Tänään siis mennään hakemaan rokotus, tehdään yleistarkastus ja haetaan samalla matolääkkeet! Enkä minä oikein uskalla Vincentille kuin vihjaista asiasta. Parempi elää vielä silkassa tietämättömyydessä. Takso on tilattu 15.52 ja siten klo 15.50 Vincent isketään koppaan, josta hän ei pidä lainkaan. Ja minä voin kuvitella, että tuntuu kuin aiottaisiin viedä pois tai tehdä jotakin pahaa. Arghh, en minä tahtoisi olla julma, mutta en myöskään tahdo Vincentin sairastuvan!

Viime yönä ei tullut juurikaan nukuttua, ehkä 1 - 2 h. Pyörin ja mietin. Luin ja kävin juomassa. Otin ylimääräisen ahinapinkin. Ei vaikutusta. Johtuuko tämä eilisistä syvistä ja pitkistä parin tunnin päikkäreistä vai olenko vain ahdistunut Vincentin tunteiden takia? Tosin mietinnässä on pari muutakin asiaa, joista ehkä myöhemmin lisää. Vaikea sanoa... ei kuitenkaan nukuttanut, ei. Vincentkin tuossa klo 1 aikoihin huomasi sen ja tuli purisemaan leuan alle, juttelemaan. Siinä sitten väkisin makoiltiin kolmeen asti, kunnes kyllästyneenä pungersin ylös. Ja saatiin aamupalaa ja katsottiin auringonnousua. Se jaksaa täällä Malminkin puolella olla kaunis, kun aurinko nousee vielä ylemmäs, vanha piippu ja osin punatiiltä olevat talot näyttävät roihuavan värejä.

Hei, taputuksia ja suosionosoituksia Welhottarelle, nyt! Kävin eilen sekä roskiksella että pyykkituvassa. Huolekkaasti astellen, vanhat koristossut jalassa. Ei sattunut kovin pahasti, mutta sen verran vihloi, että iltapäiväksi sain aikaiseksi taas turvotuksen tuohon malleolien taakse. Että ei tuo kävely mitään juhlaa ole. Vaikka mieli tekisi kävelylle Saiskun skutsiin tai aamulla jonnekin, edes vähäsen. Niin ei, ei kannata. Sen verran poikkesin reitiltäkin, että varkastin yhden pienen oksan sireenistä, aivan pikkuisen - salaa. Lisäksi roskiksessa oli tosi hyvännäköinen 50-lukulainen pikkupöytä, en uskaltanut itse ottaa kantaakseni. Käyn tänään vielä katsomassa, onko se siellä, jos on - Kummisetä tuokoon tänne. Malli oli niin vinkeä, että...

Asiasta sadanteenkuudenteenkymmenenteenviidenteen: on kyllä pärsheeestä tuo oluen myyntikielto eli palaaminen takaisin siihen, että keskaria saa vasta klo 9. Siis minä en juo keskaria. Mutta alan miehet. Ennen oli kokoontumisajot tuossa klo 6 aikoihin, klo 7 Alepaan ja sitten joko yhdessä tai yksin nauttimaan matalaprosenttista juomaa. Nyt he odottavat sitten klo 9 asti, eikä tietenkään keskaria vaan vaffaa viinaa, Leijonaa tahi Tasavaltaa. Joka toki onkin taloudellisesti tällöin edukkaampaa. Eli tässä en nyt ymmärrä, ketä yritetään suojella. Alan miehet juovat tätä menoa enemmän kirkasta viinaa entistä lyhyemmässä ajassa. Jos olutta saisi edelleen aikaisemmin, jäisi ehkä yksi pullo ottamatta. Ihme päätös! Tässähän kehittyy vain pimeän viinan myynti ja normikauppa saa vähemmän tuloja. No, kapitalisti siis kärsii nahoissaan ja Kampin Valinta toimii äärimmäisen hyvin! Vai onko tarkoituksena tappaa vain nopeasti kaikki suurkuluttajat, jotta terveydenhoitopuolen resursseja ei enää tarvittaisi? Kyselee olutta juomaton Welhotar, joka taas seurasi poikain metkuja ,>

---------------------------------------------

254944.jpg

Moi vaa, kavrut! Mami luulee, että mä en tiädä, mutt kyll mä tiädän. Ett tänää mennää vetskull. Mä oon jo henkisest valmistautunu. Mä vaan yritän olla muistamatta sitä olleskaa. Ett oon vaan ihan tavallisest. Ainaki iltapäivää asti. Mä oon terottanu hirmu hyvin mun kynnet, eilenki pariin kertaa. Vedin nimittäi illall viälä ylimääräsen rundin ja terotukset. Ja hampulitki on kunnossa =E Kattokaa! Ett nou hätä täällä. Kyll mä nyt tollasen kestän, vaiks kyll se inhottaa. Koppa ja semmone, ja se haisu. Mutt mami on luvannu päiväruuaks jääfisuu ja illaks munuaisii. Kai se luulee hyvittelevänsä mua. On se silti ihan kiltii. Mutt mäki tajuun, ett siälä lekuris on niinku vähä pakko joskus käydä. Niinku mamikii siälä omass flaidisjutskass. Ett vaiks inhoo jotai, on se joskus vaa pakko mennä *filosofeeraa*! Eilinen oli taas ihan älytön kuuma tual partsill, pualen aikaa mä makasin osa vaa aurinkoss ja osa varjos... huh. Tänäänki tulee varpisti yhtä kuuma, mä haistan sen jo. Ei ihan näin lämmin tarttis... vois tuuleeki ja olla vähä pilvii välill. Mamiki menee koht taas takas duunii, se sano jo. Se on vähä tylsää. Nyt meill on ollu niin kliffaa, ku se on himass ja me nukutaa kimppapäikkäreitt. Se on ihan parasta. Ja ku se laittaa päiväruakaa!

639002.jpg

Täss mä otan suulist sillo, ku ei oo viälä ihan kauheen kuuma! No, mutt nyt mun tarttee ottaa snadit unkot - mami voi tulla kaa viakkuu, ku ehtii... Huamisee - mä rapoon sitte kaikest! Onneks mamill ei oo kaameraa just nyt himas.

---------------------------------------------------

Ei tulisi mieleenkään ottaa kuvia Vincent Taistelijasta, ei toki. Nämä ovat yksityisiä juttuja nämä!

Päivän slogan: Lähiöt - nuo kapitalistisen yhteiskunnan kauniit käpälänjäljet!

Päivän biisi: Angelica

Luettua: Linda Nichols - Mies paikallaan, hömppää, ei pahimmasta päästä kuitenkaan. Ensin menee huonosti, sitten hyvin.  Terapeutti paljastuukin tervejärkiseksi puusepäksi ja kaikki loppuu parhain päin *virn*. Ei vaivaa aivoja näin helteellä - en kuitenkaan suosittele kuin siihen akuuttiin kirjapulaan tai vaikka rannalle.  Suvi Ahola & Satu Koskimies - Uuden Kuun ja Vihervaaran tytöt, Lucy M. Montgomeryn Runotyttö- ja Anna-kirjat suomalaisten naislukijoiden suosikkeina, tästä minä pidin. Jup, toki itsekin nämä kirjat ahmimisikäisenä lukeneena ja vielä vähän aikaa sittenkin - eikä hävetä ;D Eli muutkin näyttävät palaavan näihin aina uudelleen ja uudelleen. Suosittelen kaikille kirjansa lukeneille, mukava ja helppolukuinen tutkielma aiheesta. Kirjoittajat osaavat asiansa! Heräsi taas hirveä himo saada itselleen nuo L. M. Montgomeryn päiväkirjat - mutta a) raha b) kieli asettavat lieviä esteitä. Eli maksavat melkoisesti ja niitä on muistaakseni 7 kpl, toiseksi luen aika hitaasti englantia... joten jospa vain lainaisin ensimmäisen osan. Helmetin mukaan alueella on tätäkin vain 1 kpl! Grrr.... No, katsotaan.

                                 265380.jpg

                        KESKITTYNYTTÄ KESKIVIIKKOA!