Ei, kukaan EI karannut bileistä eivätkä ne loppuneet kuin vasta aamupuolella, mikäli minä asiasta jotakin tiedän. Joko tämä raato (siis edelleenkin kone, en minä) tai Shoshoneran yhteydet tekivät tepposiaan eli olemme olleet nettipimennossa tähän asti! Huomenta siis ,D Kaikki on hyvin, mitä nyt vähän väsynyt kissa ja pikkuisen siivottavaa. Niin ja kiitokset Gummititille, kaffenkeitin oli ladattu valmiiksi ja vähän juotavaakin oli - ja kissaheekkuja, joten olemme oikein tyytyväisiä. Vincent tuulettaa itseään ulkoilmassa ja minä harkitsen ryhtymistä johonkin.... ehkä siihen siivoamiseen...

Sain nimittäin nukuttua huomattavat 6 h (kuulenko JIHHAA-huutoja????). Aamupuuhikseni hoitelin kasveja ja kylvin parvekkeellekin pari uutta ruukkua työntämään jotakin vihreää leivän päälle ja salaatteihin. Vein pois raatokasveja ja roskia pari pussukkaa. Hain pyykit kuivaushuoneesta ja jopa taittelin taiteillen ne paikoilleen. Juu, oikein pirteä ja ahkera minä *taputtaa itseään päähän*. Mutta se kesti vain sen hetken =(

Kiitämme kaikkia kavereita, jotka olivat mukana - kliffaa oli!!!

Ja ensi viikolla pitää taas juhlia - huoh! Blogi täyttää vuoden. On tämä yhtä juhla-aikaa *virn*. Ja sitten kohtapuoliin Belgarionin pitäisi saada pipansa ja kaikkea semmoista. Ei ole ehtinyt käydä tiedustamassa asiaa, sanoi vain, että kai ne kertovat, jos ei ole jostain läpäissyt...hmph. Että näin meillä Malmilla - vain olennainen on tärkeää. Esim. Vincentin juhlat ja kirjastossa käynnit!

Miten sitä jaksaa töissä ihan kaksi kokonaista viikkoa? Jos heittäytyisi, kuten pari vakinaistakin. Että tekisi hyvin-hyvin hitaasti töitä, kuitenkin siis täsmällisesti edeten ja työsuorituksiaan kovasti ihaillen. Kertoen, ettei ole enää entisellään, mutta silti toimeikas ja tehokas *valehtelee kirkkain silmin*. Ei hitsi, ei kehtaa, ei minusta ole tuollaiseen. Mieluummin kiroilen ja paiskin hommia menemään. No juu, ja olen sitten kipeä, prle.

Sain kyllä ihan iloisia uutisia, eli entinen työkaveri on nyt päässyt työkyvyttömyyseläkkeelle hyvinkin samantapaisista syistä. Hänellä koko prosessi kaikkinensa oli kestänyt jo useamman vuoden. Että hänelle tämän ilon suon oikein mielelläni. Tosin en ehkä jaksanut olla ihan niin ilahtunut kuin olisi pitänyt - kyllä hänkin tilanteeni tietää. No, sovittiin sitten, että lomani aikana hän käväisee meillä mm. tarkistamassa residenssin ja kissin. Kissi-ihminen kun on itsekin ja entinen Uffe käytiin juuri hänen kanssaan aikanaan noutamassa.

------------------------------------------

254944.jpg

Ihan keskipäivää kaikille! Kyll oli kliffat bileet, kiitti vaan, ett olitte mukana. Ja niin paljo kissinkoi, mä kaikkii ees kunnolla tuntenu =0 Tota, mun on kai pakko heti paljastaa, että kun mä kävin tota sillee "kävelyll", nii se oli toi naapurin Miisa, semmone pikkulikka, jonka mä joskus oon täss nähny. Se tahto pakosti ulos... no eihän sitä nyt semmost likkaa voi yksin jättää, nii ni ett mä kävin sitt vähä jolkottelee sen kaa tuala puistossa. No juu, kattokaas ku se oli aika myähäänki jo ja sillee... Nii ja mami jo kertoki, ett mein tää kone niinku jysähti tai jotai, mä sitt enää päässy skrivaa ja kohta sitt mamiskaki nukku! Höh - semmone melu ku oli ;D HEI, jos joku ei eile ehtiny, tääll on viälä rääppiäiset: jauhista, vähä boolii ja sidukaa, katkiksiiki on ja jotai muanaa. Mami sano, ett se laittaa loput pakkasee, jos niit ei syädä. Nii et tulkaa pois viälä käymää, jos ehditte, voidaan jutskaa viälä. Me äske syätii jääfisuu. Mami mitää fisuu, höh, uusii pottui (mitkä sitt muka on vanhoi, ne jotka on syäty vai?) ja jotain vihanneshössöö... sen fisun se säästi taas eväkseks. Mutt iltapäiväll se taattu duunaa kaffett ja sillee, ett kyll tääll viäläki voi hyvin poiketa! Nyt mä meen taas tonne partsill! Tuntuu, ett toi raitis ilma tekee tänää niinku oikeen gutaa meikäläisen turkill...

599435.jpg

Öh, tota, tällee mä heräsin etesest aamull *nolo virn*, enkä ihan heti tiänny miss mä oon. Yleensähä mä goisin mamiskan viakus... Hitsi, mamiska oli jo hereill ja joi kaffett ja nauro mulle... aikastas noloo... Ai niin, Ansku pyytää kans saada kiittää, ett ei silkää oo ikänä ollu niin kliffaa. Pufffffffffffffffffffffffffffffffffffff! Huamiseen!

-----------------------------------------------

Ilmeisesti kaikki siis ovat suht. tyytyväisiä - ja Vincentin sanoin: "Tervetuloa rääppiäisille!"

Päivän slogan: Muista juhlista jaloin, Vincentin pippaloista taksoilla!

Päivän biisi: Musiikkia Rantalasta

Luettua: Camilla Läckerg - Jääprinsessa, kohtuullista pohjoismaista rikosdraamaa, ei kuitenkaan siitä ihan tiukimmasta kärjestä. Luettavaa kuitenkin. Welhotar lukee, suositellen vain niille, jotka hinkuvat uutta pohjoismaista rikoskirjaa... Jude Deveraux - Tie unelmiin, sitä näköjään iskee kätensä paashkaan BestSeller -hoppulainahyllyllä. Dharmatiikkaa, rhomantiikkaa, mennyttä Ethelää... no juu, eli en suosittele kuin rukkaset kädessä luettavaksi pahimpaan lukuhätään. Thomas Harris - Nuori Hannibal, minä ainakin olen pettynyt - jollei tämä sitten ole tosi kehnoa parodiaa kaikesta kauhumateriaalista, mitä esim. Keski-Eurooppaan, linnoihin, Natsi-Saksaan ja Japaniin liittyy... Eli kukapa ei pitäisi Punaisesta lohikäärmeestä ja Uhrilampaista; tämä on nyt sitten tätä eli miksi Lecteristä tuli sellainen. Suosittelen lukemaan, jos tietää Hannibalista riittävästi - muut voivat unohtaa tämänkin. Vähän riipoo Welhotarta tällainen sekameteli-muka-kauhu, jäks!

                                 265380.jpg

                              SEESTEISTÄ SÖNDAAGIA!

PS: Jengi ulkoilee - miksi ihmeessä *hölmistynyt ilme*????