai heekkui mulle, pakko, mä taaviin! No, ehti se eile ottaa jonku foto, ku mä kerjäsi. Ne on vaa kaikki iha hullui kuvei. Mult puuttuu koovat tai jotai, ku se ei ehtiny mukaa. Niih, et son sen vika eikä mun. Kaamera ei oo niin nopee ku mä oon. Ett täss mä oon hei takajaloill oikee kerjuuttaas. Foto on kehno – älkää tsiigatko sitä olleskaa, vaa ett kuin fiksu ja taitava mä oon, jooko? 

1248136916_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


Kliffaa päivää hei kaikill kavruill!

--------------------------------------------

Vincent, tänään minut taidetaan laskea pois tuosta joukosta?

Päivän slogan: Sisäinen säätilani näyttää vahvaa matalapainetta, myrskyä ja sadetta tulevaksi, mahdollisesti erittäin runsasta sellaista kaikkine lieveilmiöinensä.

Päivän biisi: Helvettiin jäätynyt 

Luettua: Günter Grass: Taikalaatikko, toinen osa romaanielämänkertaa. Tässä lapset, kaikki kahdeksan (!) peilaavat isäänsä ja elämäänsä valokuvien sekä erilaisen todistusaineiston pohjalta. Lasten puheenvuoro ja mielenkiintoinen sellainen. Itku-naurua ja hulluja päähänpistoja. Suosittelen – nauttikaa Grassista niin kauan kuin hän jaksaa! Jerome Charyn – Laupias viranomainen, omalaatuinen rikoskertomus poliisikomentajasta, joka luentokierroksensa lomassa huomaakin olevansa sotkeutunut mafiaan, nuoruuden rakkauteensa sekä hellimäänsä matoon. Joka erilaisuudesta pitää, hänen pitää myös tämä lukeman ,D Welhotar suosittaa omalaatuisen tarinoiden kavereille....

265380.jpg

KISSIKENKILLÄ VAIKKA LÄPI KIVEN JA TULEN!