ja odottaa sitä, että  p ä ä s e e  taas Varastolle! Voihan kilin kellit sun muut, en paremmin sano. Olen harvinaisen veemäisellä tuulella. Vasenta puolta selkää juilii, hyvinkin iskiasmaisesti, ei hyvä, prle. Eilen jo sattui niin stanasti, mutta piruuttanikin tein hlvetisti töitä ja kiroilin ääneen ”työ”huoneessani. Taatusti tulee sanomista. Antaa tulla, tuli jo muutenkin. Pirulauta. Hätinään ruopaisin eväät kitusiini, pikatupakalla kävin ja kaffet join siinä sivussa. Näin se selkä tuosta taatusti kohentuu.

 

Tekisi mieli ottaa yhteys johonkin numerolehteen tms. ja ulosantaa täältä muutama tarkoin varjeltu totuus. Mutta en tiedä, mitä siitä seuraisi. Tiukka kielto tietysti, ettei sellaista voi tapahtua, ei ole tapahtunut eikä tietenkään koskaan tule tapahtumaan. Mutta kun – olen ollut todistamassa erinäisiä todella omituisia lausumia sekä päätöksentekoa. Kerroinkin jo asiasta eräälle blogitoverille tavatessamme. Aika pelottavaa, tästä muuten olen blögissäkin tainnut mainita. Ihan kostomielessä tässä hehkuttelen asialla.

 

Työkaverikin sitten jäi pidemmälle sairikselle, lopultakin pitkän sinnittelyn jälkeen. Lopen uupuneena ja kyllästyneenä paashapuheisiin, työtahtiin (jossa kukaan ei avita, vaikka pitäisi) ja jatkuvaan nonseleeramiseen sekä svinduiluun. Täällä pärjäävät perseennuolijat, pitsiniskat ja kermaperseet. Oman edun tavoittelijat, varakkaat, tietyn koulutuksen omaavat sekä – ylläri – persuiksi julkisesti tunnustautuvat *kyllä, ihan puolueen jäseniksi* henkilöt. Voi hyväinen aika sentään. Mihin kärmespesään olenkaan aikanaan pääni pistänyt?

 

1314118008_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 

 

Lisäksi tuossa vähän aikaa sitten eräs toimistorotta totesi, että ei ole vielä käyttänyt paljoakaan sairaspäiviä. Hjuu, oli vielä rutosti vajaat 60. Tuolloin hän ilmoitti heti oitis kohtapian pitävänsä pari päivää. Ja sitten kohta taas pari jne. Ja näin hän onkin tehnyt. Jumankauta, sitten minulle muristaan viikosta, josta todistus on olemassa. No, eihän oikeudenmukaisuudella ole koskaan täällä Varastolla ollut mitään tekoa. Eikä millään muullakaan. Hyvinkin pärstäkohtaisesti on asioita päätetty, ihmisiä siirrelty vastoin tahtoaan kehnommille paikoille, kyseenalaistettu ammattitaitoa ym. Minä en aikaisemmin siihen oikein uskonut, kun eräs korkeamman aseman omaava leidi näin kertoi. Pidin sitä vähän liioiteltuna... Nyt totisesti uskon!

 

*menee ottamaan triplarauhoikkeet – koska olen sen arvoinen*

 

Ei, minä en kertakaikkiaan pysty nyt mihinkään muuhun kuin manaamaan raivokkaasti. Ei tee mieli kirjoittaa, hätinään lukea. Hah, kiusaa tehdäkseni en varannut K. Röyhkimyksen uutta kirjaa kirjastolasta. Ihan siksi, että inhoan ao. herraa. Ai että miksi? Kity-lehden haastattelussa vuonna nakki & HK-blöö henkilö kertoi päivänsä menevän pilalle, jos hän aamulla liikkeelle lähtiessään näkee rumia, lihavia, pahannäköisiä sekä huonosti pukeutuneita naisia. Sen jälkeen olen systemaattisesti vihannut häntä!

 

Tänään aion kiskaista ehkä pari juomaa illalla, vain hyvin ehkä. Ensin kuitenkin postikeikka, haettavana kirjoja ja jotakin postitettavaakin. Pitäisi käydä Hakiksessakin, mutta ei tässä ole oikein aikaa eikä matkoja. Jospa ensi viikolla... Tänään voisi poiketa Serkuissa, kuormapäivä eli uutta tavaraa tulossa. Söin eilen kiukuissani kaksi riviä tummaa suklaata ja se on näköjään loppu. Voisi täydentää ainakin suklaa-, leipä-, adjika- ja juustovarastoa!

 

Ähhh – mitä tästäkään jorinasta kukaan piittaa! Millään ole mitään väliä juu, joten menen keittelemään susivaffat kaffet ja vetelen tupla-annokset mömelöitä. En minä muuten jaksa enkä kestä. Saisivat tulla ne kivat valkotakkiset nuoret miehet ja viedä meikäläisen jonnekin lepoon ja rauhaan. Yksi sänky riittää.

 

265380.jpg 

 

POLKA – NAISENNE LATAAMON ETEISESSÄ!