Hyvää huomenta toverit – kohta jaetaan kiväärit! Vallankumous tapahtuu keskipäivällä, mikäli aurinko ei paista / paistaa =I Sen verran kehtuuttaa tämän maan meininki ja omatkin keskikokoista suuremmat ongelmat. Nih kerta!

 

Hörhön kanssa tuossa narautettiin vähän hapanta juomaa – ei, ei paljon ja laitettiin vähän kukkia kasvamaan parvekkeelle. Just, jäljet jäivät minun hoidettavakseni.  On tullut nukuttua kehnosti, joten siivoilin eilen klo 2.30 – 12.00 välisen ajan, huippua! Tosin sain pitkästä aikaa toisten tekemää ruokaa: Hörhö kunnostautui laittamalla ihan hitsin hyvää muonaa, tosin kanaa ja vähämausteista, mutta silti. Miehestä paljastuu aina uusia outoja piirteitä ,D Tosin saimme ihan kunnon riidankin aikaiseksi.

 

Ja sitten tavan mukaan sain jonkun hemmetin kurkkupöpön ja allegrialääkkeetkin ovat loppu. Reseptiäkään ei löydy, pirulauta. Tänään on siis kirjasto- ja apoteekkikeikka. Kissalle muonaa ja puruja!!! Hitsi, pysty kunnolla nielemään *jäks*. Ja kaiken kukkuraksi kännikkä sanoi sopimuksen irti. En tiedä, missä vika. Voipi olla vain akku loppu (tämä wanha malli ei näytä virtapalkkeja) ja uusi ei inahdakaan latauksen jälkeen, kelelauta! Se on asiaa sitten tuonne liikkeeseenkin, toki ensin pitää kysäistä, onko jommassakummassa joku pikkuvika.... Että semmoista kivaa lomaa, grauh! Konekin häiriköi omiaan, urgh!

 

Tällä viikolla Belgalla onkin jo vapaata ja Kesälipasto alkaa. Hän onkin *köh* melkein vapaaehtoinen tulemaan laittamaan residenssiä kevätkuntoon: parveke, matot, soffa, verhot. Korvaukseksi lupasin ehtoisan lounaan sekä kevyen kenttästipendin, kun kesätöitäkään ei ole. Nyt vain pitäisi tavoittaa ikkunanpesijä uudestaan, kerran jo sovin tästä viikosta – mitään EI ole kuulunut *huokaus*. Miehiin ei siis todellakaan voi luottaa, MOT.

 

Mutta jos jotakin hauskaa odotatte, Pölhö-Polka tuhluutti ja osti itselleen kahdet käsintehdyt kengät. Alla kuva, ostospaikka täältä. Kaksi paria Englannista postitettuna oli yhteensä alle 40 juuroa, hei, ajatelkaa! Ainoa ongelma on toimitusaika, eli varastossa ei aina ole kokoja ja värejä, joten kuukauden voipi varata tilaukseen. Mutta ihanat jalassa *pus*, kipeekoipi tykkää!!! Ai niin, näitä on myös Enklannin iPeissä,D Sitten tein toisenkin ostoksen eli kivan kesäpaidan Saksan iPeistä, hinta 4 juuroa, postikulut 3.50 – paita on siis uusi. Ei paha, sanoisin, eikä mikään kertakäyttövaate (brassaillaan kerrankin, se on merkkituote!). Ai niin ja stifloista vielä, että miksi ne ovat siniset? Aito Polgara käyttää lähes pelkästään sinistä (ja minäkin usein kesällä). Sitäpaitsi kissikenkiä pitää säästää.... arvatkaas onko jo tullut huomiota =D Aika moni on pysäyttänyt ja kysynyt, mistä niitä saa – Suomesta ei mistään punaisena!

1273418786_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 

Ja nyt valmistautumaan reishulle....

---------------------------------------

254944.jpg 

Heips, mä annan tolle möhkölle nyt ton kuvatilan kert se on vähä kipeeki. Maannu vaa pari päivää eikä saa ääntä kurkustaa, aivastelee ja semmost. Pelottaa, ett se tarttuu. Oha semmost kissilunssaaki ja vaiks mitä. Tai sitt se on allergiainen mulle *käks*. No mut joo, mull o menny tosi hianost. Ku oli toss aurinkooki ja kaikkee nii ni pääs lopultaki tarpeeksee ulos. Ja se Miäs teki heekkusafkaa, kävi mullekki ku ei ollu liikaa niit haisupurveleit. Ja sitt möhkö duunas fisusafkaa yks päivä, mä pummin tiätty ison biitin. Nii ett ihan semmost. Ja sitt mulle ihan varpist kylvettii kukkeleit tonne partsill >o< Hjuu, kissinpäivät, sano. Mutt ei täss sen enempää jorinaa, mä meen nyt goisiin...

---------------------------------------- 

Päivän slogan: Ihminen on elämän suurin vihollinen!

 

Päivän biisi: The Bear

 

Luettua: Stephen Ghbosky – Elämäni seinäruusuna, hieman omituinen, älykäs kaveri purkaa tuntojaan kirjeisiin, vaikeita asioita aikuistumisesta jne. Ihan kelpoisa opus. Pia Ingström – Äitiä ikävä, kelpoisa elämäkerta tämä, suositan elämäkerroista pitäville! Nimi voipi vähän harhauttaa...Zac Crain – Karjapaimen helvetistä, Dimebag Darrel Abbotin elämä ja kuolema. Tuota, vähän oudompaa musaa meikäläiselle. Elämänkertanakin vähän kepoisa, vain rock-friikeille ,D Audrey Niffenegger – Hänen varjonsa tarina(Aikamatkustajan vaimon kirjoittaja!). Tästä Welhotar piti, vähän osin pitkäveteinen, mutta kun alkaa kulkea, kulkee kuni junan vessa. Suositan! Jukka Niskanen – Vihan kääntöpiiri. Jake Klein taas puuhastaa. Jotenkin en saa makua näihin, joku varmasti pitää kovastikin. Luin, mutta...Sirkka Salo – Täysi syli maailmalle. Todenmakuista kerrontaa 14-lapsisen perheen arjesta, mutta. Taas jutun pilaavat pahat kirotusvihreät eli oikoluku on tekemättä kokonansa ja vähän jeesusteluakin mukana. Ei meikäläiselle, sorry vaan. Tuija Lehtinen – Rebekka Tähtityttö. Muori taas nuorisokirjojen kimpussa. Tuota, eipäs ole Lehtisen parasta antia tämä. Liekö välityö vai jotakin. Ei toimi, ei. Parempiakin olen häneltä lukenut ja aika paljon. Ei nyt paha, mutta pliisu. Ja lisälistaa jatkossa, tuli luettua oikein urakalla =I

265380.jpg 

TÄÄ LÄHTIS LOMALLA IHAN MALMILLE KIRJASTOON =b