Täällä muuten on aivan hemmetin janoinen ja lievästi nälkäinenkin Polka, tere taas! Tänään on nimittäin ne kohkatut labrat. Juuei, ei yleensä esim. viikonloppuna ole mitään tarvetta syödä tähän aikaan. Hyvin ehtii myöhemminkin. Mutta annas olla, kun on pakko olla syömättä 12 h ja juomatta 10 h, jovain tekisi mieli koko ajan pupeltaa jotakin varastoon jo illalla *hah* ja samaten on nyt kiljuva nälkä. Yleensä syön aamulla, mutta en mitenkään järkyttävän paljon. Senkin tavan opettelin lääkityksen takia, ettei tyhjään vatsaan ottaisi ärsyttäviä mömelöitä, ettei joutuisi syömään mömelöitä, jotta voisi syödä mömelöitä, juu nou.

 

No, siis sekin jo ärsyttää. Lisäksi ärsyttää koko eilinen päivä, joka taas meni jotenkin ketuillensa. Varastolla kaikenmoista outoa liikkeellä erinäisistä uudelleenjärjestelyistä lähtien. Tupakkahuone suljetaan – ei haita, minä voin mennä ulos. Mutta että jotkut (siis eri ihmiset eri haisuista) ovat valitelleet, että käytävillä haisee mausteet / valkosipuli / kala / yleensä. Ilmeisesti tämä harhaanjohdettu ja alipalkattu kansaosa eli lämpimiä eväitään apehtiva köyhälistö dunkkaa kermaperseiden mielestä! Samat leidit itse syövät pari palaa hajutonta ja mautonta leipää ja kupin kahvia. Tai hakevat hirmuisen hintaisen pienen ”salaattiannoksen”, argh. Pirulauta, meinasi eilen katketa parin työkaverinkin pinna. Itse ehdotin, että voisin laatia viikonloppuna jättikattilallisen kukkakaalimuhennosta ja sitä voisi lämmitellä kimpassa pitkin ensi viikkoa. Olisi varsin mehuisat tuoksut tarjolla! Että voivat olla pienisieluisia, mutta vastaavasti puolestaan suurituloisia ihmisiä. Ilmoitin välittömästi, että siinä tapauksessa lähelleni ei saa tuoda sitrushedelmiä (alan aivastella niiden kuorimisesta) eikä myöskään paistettua lihaa (öklöttää muuten vaan) eikä keitettyä läskiä tms. ;D Saas nähdä, miten tähän reageerataan. Mielenkiintoista tämä työelo pitsiniskain seurassa.

 

 

1295453792_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 

 

 

 

Lisäksi oli osastomiitti, joka kestikin tavallista pidempään. Jouduin poistumaan kesken... perskeles, Upo olisi voinut varoittaa, että siellä menee pitkään. Olisin ihan hyvin voinut muuttaa taksoaikaa. Taidan sanoa asiasta kehareissa huomenna! En siis tod. ole ikinä kieltäynyt mistään iltapäivän myöhemmistä hommista tai miiteistä, jos siitä on ilmoitettu riittävän ajoissa. Tässä on katsokaas semmoinen hauska juttu, että jos minä perun matkan tai siirrän sitä vasta 20 min. ennen takson tuloa, matka menee – siis se merkitään käytetyksi! Ikäänkuin sakkoa siitä, ettei muka itse ole tiennyt asiasta. Pirunmoista, mutta ymmärrettävää tietyiltä osin. Toisaalta, en minä siinä vaiheessa vielä tiennyt, mitä Upolla on miitissä takataskussa eli tämän laitan nyt hänen viakseen. Eli aivan hemmetin noloa poistua kesken kaiken sihteeröimästä miittiä, ähhhh.

 

Mitäs muuta – no tänään voisi hakea sen ison opuksen taas postin itaalovastineesta. Tiedän, mikä kirja minua siellä odottaa, mmmm... Kiva, oikein kiva. Kirjaston tarjoomukset tässä vaiheessa vuotta ovat melko kehnot, ehkä lisärapoa huomenna. Nyt ei jaksa edes vääntää luetteloa.

 

Jotenkin painaa nämä pitkät viikon ja työpäivät, lyhyet ja inhottavat yöunet ja kaikki sellainen. Ei millään jaksa mitään, vaikka viikonloppuna ei olekaan mitään pakkotekemistä! Turha yrittääkään olla spontaani tms. Tahtoo vain nukkua, mieluusti uusiounia ja päikkäreitä, silloin kun uni on tuloillansa. Yleensä se nimittäin ei ole.

 

No, tästä se taas lähtee. Menen tekemään itselleni pari leipästä evääksi aamukaffen kanssa, jonka tulen tänään nauttimaan vasta Varastolla klo 08.15 tienoolla! Labra on siis klo 7.55 ,D Kyllä minä sieltä äkkiä pois pääsen, jos vaan koivet kestävät – laitan vielä kaffet jäähtymään ja leivät framille. Mitenkähän tässä pärjää siihen asti ilman lääkitystä? Retorinen kysymys, helkkarin huonosti. Josta tulikin mieleen taksoasiaa; sos.virasto lähetti asiakaskyselyn matkapalvelun käyttäjille ja toivoi vastauksia sähköisesti tietyssä osoitteessa. Menin osoitteeseen ja ihmettelin: ei mitään, ei linksua, ei... Ilmeisesti se tulee vasta 24.1.2011, kuten paperiversio sanoo kyselyn olevan voimassa. Tuota, mitenkähän sitä olettaa automaagisesti, että jos kysely lähetetään paperilla ja 2. luokan kirjeenä, se olisi kyllä jo samaan aikaan netissä vastattavana? Huonoa organisointia, minusta. Mutta olkaa toki huoleti – ilman muuta *muhahahaah* tulen vastaamaan kyselyyn hartaasti pohtien, puhdikkaasti ja tervehenkisesti asioita myös palvelun toimittajan kannalta miettien.....*köh-pärsk*

 

 265380.jpg

 

 

NE TULEE JA IMEE MUN VERET –POLKA TÄSSÄ, HEIPPA VAAN!