Yllättävä kotipäivitys ,D Eli juu-uh, päätin mennä sitten tänä aamuna labraan otattamaan vuosikokeet. Minut siis noudetaan tavallista myöhemmin. Sielläkin kun on jossain vaiheessa pakko käydä ja nyt olen juuri sellaisessa mielentilassa... sellaisessa, että jos siellä saan taas kimppuuni erään leidin (sen, joka pistelee 10 kertaa eikä löydä suonia) Welhotar saa taas aiheen kevyeen kenttäraivariin. Sovin labran kanssa, että voin mennä sinne ilman varausta, kunhan menen suoraan vähän ennen virallista avaamista – joskus on hyvä olla jonkinlaisia suhteita sinnekin päin! Josta suoraan Herjaamolle kaffepöytään. Taidan vääntää tavallista paremman aamupalan. Mitäkähän se tarkoittaisi? Laittaisikohan peräti kaksi siivua juustoa leivälle ja elisi herroiksi *virn*.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Herjaamolla on tänään se ns. pikkujoulu. Tämä eräs tarkoin valikoitunut joukko käytti eilen ainakin puoli päivää tarpeiden hankintaan ja koristelun sekä tarjoilun vatvotaan. Ziis, ei oikeasti voisi vähemmän tällä kertaa kiinnostaa. Eli puolen päivän jälkeen koko iltapäivä ilm. glögitellään ja pepparkakkaroidaan, tortutellaan. Noup, minä en taida kuin hakea kaffetta. Sitten Herjaamo lähtee yhteiselle aterialle, onneksi ei joulu-sellaiselle, jokainen on saanut tilata mitä lystää. En osallistu siihenkään. Aika vähän näyttäisi muutenkin olevan menijöitä. Jokin karsii jengiä näistä hippaloista oudosti! Tunnelma Herjaamolla ei ole siitä parhaimmasta päästä...

 

Pääsin eilen taas virittelemään lisää työpaikkahakuja liikkelle. Harmi vaan, että huomasin eräässä aikaisemmin lähetetyssä hakemuksen meililiitteessä inhan panovihreän! Jäks – ja sitten hakemuksessa väität olevasi tarkka ja huolellinen. Jotenkin tuntuu, että sen paikan voi jo unohtaa, pienikin moka on pahasta. Toivottavasti se on niin pieni,että sitä ei huomattaisi *virn*. Kiireessä kun tehtailee töiden välissä kuusikin hakemusta päivässä ja tekee papereihin aina työpaikkaa vastaavat korjaukset, vältt. tulee joskus joku pieni moka. Ei tuo nyt kuitenkaan ihan pahimmasta päästä ollut, vähän vaan harmitti!

 

Ja muuta – Wanhempi Läppäri sai uuden kodon, oikein hyvän, siis minusta. Myin sen suht. edukkaasti leidille, joka lähtee vapaaehtoishommiin Njafrikaan. Ottaa koneen mukaansa töitä varten ja sitten jättää sen sinne rojektin käyttöön. Eli WL pääsee ihan oikeaan paikkaan. Siksikin vielä, että on vanhempaa ja ainakin tosi kestävää, simppeliä mallia. Olimme molemmat tyytyväisiä! Kummisetä odottaa uusien silmälaisen saapumista nettipokapuodista ja minä taas uutta talvitakkia. Olen muuten ollut huomaavinani ,että Postin muuttuessa Italiaanoksi, palvelu on entisestään huonontunut, jos mahdollista. Eli tässä vaan odotellaan nyt erinäisiä asioita saapuviksi.

 

Uhh, eilen soitettiin, että pääsen jo ensi vkolla fyssan ja toimintaterpan arvioon samana päivänä eli keksiviikkona. Se päivä menee siis sairiksena. Seuraavalla vkolla on taas neuropsyko. Uhh. Sitä seuraavalla vkolla tentti ja Iso Haistattelu, muistaakseni vielä peräkkäisinä päivinä. Jumaleissön, että meikä on taas ohjelmoitu. Ja nyt jo tiedän, että taksomatkat tulevat olemaan kirjaimellisesti kortilla. No, näyttää siltä, että teen muutaman vkon nelipäiväistä työviikkoa – ei paha. Tod.näk. kukaan ei tee töitäni, mutta mitä siitä. Jos ei oikein pahaa juttua ilmene, kirin vkon aikana melko hyvin hommat takaisin. Puuuuuuuh – miten kaikki jutut aina kasaantuvat oudosti. Muuta ei tarvittaisi kuin jokunen työhaistattelu tähän päälle!

 

BTW, nukuin niin sikahyvin, että herätin joutui käyttämään ääntään. Taisi olla kolmas kerta tänä vuonna. Särky kyllä herätti jonkun kerran - koipia jomotti täpöllä. Muuten on tullut nukuttua siis ihan kohtuullisesti, yesh!

 

--------------------------------------

254944.jpg

 

Purrrrrrrrrrrrmenta kavrut! Joo, on mami kuisteski kilti, on........ mmmmmmmmmmmmm. Eilenki mä sain taas donarii, hei. Se taas söi pualet ja mä pualet. Sitt se teki taas sitä kasvisevästä. En tajuu, en syä! Miks ei voi tehdä kunno ruakaa, niinku jauhist tai broiskuu. Eih, ei toi orja. Se vaan väänsi jotai rakunaporganoita ja siänisoossii ja jotai makaryynii vai mitä se oli, höh, paljo kiinnostanu. Tänääkää varmaa saa mitää kunnollist. Mamiiiiiiiiiiiih – mä tahon illall sitt sitä pussiruakaa kerta jos ei oo mitää oikeet ruakaa! Onneks Poika on tulos taas huamenn! Mami laittaa sillo aina jotain toooooooosi heekkuu ja mä saan aina kans osan. Hei, mä tiän, nyt te taas luulette, ett mä en funtsi muuta ko safkaa, mutt ei mun oikeestaa tarttekkaa muuta funtsii. Mull on kissinpäivät! Nii vissii on joillai muillaki. Terkkui taas sinne Kulkurill kans - ett niiku muikkui tuodaa, ja varpisti ihan sua varte! Voi vinde, mä en tiäks voi syädä kaikkee fisuu olleskaa. Mä oksun kaikki muikut, silakat ja semmoset. Ja kuiteski mun tekee niit hurjast miäli. Arvaas, ottaaks päähä?! Sen takii mä aina oonki vinkuus mamilt donarii tai jääfisuu, ne ei oksuta, nääs >O<

 

1076839.jpg

 

Täss on taas foto, miss mä kyttään donarii - eiks ookki vinkeet silmät. Tää on kyll melkee samanlaine ku eile. Mami ehtiny kuvaa, ku sill tuli joku ihmine tänne käymää. Muutenkaa se oikee mitää ehtiny eile. Odotan mä kyll, ett jos edes tänää mami taas lukis. Mami, äkkii kotii sitt taas! Mä rupeen koht goisii lisää, huamisee, kaiffat!

 

-------------------------------------------------

 

Minä menen kohta ns. laittautumaan *röhönaurua* eli pukeutumaan ja lukemaan taksoa odotellessa.

 

Päivän slogan: Ei ole olemassa rumia naisia, on vain heikkonäköisiä miehiä!

 

Päivän biisi: Miksei asioista puhuta

 

Luettua: Sain Wolfen luettua loppuun - mainiota tavaraa, hankintalistalle oitis eli suositan. Aloittelin juuri Michael Connelly - Sokkelokuja, Bosch palaa eläkkeeltä selvittämään vanhaa murhaa, joka lopulta kääntyy sarjamurhiin ja muutenkin varsin omituisiin, esim. poliittisiin tapahtumiin. Vinkeää kehittelyä, kohtuullisesti verisiä tapahtumia, ei kuitenkaan liikaa. Sellaista perustavaraa rikoskirjallisuudesta pitäville, ehkä vähän tavallista parempaa kuitenkin!

 

                                   265380.jpg

 

                                 PERJANTAITA SIIS!

 

EDIT klo 7.55: Heh, pääsin suoraan vampyroitavaksi, oli tuttu tätsy. Oikein hyvä, suonikin löytyi (välillä ne ovat tosi pahasti jömiksessa)! Ja sain aamupalan eli 2 äärimmilleen kärtsättyä ruispuikulaa, 1 siivu kalkonia, 1.5 juustoa sekä iiiso muki kaffetta ,D. Minä olen melkein tyytyväinen - päivän tärkeimmät asiat on siis hoidettu kuntoon!