Ihmettelette tietysti otsikkoa, ei pitäisi! Tänään Sen pitäisi tapahtua eli Belga on tulossa asentamaan uuden pöytäkoneen käyttökuntoon. Tietäen kuitenkin tuurini, mikä tahansa voi mennä vikaan. Siksi en itse siihen käynytkään tällä kertaa käsiksi, vaikka aikaisemmat asennukset ovat menneet ihan ok. Tästä syystä on päivitettävä nyt heti aamusta...

 

Belgahan on ammattimies, mutta kun. Todellakaan, koskaan ei tiedä! Saatan jopa joutua nettipimentoon *voi kauhistus*. Jos kaikki menee, kuten suunniteltu on, parin tunnin sisällä on kaikki kunnossa ja paikallansa. Tähän kuitenkin liittyy kaikenlaista kivaa näppäröintiä sijainnin ja erilaisten yhdistelmien kanssa. Tila on edelleen rajoitettu ja käyttömukavuudesta ei tulla karsimaan ;) Siinäpä siis haastetta viittä-vaille-valmiille Miehellemme Lipastolla.

 

Olen kuitenkin tehnyt omia taikojani täysikuun aikana. Lisäksi maanittelen Kohtalottaria myös ruuan voimin eli Belgalle on tarjolla lounaaksi kalapöytä (tuo opiskelijan unelma); häkään tapettua fisua, fisua pinadin kanssa, silliä ja maustefisua. Lisäksi keitettyjä kanan hävyttömiä, joita opiskelija ei koskaan malta syödä kahta vähempää. Tyrkylle tuodaan toki hyviä jauhoisia pottuja jokunen kappale. Lisukkeena vielä rapsakaksi kiehautettuja vihreitä papuja, rakuunaporganoita, tsatsikia sekä tavissaladoa. Jo on kumma, jos ei näillä pärjää. Ai että jälkkäri unohtui; kahdenlaista piirasta, suklaakeksejä, mangokeksejä sekä kaffetta riittävästi.

 

Pidetään sitten kaikki peukut, varpaat sekä muutkin ulokkeet *tsihih* pystyssä tuossa puoliltapäivin ja siitä eteenpäin. Eikö vaan?

 

Muuten elo on aika tylsää. Edelleen säryt ovat kohtalaisen mittavia, vaikka titrailen lisälääkityksellä aika hyvin. Unet ovat kadoksissa ja vaativat myös troppaamista. Kuitenkin eilen sain päikkäröityä kertaa monta ja yölläkin ensin pari tuntia unta, nettailusessio sekä tunti lisää goisimista. Eiköhän tällä jo tänään pärjää. En halua sentään laps raukalle menettää olemattomia hermojani.

 

Koska en ole saanut nukuttua, en myöskään ole saanut tehtyä mitään järkevää. En kirjoitettua juuri mitään, en tehtyä asioita. Suunnittelin ainakin yhden ompeluspäivän pitämistä, mutta kehnolta se ainakin tässä vaiheessa näyttää. Pitäisi korjailla vaatteita ja muutakin pientä. Kun vaan viitsisi, jaksaisi ja haluaisi. Lupasin myös eräälle tuttavalle tehdä pari pikkujuttua, tosi pientä siis. Lisäksi huushollia piti vähän puunata ja vängertää talvisempaan kuosiin. Motiivi, usko ja toivo ovat kuitenkin hukassa, vaikka en ole edes töissä! *ihmettelee itsekin*

 

Toivottavasti kaikki siis menee hyvin ja huomisaamun hirmutärkeän päivityksen saan tehtyä vaivattomasti. Pitäkää nyt, jumaliste, niitä peukkuja! Tämä ei ollut toivomus, tämä oli uhkaus... Muuten ei tule sitä Suurta Kirja-arvontaa, jonka olen luvannut järjestää vielä tämän vuoden puolella. Kyllä – arvonta on todellakin tulossa. Ajankohta ilmoitetaan jopa melko pian. Palkinnotkin ovat mittavia, kirjoja – mittavia kirjoja siis ;D

 

Minä tästä poistunkin sitten lukemaan. Ehkä ensin ihan pikkuisen siistin papereita ja muuta härpäkettä pois The Asennuspaikan ympäristöstä.

 

265380.jpg 

 

POLKA, JOKA KUUMEISESTI, MUTTA KAUHUISSAAN ODOTTELEE TULOKSIA!