Huaah – nyt on söndaagi, jep. Ihanaa, vielä huominenkin vapaata – tästä stahanovilaistyöläinen tykkää kovasti *wirn*. Lyhyt viikko, normiviikko, lyhyt viikko.. ja tätä on aika pitkään tiedossa. Ei siis paha, ei yhtään. Tänään saakin rauhassa tekelehtiä sunnuntaipuuhia, huomenna sitten loppuja. Ei ole kiirettä, saa nukkua päikkäreitä ja lukea sekä kirjoittaa.

 

Eilinen meni ensin ihan kuulkaas sairastaessa, ihan vähäsen vaan. Ei, ei ollut krapula. En taaskaan muistanut, miten minun usein käy juodessani maitokaupan lomperoa. Siinä on jotain outoa, se saa vatsan melkoisen sekavaiseen kuntoon. Enkä ole yksin tämän vaivan kanssa, eräs malmilainen toveritar kertoi samasta ongelmasta. Eli kestän n. 3 – 5 tölkkiä / pulloa em. tavaraa. Jos menee yhtään enempi, olen seuraavana päivänä vessasta parhaiten tavoitettavissa. Juu, täällä saa puhua paskaa ja paskasta! Eli varpusparvi oli vieraana. No, tokeentuihan se siitä; mömelösatsi nassuun ja lepoa. Sitten Belga jo tulikin ja sain jopa vähän syötyä. Sen jälkeen olo jo parani kummasti ja illan mittaan sain syötyä vähän lisää. Jopa sukulaatia *hirn*!

 

Noitakekkereistä jäi nimittäin jopa ruokaa jäljelle :O Ainakin lohiseljanka teki kauppansa myös Belgalle, samoin hän kehuskeli Tipsanderin tekemää piirasta – me molemmat pidämme suolaisista piirakoista! Ja kun jälkkäriksi oli tarjolla leivaria sekä Shushun tuomaa sukulaatia, ei mikään enää ollut pahasti. Ilta meni kuitenkin vielä makoillessa, pientä puuhastellessa, koneen ääressä ja unta yrittäen. Nukkuminen oli vaihteeksi erittääin kehnoa. Onneksi voi tänään päivällä korjata.

 

Lupasin raportoida Noitien Huippukokouksesta, mutta oikeastaan ei siinä ole sen enempää kerrottavaa. Oikein mukavia ihmisiä, ruokaa ja juomaa, paljon puhetta ja kälätystä, vähän hoilaustakin (mutta hiljaa) sekä lisää puhetta. Kaikki olivat löytäneet kotoon kohtuuajoissa ja ilmeisesti hyvässä kuosissa. Minä en oikein saanut heti unta, juttelin vielä erään kaverini kanssa yönkähmeessä – siis hän se soitti minulle päin... Lopulta uni vei voiton ja uinuin Vinskin selän takana turvallisesti harmaaseen aamuun asti. Eikä edes ollut mitään sotkuja siivottavana, mikä on tässä residenssissä suorastaan outoa.

 

1291521434_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 

 

 

Pari juttua meni kokonaan ohi, palaan asiaan tod.näk. myöhemmin. Unohtui koko asia, kun oli niiiiiin paljon puhuttavaa! Ja kiitän myös saamastani opuksesta eli sain Simon’s Cat –kirjan *pus*. Belga ehti sen jo lukeakin sekä antoi kiittävän arvionsa. Hänestäkin se oli hauska. Lisäksi sininen kissiviini teki minulle kauppansa jo kokouksessa, mutta pullo sijoitetaan toki näkyvälle paikalle keittiöön. Ihan vaan Vinskin harmiksi, hän kun ei ole sininen! Eli vielä kerran, oli kivaa kun kaikki mukavat ihmiset tapasivat toisensa :D (Ehkä minä en sittenkään laske itseäni mukavaksi, mutta täytyyhän jonkun olla vastapainona, että muiden mukavuus ikäänkuin korostuu!) Eiköhän oteta uusiksi, mutta ei, ei ystävänpäivänä pinkkiin  pukeutuneena! Päivä kyllä käy, mutta jos tosiaan pukeutuisimme ihan muuten vaan. Tai Naistenpäivänä – yllättäen naisiksi? Sitäpaitsi, noitakalenterin mukaan juhlia kyllä riittää ihan joka kuukaudelle! Toisaalta,  täältä löytyy noidille tärkeimmät juhlittavat helposti! 

 

Eli mitäpäs tässä huono huokaa: ruokaa on kaapissa, kirjoja joka paikassa ja kotona suht lämmin. Mikäs tässä on aloitella aamua. Tempaisin jo aamukaffet ja –mömelöt, josko jo olisi vähän parempi olo. Eli kirjallisia harrasteita tässä pitäisi harjoittaa kovasti, mieluusti sekä tänään että huomenna. Eiköhän se siitä suju. Jos ei aamulla, virkistyn sitten illan myötä taas uudelleen ja toivon totisesti saavani taas jotakin aikaiseksi.

Ei, minulla ei taaskaan ole mitään järkeviä kannanottoja, päivän poliitiikkaan liittyviä pohdintoja eikä mitään muutakaan maailmaa liikuttavaa kerrottavaa. Kunhan kälätän omiani, siihen on teidän tyytyminen!

 

 265380.jpg

 

 

POLKA – SLEEPLESS IN MALMI!