Ö = örjätyö? No, ei - ei löydy Ö:lläkään alkavaa virmaa, en ole ollut edes öljynporauslautoilla, kuten mukavin setäni aikoinaan! Mutta jospa tehtäisiin sellainen juttu, kun tuo W jäi välistä. Että otetaankin tähän tilalle W = Wärtsilä, wanha kunnon Wärtsilä 70-luvulla, Turussa siis. Olin siellä tsupparina, muistattehan aikaisemmin kertomani! Tuolloinhan Wärtsilässä oli väkeä kuni pipoa ja meikäläiselläkin riitti töitä, talohan (tai siis telakka) oli mielestäni valtava. Olin sisätsupparina ja avustavissa toimistohommissa. Minusta oli kivaa, varsinkin päästä liikkumaan alueella. Työkaverit olivat oikein mukavia, samoin kaikki muut. Yksi nuoruuden mukavimmista työpaikoista.

Suosittelen muuten kaikille nuorille kesätöiden hankkimista, mikäli vaan löytyy! Ihan mitä vaan, vaikka vähäksikin aikaa. Se oudosti avartaa käsityksiä koulunkäynnistä ja sen tarkoituksesta *virn*.... Tiedän, ei ole helppoa, mutta jo muutama viikkokin tai osa-aikahomma voi tehdä eetua. Kannattaa siis yrittää, ainakin jos on jo yli 15-v. tai vanhempi.

Belgarion oli viime kesänä Herjaamoa lähellä olevalla taholla kesätöissä ja piti siitä. Tosin hän saikin sitten jatkoja mukavasti eli työsuhde kesti kaikkinensa yli 3 kk. Palkka oli sama kuin Welhottaren peruspalkka, käteensä hän sai tietysti paljon enemmän, koska veroja ei mennyt! Kateus. Belgarion itse vaikutti tyytyväiseltä työhön ja hommaan, sai hyvät arvostelutkin. Ja nyt on nimensä myös kirjoissa ja kansissa, eli Seuren kautta voi jatkossa yrittää lisähommia. Katsokaas, kesätyöpaikkaa hakevat, myös Seuren vapaana olevat paikat, sieltä voi löytyä jotain kiinnostavaa!

Huomenna vielä pikainen silmäys CV:n ja työelämään yleensä, sen jälkeen tämä sarja saa luvan loppua. Ehkäpä alamme head huntereiksi, kavereitakin hommiin tuntuisi löytyvän ,D

                                   
265380.jpg

                                           TÖITÄ JO PITKÄÄN!