Ei luvassa mitään tänään(kään)! Ei vaan irtoa, on kylmä, paleltaa ja ketuttaa. Pitää taas lähteä Varastolle eikä yhtään huvittaisi, ei senttiäkään. Töitä on odottamassa vino pino, kuun loppu lähestyy ja se tietää lisää hommia. Ensi viikolla miniloma eli pari päivää vapaata. Odotan...

 

Jospa saisi rauhassa edes joskus nukkua. Tai siis yleensä nukkua. Argh. Residenssissä ketuttaa edelleen tuo parvekkeen ulko-ovi, pakko soittaa siitä taas. Se tulee vielä joku kerta syliin, lasit helisevät ja ovi tökkii siihen malliin. Herra tarkastaja ei kuitenkaan asialle mitään ole tehnyt. Kaikkia osia on rasvattu, siitä narina ja helinä ei johdu. Epäilen, että yksi lasikerros puuttuu... voi prle, miten täällä on eletty. Minäkään nyt mikään enkeli (!) ole, mutta ihmettelen edelleen.

 

Eilinenkin meni ketuillensa enkä saanut aikaiseksi yhtään mitään. Typötyhjää makoilua, ruokaa, pakkoruisku, palelua, kissan mouruamista. Josko voitaisiin lopettaa sunnuntait, tehdä silloin töitä ja pitää vapaata maanantait? Kannatusta?

 

Tälle viikolle varasin kuitenkin keskiviikoksi postin noudon eli haen tulleet paketit, niitä pitäisi olla useampi, kahdesta on laput jo. Tahtoo loputkin! Samalla olisi hoidettava pari muuta asiaa, ettei kaikki jää perjantaiksi. Viime perjantai nimittäin vei meikäläisestä niin tehokkaasti mehut, ettei ole tosikaan. Alkoi oikein pelottaa, en millään meinannut jaksaa enää kävellä ja kantaa. Ei vaan kädet, jalat ja selkä pelaa kuten pitäisi. Lisäksi taisi taas jäädä apehtiminen päivällä vähän heikoksi, ähh. No, se on toki korjattu viikonlopun mussutuksella, parasta palauttaa taas normaali päiväjärjestys!

 

Eli eipä tässä muuta, kaffetta, mömelöt, tupakat, kissahommat ja odottamaan taksoa, nih.

 

265380.jpg 

 

KIELLETTÄISIINKÖ MAANANTAIT LAILLA?