Saisi jo riittää hetkeksi aikaa tämä työnteko. Laitoin eilen parin päivän loma-anomuksen sisään. Olisi vähän asioita hoidettavana, päivänvalon tarvitsevia asioita – siis virka-aikaa, tarkoitan ,D Eli jos hyvin käy, olen ensi viikolla pari päivää vapaana. Toiveena tietty olisi nukkua kunnolla (vaikka sitten tuplamömelöiden avulla), hoitaa ne asiat pois kuleksimasta ja mahdollisesti tehdä jopa jotakin muuta. Luultavasti en saa tehtyä mitään... mutta mitä välii, hei! Pääasia, ettei tarvitsisi lähteä joka aamu Varastolle.

 

Työkaveri on yhtä ryytynyt kuin minä ja yhtä kipeä. Siellä aamulla voivottelimme kimpassa, hän on tosin eri osastolla. Hyvä niin, ei siitä mitään tulisi, jos molemmat Alati Sairaat olisivat vielä lähekkäin sijoitettuna. Siispä näemme tupakalla ja ruokatauolla, molemmat kun evästämme omiamme. Hän jää sentään lomalle parin viikon päästä. Meikäläinen parin kuukauden päästä. Uhhh!

 

Yritin eilen varata aikaa omisarvikselle, menee juhannusviikolle. Aikaisemmin ei ole aikoja tai on välilomalla. En tiedä, en välitäkään. Menen kenelle tahansa, jos etokipupikasairaus yllättää. Mutta ne kuvantamisen tulokset haluan tuolta lähettäneeltä omisarvikselta, jolla olen nyt asioinut! Eli odotan... ei tuo nyt niin ihmeellistä ole, minähän jo suurinpiirtein tiedän mitä siellä on: VIKAA.

 

Ei siis mitään erikoista tänään(kään). Huomenna on erityisen inha roudauspäivä, haettavana on rutosti erilaista pikkutavaraa. Pitää taas muistaa tehdä kunnon kauppalista, apteekissakin pitää käydä. Kirjastossa, toki, luuletteko minun sen unohtavan?

 

No, minä menen tästä jaarittelemasta, ei minulla ole mitään asiaa. Minä olen kyllästynyt, väsynyt ja kipeä – vali-vali-vali-vali....

 

 

265380.jpg 

 

 

POLKA – AHITUS NOUSUSSA KUNI LÄMPÖLUKEMAT....