En taida jaksaa rapota aamutoimista, kunhan nyt vain mainitsen, että suoli on toki toiminut! Aamupalani on ollut jo vuosia samanlainen, joten sen voi luntata edellisistä postauksista. Kunhan nyt tuo tärkein tuli mainittua. Hyvä, että  lukijakunta on samaa mieltä asian tärkeydestä lokimaailmassa, jotta uutislehti 100 voi uudestaan rapota tämän maailman merkillisyydestä ja blogiturhakkeista...

Taksikorttia tuli sitten eilen käytettyä ensimmäistä kertaa. Autot olivat sekä mennessä että tullessa etuajassa. Lisäksi ilmoittivat tekstiviestillä, mihin aikaan auto viimeistään on noutopaikassa. Arvasin - kukaan ei ollut samassa kyydissä, joten inva-autossa oli ruhtinaallisesti tilaa Welhottaren pussukoille ja nyssyköille. Kummisetä oli mukana "avustajana". Tosin kuljettajat olivat toooooooodella avuliaita ja mukavia, niin mukavia, että heidät on koulutettu siihen erittäin hyvin. Tunsin itseni idiootiksi. Mutta mukavaa toki, kun olisivat auttaneet ihan kirjaimellisesti kädestä pitäen ja auttoivat kassien sijoittamisessa jne. Ja kyllä, roudaus sujui muutenkin erinomaisen hyvin. Ja kun olin maksanut tuon kuukausimaksun, tarvitsi vain viuhauttaa korttia.... Kiva, kun minulla ei ole muuta viuhautuskorttia. Nyt on! Ja jälleen oli suht. hyvä kirjakaappauspäivä, oli tullut viisi varausta, muutaman sain hyllystä, joten lukemista riittänee koko viikoksi. Kummisetä vähän ihmetteli ruokamäärää, mutta kun sen todellakin pitää riittää koko viikoksi, mielellään vähän yli ja tarjoukset päälle, ei siinä ole mitään liikaa. Lisäksi oli kissanruokatäydennystä ja kakkispuruja, jotka vievät paljon tilaa. Kummisetä taas ratkaisi oman ruokailunsa ostamalla juomaa ,D Eikä edes koko viikoksi.

Lisäksi Welhotar kuttuuntui eilen auringon paistaessa sisään residenssin ikkunoista. Täällä oli pölyistä ja likaista. Menin ruuan jälkeen pitkälleen aikomuksena ottaa päikkärit. Mietin hetken ja tajusin, ettei nukuta mitenkään poikkevan paljon. Lisäksi oli likaista. Heitin siis puolet normaalista päivälääkityksestä ja jätin rauhoikkeen välistä pois. Odotin tunnin verran makoillen, kunnes lääke teki tehtävänsä ja ei kun siivoamaan. Eli ripeästi tehty perussiivous vie n. 1.5 h. Sisältää pölyjen pyyhinnän ja maton kääntämisen. Olin melkoisen tyytyväinen. Tosin energia lopahtikin siihen. Eli näköjään lääkkeiden voimalla saa tuonkin tehtyä. Seurauksena oli jo etukäteen arvattavasti nyt aamulla stnanmoinen kipusärky nilkoissa ja käsivarsissa, vessaan pääsin hiinä-ja-hiinä eikä hiusten harjaaminen oikein onnistu, kun vasen käsi ei nouse. Nyt alkaa jo vähän tuntua paremmalta, kun on ollut jalkeilla ja riipinyt aamulääkkeet. Tänään on vielä käytävä Kummisedän luona pyykillä ja vietävä iso kasa roskia. No, ehkä sen saa tehtyä... Loppupäivän vietän evästäen, nukkuen ja lukien. Mmmmmmmmmm. Älkääkä sanoko, että on mitä parhain ulkoilukeli, minä voin vaikka vihastua!

---------------------------------------------

254944.jpg

Purrrrmenta, kaikki upeet leidit ja komeet kollit! Ziitos vaa eilisist kommenteist siit mun fotost. Joo, siis mä en joogaa, mä vaan joskus vedän  tollast justkaa, ett tost asennost sitt kiäritää ympäri-ympäri-ympäri ja sillee. Se on aika kliffaa, yleensä mä teen ton, ku mami tulee himaa tai mä oon leikkitappelustuulella. Tai sitt mami heittää mulle hiirulin ja sitt mä puren-raavitan sitä ihan mykkyräss, ett se saa kunnon kyytii. Eilenki me leikittii sillee. Nii, ja sitt mä sain tavallist kissiruakaa ja niit pikkupurkkei, niis oli tota riits.. siis riistahötskää, semmost jännää. Ett ei niinku kunnon paloi, mutt sitä hyvää hötskäjutskaa ja pipanoita ja sitt se tuaksuu ihan miälettömän hyvälle. Ja sitt mami teki roipentelii, siitki mä sain vähä maistaa, vaiks se oli vähä liikaa maustettuu. Se oli kuulemma meksi-kanaa. Mä en tajuu, mikä on meksi? No kana mikä kana. Mamiska kyll sano, ett siin on mulle liikaa mausteit, niinku oliki. Mutt mä halusin silti tiätää, mitä orjat aina syä. Ja sitt mä sain jotain uutta juustoo kans maistaa. Ja kalkonileikettä. Ja sitt, voi juku hei, Kummisetä unohti mut ulos! Mä olin siälä ainaski 10 minsaa, se ei tajunnu, ett mä pyysin takasi sisää. Mun oli pakko kiivetä partsin pöydäll, ku tassuja kylmi ja sitt mami huamas ja sedän oli pakko päästää mutt takasi. Mun kaavat oli ihan pörrös, huh! Kattokaas, ku mami just duunas sillo sitä safkaa, ni se ei tajunnu, ett Kummisetä ei päästänykkää mua heti sisäll. No, vahinko se oli. Mami sitt vähä hyvitteli ja paijatti mua ja mä meninki heti tonne peiton alle lämmittelee ja goisiin.

387635.jpg

Täss on semmone perusgoisimisfoto, huamatkaa kuitenki tämmöne rento asento. Ainaski kaikki orjat hei, tällee ku pistää goisii, nii on tosi rento ja herää hyvin levänneenä *kissavirn*. Ett nyt ku mä oon jutellu mun jutskat, mä meenki vaihteeks goisii. Kliffaa söndaagii vaan kaikill!

-------------------------------------------------

Minun käy niiiiiiiiiiiiiin kateeksi Vincentin kissamaisuutta, asentoja ja rentoutta! Kuten muutkin ovat todenneet, voi kun olisi noin notkea ja taipuisa ,D

Päivän slogan: Talvella on kylmää siksi, että muistaisimme valituksemme viime kesän helteistä!

Päivän biisi: Hyvää yötä ja huomenta

Luettavana parhaillaan: Riikka Pulkkinen - Raja, ihmisyyden ja kuoleman rajoilla... Welhotar suosittaa jokaiselle!

                                265380.jpg

                          ANGSTITONTA SUNNUNTAITA!