nukkumalla! Voi hyväinen aika, niinhän siinä taas kävi. Päivitettyäni tämän typerän blögin menin keittämään kattilallisen kalakeittoa. Sitä tuli juuri sen verran, että oli pakko syödä vain tarpeeksi. Siis että jäisi täksikin päiväksi. Jos olisi syönyt enemmän, olisi tullut ähky – jos vähemmän, olisi jäänyt karmiva nälkä. No, tämän jälkeen sitten ahmaisin Päivän Päärynän. Hmmph, väärä lajike, ei niin hyvä kuin Se Ainoa Oikea, mutta menettelee eli tätä voi syödä. Oli pieni, joten päälle iso rivi sukulaatia. Vähän lötköttelyä ja astioiden tiskaus. Sitten kunnon kaffet ja pallo jädeä marjojen kanssa. Ja sitten iski ensiksi älytön ähky. En ole tottunut syömään tuollaisia annoksia. Sen jälkeen iski niiiiiiin hirveä väsy, että hätinään ehdin sänkyyn, kun iskettiin unihalolla päähän. Nukuin pari tuntia ja heräsin siihen, että tsuppari toi kirjapaketin. Kupillinen kaffetta ja kuvittelin piristyväni, hah, mitä vielä. Taas alkoi silmiä lupsuttaa -> petiin ja lisää unta.

Kun lopulta sain itseni kunnolla kangettua ylös eikä enää niin väsyttänyt oli jo ehtoo aika lähellä eli kelli melkein 18, meikäläiselle suht myöhäistä. Lisää kaffetta taas kehiin, vähän lääkitystä sekä selailemaan viestejä sun muuta tärkeää. Sain sentään pari juttua kirjoitettua. Itse asiassa toisen niistä jo eilen, mutta vähän korjasin vielä sanamuotoja ja kirotusvihreitä. Niitä jäi, kun kirjoittelin sitä aika myöhään. Selvä pyi ja hyvä, että sain tuonkin aikaiseksi. Lisäksi kävin hieman rätväkkää keskustelua erään sivuston toiminnan moraalisesta puolesta... siihen ei varsinaisesti otettu muuta kantaa kuin että he voivat seurata joidenkin henkilöiden toimia. Mielestäni tietyt pelisäännöt olisivat kuitenkin paikallaan, vaikka vaan suosituksina.

Loppuillan kulutin edelleen kuunnellen mm. Freukkareita ja muuta mukavaa sekä lueskellen turhanpäiväistä opusta. Ei oikein jaksanut syventyä muuhunkaan. Edelleen oli vähän väsy. On se kumma miten nämä torstait ovat menneet siihen, että minä nukun kuin iso sika melkein koko päivän! Ei sitä nyt niin hirveästi voi univelkaakaan olla? Vai olenko vaan stressanut tuolla Varaston muutolla ja siihen liittyvillä asioilla itseäni turhaan? No, mitä välii – pääasia, että sain unta. On se tosi kivaa, kun saa nukkua eikä tarvitse välittää siitä, että joku herättäisi pakosti tekemään jotakin! :D

Tänään siis obligatorinen perjantaireissu; postista kirjoja, kirjastosta lisää kirjoja sekä kaupoista vähän muonaa. Tuo vähän on tietysti suhteellinen käsite, katsastetaan kuitenkin puuttuvat ainekset sekä jotakin pitäisi huomiseksi saada lounaaksi. Josko pizzaa? Voisi olla vaihteeksi hyvää. Jos vielä ostaisi rucolaa ja tunkisi sitä siihen päälle... Liiterissä sekään ei maksa mahdottomia. Jep, niin taidan tehdäkin. Varastolle normiappeet ja siinä se taas taitaa ollakin, en minä mitään ihmeitä tarvitse enkä halaja. Lisää päärynöitä kyllä ja lisäksi ajattelin aloittaa siedätyshoidon ostamalla alkuun vaikka yhden appelsiinin katseltavaksi ja haisteltavaksi! Voihan sen sitten syöttää Belgalle, jollei itse pysty. Omenoita en uskalla vielä edes katsoa sillä silmällä ja banaaneista olen saanut tarpeekseni jo vuosia sitten – ne eivät vaan mene alas ja ovat aivan liian täyttäviä. On tämä kyllä hullua, kun ei pysty edes syömään kaikkia vihanneksia eikä hedelmiä... *huokaus*. Harvemmin minä siitä kyllä valitan, nytkin vain tuli mieleen kertoa teillekin tiedoksi osa Welhottaren salamyhkäistä elämää ;)

No, eipä täällä tänäänkään mitään ihmeellistä, liikkeelle siis jälleen. Olisi kyllä taas voinut ottaa jokusen uusiounen. Mutta kun ei niin ei – hmph!

265380.jpg


POLKA – LEIKKII KULIA!