mutta mitäs pidätte paksuudesta? sanoi entinenkin mies! Eih, en kestä. Olen nyt Herjaamossa, taistelun jälkeen. Nyt jo 3. kerran peräkkäin takso etsii väärästä osoitteesta. Minun on pakko nyt taas tehdä 3. valitus, siis 3. valitus vuorokauden sisällä tästä asiasta. Molemmat osoitteet ovat vidhurallaan Iisalmessa. Eivätkö ne osaa lukea? Pikku juttu, mutta pakko oli eilen infota asiasta myös sos.tstoa, jotteivät ihmettele ns. odotusaikoja. Mitä villun odotusaikoja, tänä aamuna taksokuski itse oli käynyt perskohtaisesti kaikki naapuritalon raput läpi ja lukenut asukasluettelot, joissa minua ei tietenkään ollut. Enkä näe talojen läpi... onneksi oli älyllä varustettu mies, joka lähti etsimään pihoilla odottelevaa Welhotarta. Onneksi on heijastin. Heiluttelin kassia heti, kun näin jonkun auton tulevan. Siihen aikaan ei liiku kuin Minun Taksini. No, pahemmaksi vain menee, mitä enemmän asiaa yrittää selvittää. Kohta - oikeasti - palaa pinna. Eilen jo huusin matkapalvelukeskuksen henkilökunnalle... siis minä... joka en kovin helposti hermostu. Mutta jos samaa asiaa oikaisee kolmannen vkon aikana jo ainakin kymmenettä kertaa, hermostuu sitä jo rauhallisempikin Welhotar.

Ja jotta olisi lisää valitettavaa, työruuhka alkaa painaa päälle. Eilen istuin täällä 9 h, lähes koko ajan tehden oikeita töitä. No joo, päivityksen tein ennen töiden alkamista, omalla ajalla, joten sitä ei lasketa. Mutta muuten. Alkaa taas särkeä ja juilia, pitäisi pystyä ottamaan tauko edes kerran tunnissa. Mutta kun ei. Onneksi, voi onneksi on se loma ensi vkolla. Vaikka ei muuta, saa ainakin levätä silloin kun haluaa. Eilen olin jo niin repo, että en jaksanut tehdä mitään. Tavallisesti tämä iskee vasta torstaina, mutta ilmeisesti viime vkonlopun sairastelu ei tilannetta mitenkään ainakaan parantanut.

Lisäksi sain eilen tilinauhan. Jossa oli nyt se kauan odotettu ja puhuttu tulospalkkio mukana. No joo, olihan siinä kolminumeroinen luku, josta n. puolet sitten laskettu pois veroina, jäikin vielä kolminumeroinen luku. Mutta ei kovin paljon. Tässähän on nyt otettu sitten huomioon se, että poissaolot vähentävät tulospalkkausta! Oikein mukavaa. Käsittääkseni menetin n. 1/4 bruttosummasta, koska minulla oli yksi pidempi sairasloma ja useampi lyhyempi. Joista tietysti oli lääkärintodistus, mutta tällähän ei nyt ole merkitystä. Ei silläkään asialla, että muutamat henkilöt ovat paikalla vaikkapa näennäisesti koko ajan, mutta eivät tee töitä aktiivisesti. Hurraa taas Tsadin tasapuolisuus! Taidan alkaa taas lukea mollin sivuja aktiivisemmin. Josko jotakin muuta löytyisi. Herjaamo on lähellä, väki yleensä ottaen mukavaa ja työt pysyvät työpaikalla. Mutta...

Oi ystävät, kertokaa jotakin mukavaa ja kaunista! Muuten kerron jokain vielä inhampaa. Ettekä te halua taatusti sitä lukea.

-----------------------------------------

254944.jpg

Huamenta, kavrut! Joo, en mä kyll ihmettele, jos mami on vähä hepuleissa. Munki pitää nimittäin tunnustaa yks juttu. Minkä mami huamas vasta ku se oli menoss jo goisii. Nimittäin, kiltti Gummititi, ethän sä suutu, ethän. Tuuthan sä silti käymään, joohan joo???? Kattokaas kun te tiädätte, ett mull on semmone yks tapa. Eikä mull oo siis tosi pitkään aikaa tapahtunu mitää semmosta. No en sitt tiädä, mikä muhun eilen meni. Mä hei menin ja taas lirautin pisut siihen mamin isolle tyynylle. Varpisti ei mami ois huamannu tai mitää, mutt se alko siirtelee niit jutskii. Joo, se iso tyyny ja päälline oli märkii, ja sitt sen alla oleva piänempi tyyny, ja *glup* sitt viälä lakanaki vähä *hyvin nolo virn*. Mamin piti vaihtaa lakanat ja kaikki... ku se oli menoss siis goisii. Vähäks mä juaksin pakoo basee. Mutt mami tuli peräss niitte pisukankaitten kaa ja hajutteli mua ja &/=!&#"¤%&!## siis kiroili ku... siis iha hirveesti. Ja mua nolotti. Ihan joskus keskell yätä mä uskalsin tulla sängyn toisell pualell jalkopäähä. Ja viälä aamulki mami muistutti mua siitä. Sain mä kaikki mun jutskat, mutt kyll mä oon vähä nolo. Hirmu pitkän aikaa meni, ett mä muistin kaikki. Miten se nyt noin yhtäkkii iski. Jos mullaki on joku vade, niinku Pojall (toim.huom. varhaisdementia)? Mä en tiädä, mitä toi mami meinaa taas. Aika jäykän olone se oli viälä aamulkii. Mä taidan olla tän päivän ihan hipihiljaa!

419357.jpg

Ihan just näin hiljaa, ku täss fotoskii. Mä uskalla nyt muuta, ku sanoo vaan ett huamenna lisää. Moi vaa!

------------------------------------

Kuten yllä huomasitte, pientä puuhaa riitti vielä iltasella, grrrr...

Päivän slogan: Selvitetään ensin tosiasiat - sitten voitte alkaa vääristellä niitä!

Päivän biisi: Hit Me With Your Rythm Stick =D (josta tuli mieleen, että tietääköhän eräs matkatoimisto, minkä biisin onkaan mainokseensa valinnut - ehhehheeeh!)

Luettavana: Aloitettu juuri Hannah Alexander - Luottamus koetuksella, tuota, voin sanoa, että nyt on Welhottaren lukuhalut lievästi koetuksella, uskiksia, lääkäreitä, kaikkea samojen kansien välissä...hmph...mutta se, mikä on kirjastosta kannettu kotiin, se myös luetaan. Nih!

                              265380.jpg

                          KEHNOA KESKIVIIKKOA!