että veronpalautukset maksetaan tänään! Asiasta konfirmeerattiin minua vasta iltamyöhään, hah. No, eihän se palettia mitenkään uusiksi laittanut; takso oli jo varattu ja kauppalista tehty. Nyt on kuitenkin reilusti aikaa käydä kaupoilla ja ehkä sitten ostaa jotakin niinkin tuhluuttavaa kuin tuoretta fisua sekä ehkä jopa jädelöä *hui*. Se on meikäläinen vähään tyytyväinen eläin, kun tämmöisestä riemastuu. Toisaalta, ei ole hirveää tarvista oikein millekään, kun tarkemmin ajattelee ja osasta entisistäkin yrittää päästä eroon. Kulutus ei siis täällä ole oikein huipussaan eikä ainakaan tuota rompejuhlaa ajatellen; en osta edes ihmeemmin muonaa silloin. Olen surkea kuluttaja! Minun takiani maa painii veloissa... Teen harmia BKT:lle! Syyttäkää vaan minua lamasta, minä kannan sen kuin nainen ainakin.

Niin eli tänään siis kirjastoon ja ruokakaupoille, tapaaminen erään leidin kanssa pikaisesti (pääsen osasta rompetta taas eroon) ja sitten kotoon äkkiä. Ulkona on myrsky, taas. Kylmä kangistaa nopeasti ja minulla on taatusti tuohon aikaan taas kamala nälkäkin. Ja sitä samperin kantamista piisaa kyllä tänäänkin. Hmph.

Eilen innostuin puuhastelemaan oikeastaan vasta iltapäivällä. Aamu ja puolipäivä meni hiljaa hissutellen ja sitä-sun-tätä teeskennellen, sen verran lääkeavitteista oli edellinen yö ollut, että tauhkaa riitti korvien välissä vielä aamullakin. Kun toiset mömelöt saivat sikansa toimimaan, pääsin sitten puuhastelemaan. Oikein en osannut ryhtyä mihinkään laajamittaiseen toimintaan kuitenkaan. Kävin pakkoruiskussa, kirjoitin yhden jutun valmiiksi asti, laitoin yhtä ja toista muutenkin menemään eteenpäin – sellaista tavallista normihommaa. Keittelin valeseljankaa ja pyöritin koneellisen pyykkiä. Jaksoin jopa valvoa reippaasti ja unetinkin melkein kunnolla. Heräsin puoliltaöin, mutta sain jostain kumman syystä vielä lisäunta hiukan yli klo 3 asti. Reipas minä. Siis väsyttää taas tänä aamuna, mutta uusiounia en taida uskaltaa ottaa. Siinä äkkiä nukahtaa yli aikojensa; ei huvita sännätä taksolle kylpytakki päällänsä – ei muuten, mutta tämä on melkoisen kulahtanut ja possunpunainen ;D Voisi peljästyttää ihmisiä ihan turhaan, luulisivat vielä oikeaksi siaksi!

Ei, ei minulla ole mitään radikaalia kerrottavaa tänäänkään. Paitsi tietysti se, että karvamölli taas on piruuttaan kussut kylppärin matolle, vaikka vieressä on kaksi (→ 2) puhdasta laatikkoa, joista toisessa oli häviävän pieni tuotos eli käytännössä puhtaat purut. Voi huokaus *huokaus*! En ilmeisesti ole noussut taaskaan ylös juuri hänelle sopivaan aikaan tai jotakin muuta merkittävää...

En taida jaksaa tänään laittaa kirjalistaakaan, säästetään se huomiseksi! On teilläkin jotakin, mitä odottaa *heheheeeheh*. Itse asiassa olen vielä unenpöpperössä ja kohta pitää alkaa kerätä mukaan kaikkea, mitä tarvitsen reissussa, etsiä vaatteet, suunnitella sopiva lääkitys jne. Siihen menee kuulkaas aika tarkalleen kolmisen tuntia, jos tuon lääkityksen tehoamisen ym. laskee mukaan. Eli hemmetin spontaania toimintaa meikäläliseltä, eikö vaan?!

265380.jpg


POLKA – HÄN JOKA LÄPI MYRSKYN LÄHTEE ETSIMÄÄN RUOKAA JA LUETTAVAA!