Kyllä, minä menen tänäänkin töihin! Itse asiassa, työssä sinänsä ei olekaan mitään vikaa. Paljon ja kiirettä, mutta sehän ei ole mikään yllätys. Tosin nyt Welhottarella on sitten taas oma iso ongelma eli stnanmoinen kipu koivissa. Ja kipua niissä muissakin onnettomuuspaikoissa, mutta sehän menee ohi.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Koipikipu johtuu vain siitä, että ne miljoonatsilometriset käytävät ovat, niin, miljoona tsilometriä. Ja minä ramppaan niitä jatkuvasti. Kun on verkkorintteri, joka ei ole ihan vieressä, juoksen sielläkin kymmeniä kertoja päivässä. Ja kopieerauskoneella. Kyllä minä töissä vielä kivun kanssa selviän, onhan tässä mömelöitä, kiitos Sveitsim lääketeollisuuden ihmeiden. Mutta, kuulin varmaan Welhottaren korville tarkoittamatonta arviota. Ei, se että liikun hitaasti ei todellakaan vaikuta työnteon määrään ja nopeuteen, kompensaatio tulee nähkääs muualta. Pidän nimittäin itseäni fiksuna ja nopeana kaikesta huolimatta.  Ja se on sitten jokaisen oma asia, mitä mieltä esteettisesti on Welhottaren hitaasta könkkäämisestä pitkin käytävää. Harmi-harmi, nääs-nääs, kaffepömpeli on sijoitettu niin, että siitä näkee suoraan pisimpään käytävään. Jota käytän jatkuvasti. Tupakallakaan en juuri ole ehtinyt käydä, ehkä  3 – 4 x pvässä. Aika hyvä, täh?! Talosta löytyy nimittäin maankaatoihme: tupakkahuone, oikea sellainen, iso ja ruma, vanhanaikainen ;D Jossa tietysti tapaa mielenkiintoiset henkilöt ja kuulee parhaimmat juorut.

 

Kerrottakoon vielä, että joillekin näyttää olevan täysin käsittämätöntä se (vaikka siis jopa työhaastattelussa asiasta kerroin), että olen joskus noustessani jäykkis enkä liiku nopeasti. Eräs leidikin (vanhempi!!!) eilen hermostui minuun ja hitauteeni sekä pirtsakasti pompsahtaen käveli puolestani hakemassa joitakin hommia. Mainitsikin tästä vielä ihan eriksensä. Voihan villu, etten paremmin sano! En sano!

 

Eli nyt selvisi, miksi tässä oli niin vaikea hankkiutua tuonne taloon! Kohtalotarhan se siinä varoitteli – että paskaa tulee jossain vaiheessa niskaan. Olisihan se ollutkin liikaa, että minua olisi onnistanut, toki!  Alkavat epäillä aivojen toiminnan korreloivan jotenkin liikkumisen ja/tai ulkoasun kanssa. Ja perkele! Kyllä minä niille näytän. Käyn vaikka ostamassa oikeita huimeita kohta (tsihihih, sehän se vasta olisikin....)!

 

No, tämä sai vaan aikaan huutoitkuraivarin sekä eilen illalla että tässä aamuyöllä! Olen taas nukkunut obligatoriset alle 4 h. Sen on nyt vaan riitettävä. Odottelen myös sopivaa tilaisuutta keskustella jonkun esihenkilön kanssa asiasta eli lähinnä muiden mielipiteistä. Tosin minähän voin lähteä vaikka just-nyt-heti, jos siltä kerran tuntuu, että en sovi kuvaan – muiden mielestä, perkele! Voisi olla sen jälkeen mukava asioida lekurilla ja työkkärissä sekä aloittaa juopottelu oikein tosimielessä.

 

Tämä nyt on tällainen villutuspostaus, kun ei saa nukuttua enkä voi vielä riipaista aamumömelöitäkään! Vinkkejä toimintatavoista otetaan vastaan...

 

---------------------------------------

254944.jpg

 

Purrrrrrrrrrrrve, kaiffarit ympäri Lokistaniaa! Taas ollu sillee muute iha kliffaa, mutt mamiskall on joku huali. Yritin mä purista ja sillee, mutt ei se oikee jeesiny. Mä sain kuiteski eile oikeet donarii ja sitt viälä lohimuanaa, hei, hyvin pyyhkii. Ja ollaa me molemmat oltu kilteinä. Ihan kunnolla sillensä. Ei olla tehty pahoi, ei. Mutt ihan tiadoks, ett kaks kissii on kuulemma ettiis kotii ja mamiskaki kai laittaa jonku ilmosen asiasta, ett vaa täss jo etukätee. Antakaa ihmees koti, jos tarviitte kissii! Ja mä oon ihan varppi, ett jokanen ihmine tarvii kissin. Kissit on parasta – kissit rules ok. Muute mä vaa ootan viikonloppuu, ett mami on himass mun kaa ja saadaa syädä hyvi. Poika ei vissii viälä oo tulossa, höh. En tykkää. Ikävä.

 

1200910.jpg

 

Täss mä oon äsken yäunkoil – orja herätti! Teekkui kaikill upeill kissileideill, en mä tähän voi nimii skrivailla, hei. Kliffaa viikendii ja huamisee!

 

--------------------------------------

 

Kissit rules – todellakin ;D

 

Päivän slogan: Mene itseesi – mutta ole toki varovainen!

 

Päivän biisi: Vapaus johtaa kansaa

 

Luettua: Hannes Markkula – Petollinen saarnamies ja muita murhatarinoita.... kovin on epätasaista novellia, sano. En mitenkään hirveästi pitänyt. Sopii yölukemiseksi, jos ei muuta ole.

 

                              265380.jpg

 

                                PERJANTAITA!