kohta valvottu pari päivää putkeen ja sitä ennen kehnoilla unilla 2 – 3 yötä. Nyt taas on jumalaton täysikuu, kirkaskin kuin mikä. Yöllä kävin parvekkeella ja jopa terävät varjot näkyivät. Johtuisiko taas siitä vaiko eilisistäkin hemmetinmoisista säryistä. En saanut otettua edes päikkäreitä, ei vaan tullut edes horrosta. Oli aika kipeä olo *vähättelyä*... Troppailin eri mömelöillä, mutta mikään ei auttanut. Hiukka helpottivat lukuisat lyhyet makoilusessiot koivet tyynylle varovasti asetellen. Mrhmh, ei kivaa. Torstait ovat kuulkaas erittäin kipeitä päiviä, jotka näköjään menevät alkuviikosta toipumiseen joka ikisellä viikolla. Tämä täytyy pitää vain mielessä, eikä missään nimessä ikinä sopia mitään sille päivälle. No, toisaalta, eihän minulla juuri ole mitään soviteltavaakaan, joten se siittä. Mutta ei edes asioille tms. Nytkin väsyttäisi, mutta ei vaan nukuta.

Vinskikään ei tykännyt olostaan. Ihme märinä alkoi puoliltaöin ja jatkui pari-kolme tuntia, vaikka oli kaikkea: muonaa, laatikot putsattu jne. >o< Lopulta laitoin pikkuvalot päälle ja radion soittamaan hänelle sopivaa musiikkia eli nyt on hiljaista.

Tänään pitäisi taas postiin, kirjastoon ja kaupoille, keskiviikkohan meni hiukan ketuillensa sen taksoselkkauksen takia. Tilasin eilen taksot ja pyysin tarkistamaan pikamatkatilanteen. Eheheeh, hauskaa – viestissä oli vahvistus konditionaalilla: auto tulisi hakemaan kloxx.xx, auto tulisi hakemaan klo xx.xx :D Siis auto ehkä tulee, auts. Alkoi kyllä jo naurattaa, toisaalta ilmoittivat myös palauttaneensa sen pikamatkan, jota manasin. Oikeus siis toteutui, kerrankin.

Postissa on taas kirjoja pari kapallista. Erinomaisen satoisa ja viihdykäs, laadukas kirjakevät jälleen. Lähes kaikesta olen tykännyt. Ihan fuulaa ei ole tullut vielä vastaan, melkein kyllä, mutta siitä myöhemmin. Lisäksi on pari taravaa vielä haettavana, toinen niistäkin Belgan asunnolle (sen hän jopa itse valitsi, joten on kelpaaminen!). Kantamista on tiedossa rutosti, prletto. Kirjoja näytti olevan paikalla vajaa kädellinen, mutta tulossa jokunen. Jos tuuri käy, nuo ovat jo aamukuormassa noudettavissa.

Kauppalista on vaihteeksi pitkä, puuttuu pesuainetta ja muutakin sellaista, joka painaa aika paljon. Käks ja hui! Onneksi ruokakaupoista on lyhyt matka taksoon, en muuten edes kuvittelisi selviäväni. Nyt se on vaan pakkorako. Rollerista ei muuten ole mitään apua isojen kauppakassien kuljetteluun, jollei ole kaveria avittamassa. Avittaisi se varmasti kulkua silloin, kun koivet ja selkä oikein ovat pahana. Mutta edelleen se on vain ollut sisätestauksessa.

Ruoka on taas ongelma – tai oma kekseliäisyys enempi. En keksi mitään uutta kivaa muonaa, joka uppoaisi Belgaan! Siis hänhän syö ihan mieluusti kaikkea, mitä eteen laitetaan, mutta nyt tuntuu, että pitäisi vähäsen uudistella tarjontaa. Muutenkin siis. Olen vähän kyllästynyt omiinkin eväisiini, mutta tämä on todella kehno vihannesaika *huokaus*. Täytyy etsiä jostakin inspiraatiota taas uusiin kokeiluihin, joissa ei ole soijaa eikä tofua. Ne ovat edelleen arkimuonaa. Tosin savutofua ostetaan todella harvoin hinnan takia, joten se saapi olla listalla ;) Itsekin tekee kerran viikossa mieli syödä vähän jotain parempaa ja ehkä pidemmän kaavan mukaan pilpottua ja valmistettua. Hmmm... katkiswokki on tietysti aina varma tapaus, samoin savukala ja yleensä fisut. Täytyy tarkistaa Risman fisutarjonta, se nyt on vaan aika arvokasta yleensä *lähtee selaamaan halvennuksia*. Me osaelukat osaamme myöskin olla jo melkoisen pihejä :D

Eilisiltana sitten pirkistyin kun pahin särky alkoi hävitä taka-alalle, jossa se juilii ja vaanii edelleen. Kirjoitusinto suorastaan iski, taoin äkkiänopeasti suoraan pienestä päästäni lähes korjaamatta kolme sivua tekstiä. Vähänkö ihmetytti, olin ilmeisesti alitajuisesti kuitenkin jo miettinyt niitä siinä huilaillessakin. Jep, hyvä alku. Lisää pitäisi saada aikaiseksi, sängyllä makaavat aina luetut kirjat odottamassa ja niitä on nyt... tuota... muutama, joista kaksi kaksoisopusta eli keräilyeriä (uudelleenjulkaisuja, joissa kaksi kirjaa on tempaistu samoihin kansiin). Eli siinähän sitä onkin lopuiksi ns. vapaapäiviksi tekemistä, kun vielä pitäisi nämä pakolliset kotohommatkin tehdä ja lisäksi hoitaa pari Huutisasiaa.

Huutiksesta sen verran, että postelliaano kohtelee kyllä maxikirjeitä äärikaltoin! Minulta ei ikinä aikaisemmin ole mennyt mitään lähetyksiä sohjoksi, mutta nyt oli todella särkikatki. Nolotti, koska ilmoitin pakanneeni hyvin ja niin omasta mielestäni teinkin, ilmoitan aina myös, että en vastaa postin töppäilyistä. Nyt kuitenkin lupasin maksaa takaisin osan hinnasta, koska kaikki ei ollut kuitenkaan sohjona... veetuttaa lievästi! Lisäksi ostaja oli tehismyyjä, joka on kommenteissaan aikaisemmin ollut kovinkin kärkevä. No, ans kattoo, hän ei ole vielä vastannut tarjoukseeni... Muuten todellakin sain sen verran lovvoa, että maksan niillä Liiterin tämänpäiväisen muonalaskun!Kissallisen on pakko yrittää >o<

Jospa yrittäisi nyt kaffen ja mömelöiden jälkeen ottaa ihan pienet tirsat, ne tulisivat kovasti tarpeeseen!

265380.jpg


POLKA – HÄN JOKA ON VALVONUT TEIDÄNKIN UNIANNE!