Joutessansa Welhotar käväisi tekemässä Maya-horoskoopin, jota ei olekaan aikaisemmin tehnyt. Se löytyi täältä  ja tulkinta tässä:

Punainen Lunaarinen Käärme

Punainen Käärme

Oletko joskus, varsinkin nuorempana, ihmetellyt, miksi mikään ei tunnu pysyvän paikallaan elämässäsi? Olethan Punainen Käärme, Elämänvoiman mahti. Käärmeelle muutos on elämän luonnollisin olotila. Olet voimakastahtoinen ja karismaattinen ja sinulla on kyky vaikuttaa muihin voimakkailla tunteilla. Yksi tärkeimpiä ominaisuuksiasi on poikkeuksellisen herkkä vaistonvaraisuutesi.

Lunaarinen

Sinua ohjaava numero on kaksi, haasteen lunaarinen sointu. Sinulla on kaksi vaihtoehtoa. Voit tarkastella asioita, muita ihmisiä ja elämääsi mustavalkoisesti kulkemalla ääripäästä toiseen. Tai sitten toinen vaihtoehto: Näet asiat monipuolisemmin. Voit murtaa vanhoja, jäykkiä käsityksiäsi. Ymmärrät, että kaikkiin asioihin on ainakin kaksi erilaista näkökulmaa. Kun tiedostat päämääräsi, lunaarinen sointu auttaa sinua näkemään, mitkä ovat esteet päämäärän saavuttamiseksi.

Siinäpä se taisikin olla eilinen tekemisen saavutus. En ole saanut edes tekstejä aikaan, vaikka pari pohjaa tuolla muhiikin. Saamaton minä, mutta eihän sitä nyt sairiksella. Eli olen vain lueskellut lujasti sekä välillä höpöttänyt Hörhön kanssa ja teeskennellyt tosi pieniä kotihommeleita varo-varo-vasti.

Koivet eivät ole juurikaan parantuneet. Eilen iski taas kammoittavia kipukohtauksia, ähhh. Onneksi oli yrttilääkettä, joka auttoi ja sain myös nukuttua erittäin hyvin eli heräsin vain x 3, joka on harvinaista! Nyt tässä sitten miettimään retkuetta Malmille. Hörhö lupautui mukaan avittamaan; yrttejä sai hänkin olkakipuunsa eli toinen käsi ei edelleenkään toimi kunnolla, mutta kipuja on jo vähemmän.

Tarkoitus on siis tavan mukaan hakea hirmuinen määrä muonaa, kirjoja sekä käydä apteekissa ja hoitaa pari asiaa. Itselle muistilistalle, että Hörhöllä on synttärit lauvantaina; pitäisiköhän muistaa jollakin tavalla ;) Mikähän mahtaisi olla hänelle sopiva tapa *muahahhahaah*?

Eli eipä tässä mitään kerrottavaa. Vasen koipi on edelleen kurpitsana, oikea on muuttunut enempi kesäkurmitsaksi... vihannespuolella kuitenkin mennään. Edessä lienee siis uusi Arvaustaloreissu ensi viikolla. Epäilen.

265380.jpg 

POLKA – HÄN JOKA MARISEE MYÖS NUKKUESSAAN!