Minä possuhan vetelin taas iltasikeitä, öhhh! Kun tuli taas yö nukuttua huonosti, hyvinkin huonosti eli heräilin muutaman kerran, oli ns. työpäivä silkkaa väsyä aamusta lähtien. Ja niitä röitähän edelleen riitti, sieltä naapurista myös. Osan palautin, ei aikaa, ei tahtoa, enkä ollut niitä tehnytkään, ei kuulu minulle – tehköön joku ensi viikolla. Ei niillä kiire ollut. Lopulta pääsin kotoon, vähän saladoa nassuun ja vaffat kaffet sekä peiton alle kirjan kanssa. Jo vain hetken kuluttua alkoi luomet lurpsua ja kuola valua, ainakin 1.5 h tuntia kuolasin tyynyliinalle sikiunessa. Ketutti herätä, oli nälkä ja kaikkea. Eikä mitään kivaa syötävää =I Hetken harkitsin, otanko pakkasesta jääpizzaa ja alan järsiä sitä, sain kuitenkin itseni kuriin ja söin pari leipää, kärtsättynä kuitenkin. Adjikan ja raikun kanssa, mutta selkeästi elimistö vaati jotain muuta hurvittelua. En vieläkään tiedä, mitä se olisi ollut. Ilmiselvästi jokin muonapuutos nyt vaivaa! Eilen teki koko päivän mieli jotain muuta, mitä oli eväänä tahi muuten vain tarjolla. Johtui varmaan siitä, että kotona on jääkaapissa enempi vain tuota mauste- ja kastikepurkkipuolta tarjolla. Niin ja kissinmuonaa. Ihmistenruoka on vielä kaupassa, toistaiseksi.

Kunhan iskuryhmämme lähtee liikenteeseen, on pakko ostaa jotakin kivaa pakkaseen tai muuten vaan jömmaruuaksi. En vielä tiedä mitä, mutta täytyy keksiä jotakin. Ja rahkaa pitää hankkia kahta plaatua, nih kerta. Ja kaikkea muutakin, edes kauppalistaa en ole jaksanut tehdä. On kyllä ollut sen verta kaamea viikko, että nyt otetaan mahdollisimman rauhallisesti ja veltosti, niin kuin vain pystyy. Ja ruokaa pitää ostaa riittävästi, sitä kun ei aina tajua, miten pitkä aika viikko on. Ilman kaupassakäyntiä siis. Enkä nyt tarkoita Serkkuin herkkuja, en minä niitä ollut vailla, enkä myöskään syönyt – niitä ei tehnyt mieli. Jotakin muuta se oli, joku hinku... jotakin.... mmmm.... suolaista ja samalla hyvää. Otin sitten pari palaa tummaa sukulaatia päälle, jospa se auttaisi. Ei auttanut, ehh.

Kirjastovarauksia on sitten greippaasti, oikein kiva. Yksi saapunut kirja odottelee tuossa, on vähän kuivahkoa luettavaa. Sen tiesin jo ennestään, siksi sitä luetaankin muun luettavan välissä, asiaa nääs. Mutta ihan yleissivistyksen nimissä mennään, kyllä minä sen luen ja arvostelenkin, nih. Toinen paketti odottaa vielä noutajaansa ensi viikon alussa, tiedän suurinpiirtein mitä siellä on. Kivaa, muistaakseni ,D Tulo-osoite on semmoinen, näet, josta on pyydetty aika mukavia tai kantaaottavia opuksia. No, jahka huomenna teen taksolistaa, katsotaan käynkö jo ma postin vastineessa vaiko jonain muuna päivänä. Olen odotellut yhtä toistakin klappua, mutta voihan sitä taas sitten vaan kiroilla ja odotella. Asiasta voisi tietysti soittaakin, kun viitsisi ja ehtisi.

Ai tänään lounaalle? En tiedä, en keksi, josko kevätkääryleitä, herkkareita ja riisiä – siinä on täpövarma lasti Belgarionille ja kyllähän se täälläkin voisi maistua. Jälkkäriksi on kaffetta, kirsipirogasta ja jäätelöä valmiina. Liiterissä on jotkut itämaiset päivät, irtoaisikohan sieltä jotain kivaa. Täytyy katsastaa sillä silmällä, tosin Vii Voanissa olisi aina aitoa, mutta kun sinne nyt vain ei pääse kuin kerran kuussa. Taidan käydä vasta loppukuun puolella. Tai mistä sitä tietää, eli ans kattoo vaan. Tofut on loppu, nimittäin! Ja vähän maustekastikkeita olisi tarvis, samoin paria plaatua papua voisi noutaa mukaansa – nekin ovat halpiksia siellä ja valinnanvaraa on suorastaan hävyttömän paljon ;D Tuleepas nälkä, vaikka äsken söin aamupalan, tosin aika aneemisen, kärsättyä leipää, juustoa ja iso tomangi päälle viipsaloituna. Hyväähän se, ei siinä mitään. Ja kaffetta jättimukillinen. Toiset kaffet keittelen ennen lähtöä, että jaksaa. Samoin täytyy ottaa lääkitystä ennen lähtöä, prle. Yöllä taas heräsin koipi- ja käsisärkyyn sekä kramppeihin useampaan kertaan. Kushelvettiä edelleen, sano. Loman aikana oli parempi, ei kokonaan kivuton, mutta vähän parempi. Silloin sai nääs kuitenkin lepuuttaa päivän aikana, vaikka olisi ihan tehnytkin jotakin. Töissä sitä mahdollisuutta ei ole. Ja tunnin työrupeaman jälkeen meikä on jäykkis kuin... no se jöpö!

Ei, residenssissä ei ole mitään kerrottavaa. En ole jaksanut tehdä mitään mainittavaa, en todellakaan. Kotona olen siis vain maannut ja lukenut, laittanut eväkset. Muuten täällä on näemmä siivottava aivan näinä päivinä *phuuh, puhaltelee kissinkaavoja ja pölyjä*!

-----------------------------------------------

 254944.jpg
Purrrrrrrve, kaiffat! Ai tarttee taas siivot, arvasinha mä. Siivoo sitt huamenn vast, sais ees tän päivä olla rauhass ja leikkii Pojan kaa. Nii juu, ku Poika tulee. Tosin mä sain hei nyt aamull pikkase donarii, siält puuki pohjalt, soli jääny sinne, njammmmm. Aamuheekkuu, ku ei oo kalkonii, sano mami. Parempaaha toi on iha varpist, oli ylläri. Emmä muistanu, ett sill olikii jömma >o< Mokomakii mamiska! Nyt on hyvä, mä tsiigaa täss sen viakus ku se nakuttaa taas iha hirmust vauhtii, kui se osaaki. Emmä vaa. Oon kyll yrittäny. Sillo toi sai hepulit, mä vissii sain samall konee sekosi, mutt hei, soli vahinko. Emmä tiänny, ett siin voi tapahtuu jotai outoo, jos mä piänill tassuloill toss vähä steppailen, meinaa. No, sillo se sai sen iha itte kondiksee, ett ei mitää semmost niinku. Ai nii, nyt on hei kliffaa, kaikki kääpäset ja peehoset ja yäpeehoset tulee partsill, niit on siälä koko aika. Ja mä käyn mettästääs siäl, eilenkii sain kii oikee semmose jonku iso. En tiijä mikä soli, ei ainakaa peehone, hyvält se maistu *rouks, poks, njam*. Ett mä oon suur metsästäjä kans, nih. Tartten mä silti lisämuanaa, noi on vaa sattumoisii heekkupaloi. Mutt siin menee kliffast aikaa, ku vaanii niit ja semmost. Ai, ett must ei fotoi, löys sitt tommose, no olkoo, son täält . Nyt mä vaan sitt venaan, ett noi tulee kaupast – siihe on muute tajuttoma pitkä aika!

1252722463_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kliffaa viikendii hei kaikill!

-----------------------------------------

Vincent, Suuri Salametsästäjä, parvekkeiden kauhu *tsihih*...

Päivän slogan: Tänään on käytävä apteekissa – kassin sisältö olisi Malmilla melko rahanarvoista tavaraa eli toivottavasti minua ei ryöstetä matkalla!

Päivän biisi: The Witch Doctor Live

Luettua: Pari opusta omasta hyllystä uusioluennassa, ei mitään merkittävää kuitenkaan. Ne on aika äskettäin arvotettu täälläkin, joten antaapi olla. Palataan astialle huomenna!

265380.jpg

KISSIKENKILLÄ OSTOKSILLE!