Pelottaa, kohta pitää mennä töihin. Siis torstaina. Minen jaksa pysty kykenemään mahdollisesti ehkä. Tai jaksan tietysti, taas jonkin aikaa. Voihan villu!

HEI! Tarjotkaahan töitä, ekaks welhottarelle koko loppuelämäksi (joka ei siis tule tod.näk. olemaan kovinkaan pitkä) sekä Belgarionille alkaen nyt ja heinäkuun alkuun asti. Eli hopiti-hop, matkaan Hopea ja eikun meiliä vaan, nyt olis tarvis ;D

Nostan reilusti töpselinokkaani ja kehun sen verran itseäni, että kas, sain tehtyä eilen jotakin hyödyllistä. Eli siivottua sen stanan alakaapin, tai pikemminkin uudelleen järjestettyä. Eihän sieltä tietenkään mitään tärkeää (esim. rasioita, purkkeja) voinut heittää pois. Mutta on se siistimmän oloinen. Aikaakin taisi mennä ainakin vartti. Ja toiseksi. Jah - kesäkassi on valmis. Ostin Huutiksesta marimekon Verso-kangasta sini-mustana markiisina, eilen väkersin siitä kesäkassin. Tuli ihan hyvä, mallina perusmari-ostoskassi. Olen siis vieläkin hyvää parempi. Kissa ei oikein tykkää ompeluskoneesta, en minäkään kyllä, mutta joskus on tehtävä jotakin. Lisäksi järjestelin Belgarionille numeroita, joihin soittaa ja kysyä töitä. Ei natsannut. On vähän hankala, kun voisi aloittaa nyt ja lopettaisi jo heinäkuussa. Ei hjuva siis! Mutta oli kuitenkin soittanut ao. tahot lävitse. Pitäisikö keksiä lisää vai antaa Pojan nauttia vielä viime hetken vapaudesta? Toisaalta - joko hänestä tulee ikuinen opiskelija tai joutuu raukka kuitenkin jossakin vaiheessa töihin. Niin että...

Sen verran eilen jo orienteerasin töihin lähtöön, että tilasin kaikki vkon matkat ns. Matkapalvelukeskuksesta (juu, tämä ON oikea nimi, mutta kun se EI palvele...). Tänään käyn kuitenkin Hakiksessa, kissan vaatimuksesta sekä omista tarpeista (taas se stanan shampoo ja nassurasva on loppu!) johtuen. Ja halli nyt on ihan muutenkin pakollinen... vähän mausteitakin voisi hamstrata. Jos oikein urheilisi, kävisi Vii Voanilla ja hamstraisi kaikkea kivaa ja tulista....  No, saahan sitä suunnitella, kunhan koivet kestäisivät edes 500 m:n kävelyn. Mutta kun ei. Ei prle! Että veetuttaa katsella ihmisiä, jotka kävelevät! Normaalisti!

Tässä siis oli otsikon pelko & inho -osio. Opettavainen tarina seuraa Vincentin postauksen jälkeen! Ajatelkaa, silkkaa sosiaalipornoa, sisältäen mm. raa'an ja piittaamattoman huostaanoton ja muuta ahdistavaa asiaa!

----------------------------------------------

254944.jpg

Purrrrrrrrrrve kaiffat! Jee, mami on kilti, se lupas lähtee sinne ostaa mulle-mulle-mulle heekkuja! Mäki lupaan olla ihan kilti, ainaski melkee. Nytki oon ollu. Pumminu vaa ruakii ja napikoita ja jolissu ulkona. Sehä on ihan normijutskaa. Mami jotai heinää kylväny, ei kandee. En syä. Paitsi ett mä luulen, ett se yrittää huijii mua. Ihan selkeesti se ensteks kasvattelee täälä sisällä. Sitt mä luulen, ett se duunaa ne ulos. Ja sitt se varpisti oottaa, ett mä meen haukkaa niist. No katotaa! Nääs, se oli vähä tylyy, ku viime viikonloppuna lähti mun syädyt kanervot kokonaa roskiksee. Mami heitti kaikki parvekejutskat pois. Sano, ett ne on muka jo ihan kaljui... hei, ois niist vähä viälä voinu haukkaa! Epistä mä sanon. Mutt katotaa nyt orjan miäliks toi juttu... ett jos se onnistuis jotenkin hyvin maustaa sen ruahot... ett mulleki niinku maistuis. Mä oon vähä kronkeli, mä tiädän. Tai en siis kronkeli, vaan tarkka makujen suhteen (eiks oo aika fiinist ilmastu?)! No, tähä ei nyt sitte tuu mun fotoo, ku tähä tulee yks snadi stoori. Mutt nyt mull on mun fotoi, ett huamisee!

-------------------------------------------

Todellakin. Karmea tarina sai alkunsa siitä, kun Nalle päätti alkaa ottamaan häppänderiä ja vähän muutakin. No, Nallehan on tunnetusti myös kilti eikä viinapäätä juuri ole, joten huonostihan siinä kävi. Ja vielä vähän tupakointia. Hyi-hyi! Eli Nalle on nyt huostaanotettu, hänestä huolehtii eräs hyvin nuori, itsekin huostaanotettu leidi. Molemmat ovat kuulemma tyytyväisiä asiain nykytilaan. Molemmat ovat myös karkkilakossa. Että tässä pientä vihjettä Pahikselle ja Pinkulle, miten voi käydä, kun oikein räveltääpi! Huonosti siis. Tämä oli se opettavainen tarina, jos joku ei heti tunnistanut. Alla todistusaineistoa, jota sosiaaliviranomaiset käyttivät huostaanoton perusteena, lisääkin kuveja on. Intimiteettisuojan takia niitä ei kuitenkaan ainakaan tässä vaiheessa lisätä mukaan!

475959.jpg

Päivän slogan: Nöyrät perivät maan - mutta he eivät halua sitä!

Päivän biisi: Monster Mash

Ja luettua: Bret Easton Ellis - Vetovoiman lait, opiskelijaelämää Ellisin tapaan ;D Suosittelen Ellisistä pitäville. Muut voivat unohtaa koko jutun! Ja sitten vasta aloitettu Marc Cerasini - 24, Troijan hevonen. En ole kovinkaan ihastunut näihin idioottilaatikko-kirjoihin, otin kuitenkin hyllystä, ihan vaan lukemisen puutteeseen. Tämä ei ole puolustelua vaan vankka totuus ,>

                           265380.jpg

                           TIMMIÄ TIISTAITA!