Ja nyt on sitten muka tullut lomailtua? Ja hevon villut. Lievää juopottelusessiota lukuunottamatta en ole tehnyt mitään, koska en ole pystynyt. Siis tehnyt mitään poikkeavaa. Samaa kuin yleensäkin vapaapäivinä tai viikonloppuina. Nimittäin kun särkee, koskee, villuttaa sen verran, ettei pysty - ei sitten mihinkään. Päätin jo eilen, että kun ma on se aamulääkäriaika, pyydän suoraan sairaslomaa. Näillä kävelyttimillä ei töitä tehdä, se on uppovarmaa...

Eilinen päivä meni täysin ketuille. Sanoinhan pitäväni lepopäivän. Joo, todella "levoksi" meni. Sen verran liikuin ulkona, että sain sentään roskat viedyksi *taputtaa itseään päähän*. En olisi varmaan vienyt niitäkään muutoin, mutta alkoivat jo hajahdella ja pyytää itselleen nimiä. Muutoin luin ja nettailin. Ja Kummisetä kävi jorisemassa taas jokusen tunnin samoja vanhoja jorinoita. Eli tylsä päivä, ei mitään uutta. Huutiksesta löysin illalla pari kohdetta, jotka pitää tutkia tarkemmin vielä tänään. En viitsinyt laittaa edes ns. kunnon ruokaa, söin vanhoja jämiä mikrotettuna. Eli viis veisaan -fiilis, villutus ja lievä apatia ovat jo iskemässä. Ja nyt on vasta torjantai, pirulauta.

Luultavasti minulla on huono omatunto (miksi?), kun aion heti hakea sairaslomaa. Ei siellä töissä minua kukaan kummemmin kaipaa ja työtilannekin on hallinnassa. Ja nyt en edes jaksa välittää siitä, olenko määräaikainen vai en. En vain pysty kykenemään kivuiltani töihin, joten miksi menisin rääkkäämään itseäni. On se hemmetin kumma, ettei nykytekniikalla ja -lääkkeillä saada yksiä koipia kuriin! Tai eihän se kumma ole, kyse on siitä, että kukaan ei ole viitsinyt kuunnella minua. Eli täytyy nyt käydä tuossa tk-lääkärillä, kertoa hänelle, että odotan aikaa fysiatrille ja yrittää sitä kautta taas jatkaa asiaa eteenpäin. Tässähän on se olennainen ongelma, että se perkeleen diagnoosi puuttuu. Jos se olisi täpättynä papereihin, tuskin näitä kaikkia hankaluuksia olisi.

No, se taas koipivalituksista. Lukijat ovat jo taatusti näihin kyllästyneet. Hypätkää yli, ei ole tarvis lukea. Ottaa vaan päähän niin perkeleesti!

Tänään ohjelmassa olisi vaihteeksi käynti leipomossa ja kaupassa katsomassa, löytyisikö jotain oranssia. Mahdollisesti ehkä käyn katsomassa sitä mustaa 50-luvun mallia olevaa hyppyleipäkonetta, raskiiko sen ostaa eli eikö. On se aika törkeen hauskan näkönen ;D Edes jotakin hupia minullekin kesälomarahoista, kun joka aamu kuitenkin paahdan ruisleipää, olisi se tietty mukava saada uudesta koneesta...

----------------------------------

Purrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr - mä mitää hyppyleipää syö. Toi mamiska sitä änkee kitusiinsa joka aamu. Kärtsättyä mustaa leipää, ei oo kissin mieleen semmonen. Mutt sitte ku se laittaa leiville päällisiä, mä olen kyllä heti jaolla.  Tänään mamiska meinas jo hermostua, kun mä tungin itteni jääkkäriin niin, ettei se meinannu saada mitään sieltä ulos. Mutt kun mun kalkkunaheekut oli siellä ja mä halusin varmistaa, ett mä saan sitä kaa. Vaiks mä vedin kyllä just yhen ison yöpeehosen, siis toooooooooosi ison! Yritti tunkee ihan sisälle asti, mutta ehei, ei onnistu meillä. Salamannopeat tassuni - ja raps, njamsk - eikä yöpeehosta enää ollu. Eli siinä oli alkupalat. Ja sitt mamma anto kaks biittii kalkkunaheekkuva. Ei se oo koulutusta sitte unohtanu, vissii sillä välillä vähä vaa pätkii!

162660.jpg

Täss mä loikoon ja odotan, ett mamiska alkaa duunaa safkaa ja mä pääsen jeesaan sitä. Ei sen hommista muuten tulis mitään, mutt mä oon megessä, nii se auttaa heti. Kun jolisee ja purisee tarpeeks, tulee kunnon safkaaki. Ett sillee! Mä meen nyt hei jatkaa tota päivystystä, musta tuntuu, ett nyt on hyvä peehosilma...Purrrrrrrrrveiset kaikille Lokistanian kisseille!

-----------------------------------------

Taidan itsekin vetäytyä lukemaan. Ei huvita nimittäin edes lokata, eli jotain on pielessä. Täytyy mömmöjen tempominenkin jättää myöhemmäksi, kun pitää lähteä liikkeelle. Joten, luen ja yritän saada vielä nukuttua vähäsen ennen ns. oikeaa aamua.

Ai niin, laitoin myös nuo kirjaintunnisteet. Ihan pakko. Spämmiä tulee niin että villuttaa sekin. Onneksi tuo moderointi on noinkin helppoa, mutta päivittäin tässä on  tullut n. 100 kpl spämmejä, eli aika paljon kuut saittia, perkele!

Päivän slogan: Mitä enemmän kuuntelen miehiä, sitä varmemmin kiinnyn kissaani!

Päivän totuus: Nauru tuhoaa aivosoluja - lue, niin ymmärrät, miksi tässä tänään EI ole mitään hauskaa ,D

Päivän biisi: Mulla ei oo rahaa

TORJANTAITA LOKISTANIAAN - VIIHTYKÄÄ, JOS VOITTE!