Tämä liittyy oikeastaan jo viime öiseen juttuun. Eli heräsin eilen pari tuntia nukuttuani siihen, että partsin alapuolella huudettiin todella kovaa ja houkutellen eri asioilla erään leidin nimeä (joka oli ilmeisesti poikain tuttu, mutta ei halunnut tavata heitä klo 24 tienoolla)! Harvemmin minua on raivostuttanut, mutta huuto jatkui puolisen tuntia. Meinasin jo soittaa kerrankin poliisille. Meteli oli nimittäin melko kovaa. Ja ystävätär ehdottikin, miksen vanhaan tapaan kipannut alas vaikka ämpärillistä vettä tahi pissipotallista - toisaalta, minulla kasvaa jo pienehkö kuusi parvekkeella, joten sekin olisi voinut tehdä terää. Samoin kissa. Mutta ao. henkilöt olivat vähemmistökansallisuuksien edustajia ja tiedä mitä syytteitä olisin itse sitten saanutkaan ja vielä vihat päälleni. Ei millään pahalla. No, tuon jälkeen ei sitten enää saanutkaan unta...

Meillä Malmilla asuu nykyään niin monia eri kansallisuuksia, ettei uskoisi. Ihan mukavaa ja värikästä minusta. Ikävä vain, että jotkut törpöt ovat onnistuneet pilaamaan osan maineen. Kummisedällekin tehtiin ns. kiva jäynä. Eli pari-kolme nuorta vetäisi oven (Malmin ns. putki) nenän edestä kiinni, jolloin Kummisetä jäi tavallaan oven väliin ja kaatui eteenpäin. Onneksi ei ollut vanhus, vaan suht hyväkuntoinen vielä, joten pahempaa ei sattunut. Repusta vähän meni tavaroita rikki, toinen käsi on vielä kipeä, samoin lonkka ja polvi. Mutta jospa tilalla olisi ollut kepin kanssa liikkuva henkilö......hui, pelottaa. Ja tässäkin siis nämä kaverit loivat taas rumaa mainetta muiden kansallisuuksien ympärille. Juoksivat vielä pakoon naureskellen (ja tässä oli siis useampikin todistaja), joten ei ollut mikään vahinko vaan tahallinen teko. Ikävää, mutta totta.

Minua ei tuo häirikkömekastus tuossa parvekkeen alla noin yleensä ottaen häiritse, se ajoittuu ravintoloiden sulkemisaikaan ja on lievää. Ja tähän osallistuvat kaikki kansallisuudet ja sukupuolet. Mutta - kun on jo 3 vrk:n aikana nukkunut yhteensä n. 7 tuntia, alkaa hiukka pinna kiristyä. Todella. Eikä pelkästään metelistä vaan yleensäkin. Eli haukkua purautin Hörhön eilen tooooooooodella pahasti. Mies viipyi sisällä kai parisen minuuttia (oli sitä ennen jo soitellut useampaan kertaan), maksoi kiltisti korttini uusinnan ja ihmetteli pinnani tiukkuutta. Muistuttelin, että olen s - a - i - r - a - s  luetaan särkee pirusti, joka myös kiristelee pinnaa, joten minua pitää kohdella erittäin varovasti näinä päivinä. Samoin Kummisedälle poltin eilen pinnani useampaan kertaan. Tosin kerroin hänellekin etukäteen, mistä asia johtuu. Kumma vain, että eivät sitä ymmärtäneet. Piruvie - nukkumatta ja hirveässä säryssä käydään pilailemaan ja ihmettelemään, miksi olen ärtsyllä päällä. Nih - räyh!

No, jotain muutakin sentään. Tein eilen viimeiset kesäkurmitsat, olivatkin jo siinä kunnossa ,D Kesäkurmitsalättyjä tuli pari pellillistä ja kaikki tuli syötyä - on kai se sentään edes jotensakin terveellistä. Nyt pitäisi iskeä kiinni tuohon Suureen Kurpitsaan, joka odottaa vielä käsittelyä. Se on niin iso, että vaatisi jo vähän miehen apuakin, siis se ensipilpolta. Ja pitää sitten miettiä taas, mitä siitä väsäilen. Tosin täällä ovat hyvinkin maistuneet nyt nuot pikkelssit, joita väsäilin. Ja omasta mielestänikin niistä tuli yllättävän hyviä, joten ehkä teen pelkkää pikkelssiä koko satsista... Täytyy vielä harkita tänään!

Hjuu - ja sairaslomalainen teki eilen taas uroteon. Siivosi residenssin kahdesta paikkaa eli sisältä ja ulkoa. Sen jälkeen kuljin kiroillen ja eri suuntiin vääntyillen. Teki snadisti kipeää, mutta en enää kerta kaikkiaan voinut asua sikaläävässä! Siksipä taidankin taas olla tässä hereillä parin tunnin unien jälkeen. Hmph. No, ehkä saan vielä aamusemmalla vähän uinahdettua. Kaffen ja mömmöjen jälkeen siis. Toivon kovasti! Oikein kovasti!

----------------------------

Purrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrve! Toi mamiska on tosissaan tullu hulluks sen siivoomisen kans. Eilen pölkkäröitiin ja mopattiin hullun lailla. Hyvä, ettei mua sentäs. Ja melkeen potkaskin mua, vaiks väitti, ett pelasti mut kaatuvan pöydän alta, nih! Ja yhen ison maton se vaihto. Mun piti ekaks piehtaroida siinä ja merkata se tai ykätä siihen, ni toi heitti mut, siis mut, hei aatelkaas partsille! No, sinnehän mä sitte ykäsi. Juh! Ja sitt se oli löytäny yhe mu merkkauksen ja pessy koko jutskan ja se löyhkäs ihan hirveeeeeeeeeeeeeelle!!! (toim.huom. Ice Poweria ,D) Ett hullu se on. Ei mulle oo tapahtunu mitää uutta, mä eilen vaan seurasin ton höntin touhuumista ja vääntämistä ja kääntämistä. Ei oo ihan terve tapaus, ei. Onneks mut pidetää kuiteski kunnolla safkoissa ja heekuissa - sehän on tärkeintä. Ja kyll me sitte illalla myöhemmi oltii jo ihan hyvissä välilöissä ,D

209979.jpg

Vähä piti taas löytää erilainen kissikuva ja tää jööti nyt löyty - ett on niinku muhkee ;D Mutt hei, mä lähen pummii mamiskalta aamukalkkunaa ja sitt ottaa viel unkot! Mä tarviin paljon enemmän unta kun toi ihminen! Puristaan kun tavataan!

--------------------------------

Jaahah, ai että aamuherkkuja. Joo, taidat itsekin lähteä tekemään kaffetta ja vähän jotain kivaa, mitäs tässä muutakaan. Ja jatkamaan lukemista.

Päivän slogan: Aivot ovat elin, joka toimii oman mielensä mukaan!

Kesken oleva kirja: Stephen Booth - Ei metsää puilta

Päivän biisi: Itkisitkö onnesta (toim.huom. mahdollisesti ehkä ;D)

MUKAVAA AAMUYÖTÄ, PÄIVÄÄ JA ILTAA KAIKILLE LOKISTANIAAN!