Jaaha, enpä tiedä milloin pääsee päivittämään nätisti. Esikatselussa kaikki on ok, sitten näkymässä kuvat ei kuulema näy ja ylimääräisiä kirjaimia viuhtoo siellä sun täällä! Osa Vuodatuksesta aukeaa, osa ei. Polgara näköjään vaihteeksi ei. Hmph. No, minä wordaan tämän ja siirtelen sitten Vuodatukseen jossain välissä. Haa, minä pääsin toisen Vuodatuksen kautta tänne jo päivittämään ja tämähän päivittyy, mutta osittain koodattuna ja ilman kuvia ja fonttikoko vaihtelee, eikä sitä saa muutettua...  Julkituon tämän nyt vaillinaisena -  vaikka tahtoo täydellisen, kuten aina! Saas nähdä, milloin kaikki pelaa ok. Pitäisi ja pitäisi. Pitää, pitää tehdä jotain, tällä viikolla pitäisi taas tehdä töitä sekä yhtä sun toista muutakin. Jos jättäisi koko jutun avoimeksi. Tänäänkin heräsin 3 tienoilla, mutta kääriydyin peittooni leikkien nukkuvaa puolihorteessa. Onnistui se vähän aikaa.  Alan kissojen lisäksi kadehtia myös karhuja, jotka toivottavasti ovat talviunessa ja mukavan lämpimässä pesässä.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Herjaamon väki tulvahti töihin, ja kaffetta meni ja tuli. Hyvä niin. Minä menen kohta tupakalle. Niinkuin paheita ei muuten olisi riittävästi, tämäkin vielä! Mutta jos minä lopettaisin, olisinkin täysin puhto ja itse söpösulous ja lisäksi vielä vaatimaton, kuten huomannette. Katselin juuri, pitäisinkö lomaa vai ottaisinko rahat ja juoksisin. Työsopimukseni on siis katkolla 31.12.06. Uudesta ei tietoa. Jos jään tuolloin työttömäksi, lomat maksetaan ulos, lomia on ainakin parikymmentä päivää pitämättä. Ai niin, enemmänkin, tämänvuotiset lisättynä taitaisi olla niin, että voisin kohta jäädä kokonaan lomalle, eli piruuttaan pitäisi ne kaikki. Molemmilla on puolensa. Rahasta olisi iloinen sekä minä että verottaja ja se tietäisi melko varmoja palautuksia ensi vuonnakin. Toisaalta, täällä oltaisiin melko lirissä, jos pitäisin kaikki päivät putkeen ennen tuota viimeistä työpäivää. Mutta mitä väliä, ei kuulu minulle. Jos eivät halua palkata lisää henkilöitä tai sijaisia, kärsikööt. Siitä kärsii sekä asiakaskunta että me työntekijät, loppukädessä he, jotka joutuvat riipimään selkänahastaan myös lomituksen. Vaikka sijainen/sijaisia onkin palkattu, eivät he koskaan pysty aivan samaan tahtiin, kuin täällä pidempään olleet eivätkä yhtä monipuolisesti eri tehtäviin. Eivät ainakaan kaikki. Ikävä kyllä.

 

Muuten, leikin taas sunnuntai-tavista ja katselin idioottilaatikosta Strong Medicine ja Amyn lailla. Ja sitten vähän lokitusta ja kirjan kanssa nukkumaan. Tuli niin tavis-olo ,D Jos olisin kotona päivät pitkät, alkaisin varmaan jossain vaiheessa valvoa myöhempään ja katsella urakalla joitain uskomattomia ohjelmia, joita en ole koskaan muutoin kuvitellutkaan seuraavani. Voisihan sekin olla kivaa. Kummisedällä on töllö päällä lähes koko päivän. Hän myös katsoo sitä lähes koko päivän. Hänellä on orpo olo meillä, kun avaan laatikon vasta seiskan uutisten aikoihin ,D

 

--------------------------------------

254944.jpg

 

Purrrrrrrrrrrrrrr – mami on törppö! Miks sen muka piti taas mennä duunii. Vastaha se siältä tuli pari päivää sitte. Ja taas mä jään yksin himaa. Laitto se juu kaikki ruuat, putsas laatikon ja anto pari maitonappiiki ja sitte se paijas ja sano hei hei! *möks* Mä tiedän, ett se tulee ihan aikastas pian himaa, ainaski jos mä nukun taas. Mutt sitt ku mä herään välill, tääll ei oo ketää ja mull on yksin tylsää. Jos vaiks tänää laittais noi matot vähä parempaa järjestyksee. Tääll on vähä liian siistii, ku mami eilen hillu sen typerän pölkkärin ja mopin kaa. Joo, sen mä teenki! Siin on mamille ylläri ja tekemist ku se tulee takas. Mä en sitt eile saanukkaa mitää ylimääräst heekkuu, mamiska vaa taas laitto jotai jämii. Lohkopottui mä en syä. Enkä mä syäny sitt ku kalkonii, ku se helty antaa. Mulle ei käyny ees semmone kolffipallo-lihapulla. Eih! Mä halusin fisuu, mutt mami sano, ett sitä tehdää vast tänää tai huamenna. Vois se joskus ottaa mutki huamioo jo etukätee. Et niinku kysyis multa, mitä se itte haluu syädä huamenna töissä eväksenä! Kissien mielipide on kattokaas hurjan tärkee. Jos ne töissäki kaikki tekis sillee, nii ne vois vertailla, mitä eri kissit on sanoneet niitten omille mamiskoille ;D Vois olla aika fisupitoset eväät. Tai sitt ei. *kikatusta*.

267695.jpg

 

Täss mä otan relaa vaihteeks matolla. Nyt mä kuiteski meen välillä semmosille väliunkoille, ei täss jaksa tassuttaa. Mull on tylsää. En mä haluu ees leikkii hiiruloilla just nyt. Pehmoruokaa mä voin vähä toss makustella. Ihan vähä. Se on purrrrrrrrrrrrrrrr taas huomiseen!

 

-----------------------------------------

 

Jaaha, saas nähdä milloin saan tämän päivityksen julki! Näyttääpä huolestuttavalta – todella huolestuttavalta...

 

Juuri aloitettu kirja: Celestine Vaite – Tahitin tyttäret 

 

Päivän biisi: Lucy In The Sky With Diamonds

Päivän slogan: Tunnen kahdenlaisia erilaisia ihmisiä – sellaisia jotka pitävät erilaisista ihmisistä ja sellaisia, jotka eivät pidä! (toim. huom. Taidatko sen paremmin sanoa.... tämä oli lainaus jostakin hömppälehdestä, en muista mistä enkä milloin, mutta joku näin sanoi aivan tosissaan. ;D)

 

Minä aion vahtia täällä koko päivän!

                    

                         267696.jpg

 

 

MAHDOLLISUUSPITOISTA  MAANANTAITA LOKISTANIAAN!

 

EDIT: Klo 19.51 - pitäisi näkyä? Kommenteista en tiedä!!!