Nuutin päivänä joulurauha päättyy ja saa taas reilusti tapalla ;D Muuten - ei lauantai ole kunnon vapaapäivä.  Silloin haetaan viikon lasti kirjoja, ruokaa, lääkkeitä ja muuta, että jaksaa taas ensi viikon päivät! Lauantai on perinteinen roudauspäivä. Ei olisi muuten, mutta minä en enää pysty töiden jälkeen menemään kauppoihin tai kirjastoon. Erinäiset liikuntaesteet häiritsevät iltapäivällä tosi pahasti. 9 h Herjaamolla saa aikaan mukavan jäykistelyefektin. Onneksi nytkin Belgarion on tilattu jo viime viikon puolella avuksi. Lisäksi pitäisi isosti pyykätä, niin juu, ja pölkkäröidä. Jos jaksuttaa. On vieläkin hömelön lunssainen olo, ei oikein tiedä onko se tulossa vaiko eikö. Hmph. Inhoa. Ei tykkää. Täytyy muistaa hakea vitamiineja tuplapakkaus...

Taas nukuin Vincentin kanssa tuossa sängyssä. Vincent alkaa selvästi omia sitä - nytkin makoilee tuossa ja tarkistaa, mitä kirjoitan. Sain nukkua 5.30 asti melkein rauhassa. Välillä yritettiin kyllä herättää, mutta tyly EI hiljensi kissaraasun taas ainakin tunniksi. Nyt teen tämän päivityksen, sen jälkeen pitääkin alkaa laatia kauppalistaa. Kaikki on loppu, oranssia pitäisi saada. Ja reseptit pitää etsiä ja katsastaa, mitä on loppumassa vkon aikana. Äh, kaikki pitäisi muistaa, ettei tarvitsisi häiritä ketään viikolla.

Ai niin - kiitos vielä TT, hän haki vielä minut töistä ja toi kotoon! Olipa tosi mukava huomata olevansa kotona klo 15. Hehehheeh *kolkkoa naurua* eikä ollut mitää pakollista tekemistä. Sai vain lueskella koko illan. Loikoa ja vähäsen syödä. Eikä särkenyt täpöllä mitään paikkaa, kun ei tarvinnut luikastella tuolla kujilla ja pihoilla. Ihminen on niin iloinen tästäkin pienestä asiasta, saati sitten Welhotar!

En jaksanut katsella edes kuvalaatikkoa, ei sieltä kai mitään järkevää tullutkaan. Väsy yllätti hyvin aikaisin. Mielipuolimömelöt vain pyrkivät väsyttämään, ei niillä kivut lähde. Ainakaan tällä annoksella - harkitaan annosnostoa joko nyt tai ensi viikonloppuna. Nyt vain odottelen sitä lekurin kirjettä, jotta voisin vähän toimia taas... Olla ehkä ikävä ihminen, jos on tarpeen. Ai, minäkö muka? Kyllä vaan, ette vielä tiedäkään, miten inhokki osaan oikeasti olla tarpeen vaatiessa!

Eilen oli vakinaisen väen tilipäivä ja pähkäiltiin työkavereiden kanssa, mikä ilo ja autuus on olla työssä, kun palkka on sitä mitä se on. Sillä elää hiinä-ja-hiinä kädestä suuhun, ilman mitään tukia, kun pakolliset laskut on maksettu. Käteen jää vähemmän, kuin fattan määrittämä toimeentuloraja on. Jos on yksinasuja tai lapset yli 18-v. ei mistään saa mitään, eli kuusessa ollaan. Tienaa 10 - 20 euroa yli kaikkien rajojen. Juu, fattahan ei ota huomioon esim. työmatkakuluja, lääkkeitä (kaikkia), puhelinlaskuja tms. Ja tämän takia sitä hillittömästi hakeutuu kipeänäkin Herjaamolle raatamaan? Ei kaikki nyt mene ihan oikein, ei?!

---------------------------------------------

254944.jpg

Purrrrrrmenta kavrut! Mulla mitää valittamist oo. Tai vois sitä syädä jotai kunnon ruakaa useemmi, ettei niinku pehmokissinruakaa. Ja kaakkei lisää. Ett kyllä mä muuten pärjään. *Hih* Nyt mä oon muuttanu goisii mamin sänkyy, ku tää on niin pehmone ja mukava ja iso. Ihan hyvin me on mahduttu tänne. Eilenki mami luki tossa ja mä kiivin sen päälle goisii. Vähäks sitä kohta alko naurattaa ku mä aloin hurisee täpöllä sen kyljen päällä ;D Sitt välill mä käyn tekee yäretkii ja hiippasen takasin. Ei orja mitää kuule, ku se on täydess uness, se vaa örisee jotai. Kyll mä  taas yriti sitäki saada yäleikkeihi, mutt se sano monta kertaa tiukasti EI, nii ett kyll mä sitte jo uskoi, ett ihmiset ei tykkää yällä leikkii, ne haluu nukkuu. Ku ne ei kaikki nuku päivällä. Toi orja kyll nukkuu joskus päivälläki, joskus se nukkuu melkiisti koko päivän, jos se on sillä tuulella! Mä taas meen kohta ottaa piänet aamupäikkärit. Heti kun mä oon saanu maitonapikoita. Kalkonii mä sain jo! Mä oon alkanu luattaa mamiinki vissii sitte enemmä. Mä uskallan jo mennä roikkuu siihen ja kiipii sen päälle ja kaikkee. Emmä viälä sen sylii kyll mee hurisee, mä en oo semmone kolli. Mutt kaikkie miälest mä osaan olla tosi vetoavan näköne, ku mä pummin jotai *kiero kissavirn*. Kyll mä sitt osaan hyäkkii ja tapellaki, jos tarvii. Nih!

341385.jpg

Uahhh - taas mami herätti mut basesta! Ja sen kaameran kanssa. Epistä, kunnon kissi ei saanu nukkuu ja nähdä hiirulouneja. No, nyt mä meen kerälle toho sänkyy...zzzzzzzzzzzzzzzzz...mä melkee nukun jo. Se on terpat taas huamisee. Pitäkää ittenne kunnon kissinkoina - ei armoo orjille! ;D

------------------------------------------

Minusta se, että Vincent nukkuu nyt samassa sängyssä, on minulle tosi suuri luottamuksen osoitus. Ei yhtään sama kissa, joka Hesystä tuli, ei ,D Oikein mukava nukahtaa Vincentin lempeä kuorsaus korvissa..

Päivän slogan: Miksi pitäisi olla  samanlainen kuin muut - niitähän on jo niin paljon?!

Päivän biisi: Pimeyden tango

Kohta aloitettavana oleva opus: Marjo Brunow-Ruola - Mustakangaskauppias 

                          265380.jpg

LEMPEÄÄ LAUANTAITA KAIKILLE - ÄLKÄÄ TAPELKO ALENNUSMYYNNEISSÄ!