Juuri niin! Tänään on se päivä, jolloin pitäisi kokeilla akutupuhupulupu-punktiota selkään eli toiseen koipeen. Ei ole neulapelkoa eikä se inhota. Lähinnä suhtaudun mielenkiinnolla asiaan, en ole aikaisemmin kokeillutkaan.

Sen sijaan tämä itsensä raijaaminen töihin inhottaa. Herään klo 3 - 3.30 tienoilla, jotta ehtisin keittää kaffet ja syödä jotain mömmöjen kanssa. Olen jäykkä kuin sahapukki. Miehenä olisin onnellisessa asemassa, sillä aamujäykkyyteni kestää ainakin tunnin, usein jopa kaksi. Sitten joudun odottelemaan, että mömmöt alkavat jkv vaikuttaa, että pääsen kähmelöimään pysäkille. Jokainen askel on mietittävä tarkkaan. Jos astuu vähänkin vinoon, ruosteinen kuuma sukkapuikko työnnetään välittömästi nilkan läpi ja kipu iskee kuin jysäri.

Nyt olen siis jälleen päässyt työkoneen ääreen. Mielestäni olen tähän mennessä kuluttanut päivän fyysisestä ja psyykkisestä energiasta jo hurjan määrän. Ainakin neljäsosan. Kun vielä nakuttelen täällä konetta ja raijaan itseni takaisin kotiin, onkin kiintiö täysi. Kuten eilen. Kun eilen pääsin kotiin, painuin suoraan sänkyyn tunniksi urvahtamaan. En varsinaisesti nukkunut, vedin sellaiset kevyttorkut, jolloin on lähes hereillä, mutta ei kuitenkaan. Sen jälkeen äkkiä-nopeaa evästä täksi päiväksi, uutiset, vähän lokitusta ja nukkumaan. Eikä tarvinnut unta odotella! On muuten ihana nukkua, kun on vilpoista ja saa vetää vähän peittoa päällensä. Unta häiritsi ainoastaan jalkojen särky ja vihlonta. Ilmeisesti unissani joskus venyttelen jalkojani ja sitten herään hitonmoiseen kipuun siinäkin vaiheessa. Viime yönä myös Vincent herätti hieman pahennusta, jota hän itse kertokoon.

------------------------

Purrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr - mä mitään pahennusta tehny! Mutt ku mä en ymmärrä tota mamiskaa. Ku se oli kokonaa himassa, se nousi joskus 2 aikoihin ja sitte meni uudestaa goisii. Ja mä sain leikkii sen kans yöllä. No nyt mulle tuli hirvee yöhepuli ja heittelin mun hiiruloita ja laitoin mattoja kasaan. Sitte mä jolisinki vielä. Mutt mitää ei tapahtunu! Toi yks vaan horisi unissaan ja kyll mä jotain kuulin, ett se sano  mulle ei-ei-ei. Mitä välii, hei. Sitte mä kiipesin tohon toiseen kirjahyllyyn ja siinä mulle sitte kävi vähä hullusti. Kun tolla urpolla on hyllyssä poikittain kaa kirjoja ja jotai lehtiä semmone iso pino, niin mä yritin nätisti hiipii siitä yli niin se himskatin pino putos aika ylhäältä kokonaan lattialle. Ryskis-räiski-pam! Se oli kyllä niitte rojuje vika, ku ne oli niin liukkaita. Tämmöne hyvin tasapainossa pysyvä akrobaattikissa ois kyllä muute selvinny ihan hyvin. Mutt mitäs itte laittaa tommosii ihme esteitä kunnon kissahiivinnän tielle. Mä en tajuu! Ja sitte morkataan mua. Sain mä tietty silti kalkkunaheekkuva ja sillee, ett ei se oikeesti mulle tietty suuttunut. Ei mulle kukaan VOI oikeesti suuttuu, eihän?

170994.jpg

Tota, mamiska kyll sano, ett mull ois vähä villumaine ilme täss fotos. Mutt se hääräs sillo just sen kaameran kanssa mun perässä koko ajan. Niin ett oma vika. Mutt mun mielestä mä oon just sen näkönen, ett mulle ei voi eikä kannata olla vihaskana. Eiks vaan? Mä jään nyt tänne soffalle goisiin, kun orja painuu duuniin. Kissinruoka on loppu, hei, hei, hei - muista, hei... Ja torjantaita kaikille Lokistanian lukuisille kattiloille ,D

--------------------------------

No, eipä Vincentille voikaan olla vihainen. Hirveä rymyäminen kyllä alkoi juuri siinä kahden kieppeillä. Kissa-aikaan ilmeisesti. Sama Vincent-aika, sama Vincent-kanava. Pysykää ajan tasalla.

Huh - onneksi toi fyssa on 20 m päässä, joten ei tarvitse raijailla itseään ympäriinsä! Tarvitsen kuitenkin lisää kaffetta ja jotain, ennenkuin häivyn sinne heti eka asiakkaaksi. Pitäkää peukkuja puolestani!

Tänään on 31.8. ei elokuun viimeinen päivä. Tämä on erittäin tärkeä päivä. On tietysti tilipäivä. Tänään on myös Syntynyt Eräs Erittäin Tärkeä Ja Merkittävä Henkilö....tuota...niin...nimittäin Rooman keisari Caligula! Juhlikaamme siis varsinaiseen roomalaiseen tapaan, mutta ehkä kuitenkin vasta huomenna ,D

Päivän slogan: Todellisuus on vain raittiusliikkeen keksimä illuusio!

Kesken oleva kirja: Carlos Eire - Lumen kaipuu (kunnon linkkejä ei löydy...)

SELKEÄÄ TORJANTAITA LOKISTANIAN VÄESTÖLLE!!!