nukkuneeni huonosti. Kerrankin meikäläinen veteli eilen jo pari kertaa 1.5 – 2 h päikkärit sekä aamulla että illalla. Viime yönä nukuin suht kunnolla. Heräsin kissin palvelupyyntöihin, hoidin hommat ja takaisin petiin. Yhteensä unta ainakin 8 h. Osa siitä vielä vekkuleita, ei-ahdistavia kotivideoita. Eli nyt olen goisinut hetkeksi aikaa tarpeekseni. Ensi yö meneekin ketuillensa, kuten aina su-ma välinen yö. No, ihan mukavaa kuitenkin, että on melkein levännyt olo. Kun vielä tunnustan, että en eilen tehnyt mitään järkevää, on kaikki siinä.

 

Belga kävi ”juhlittavana” eli syömässä; tarjosin pyynnön perusteella uunikalaa, pieniä keitettyjä pottuja, tsatsikia, rakuunaporganoita sekä jälkkäriksi suklaamuffareita ja kaffetta. Viinit jäivät jostakin syystä juomatta, ei tehnyt mieli. Täydellinen muona, ei kaivannut mitään lisukkeekseen eikä myöskään enää mitään muuta koko päivänä. Hän ei myöskään kokenut tarvitsevansa mitään erityistä, joten lupasin tilipäivänä tipauttaa pienen stipendin. Mukaan kuitenkin mätin kaikenlaista pientä heekkua eli tuoremehua, tsinuskia, kuivahetelmiä, sukulaatia, paprikoita, Paholaisen hilloa, valkosipulisavujuustoa sekä pussillisen tuoreita habaneroja ,D Niillä pärjää ainakin hetken vaativa kulinaristiopiskelijakin.

 

Muuten päivä menikin niitä näitä kälätellessä, lukiessa ja Belgan lähdettyä meninkin tosiaan iltapäikkäreille. En siis saanut taaskaan aikaiseksi mitään järisyttävää. Laiskottelun perusteet aloittelijoille –kurssin ainekset siis selkeästi koossa. Tosilaiskottelija olisi kyllä tehnyt ruuatkin valmiiksi ja vain lämmittänyt ne!

 

En minä tänäänkään aio tehdä kuin perustoimet; eväkset pariksi päiväksi ja semmoista. Minähän aion olla loppuviikon lomalla, jeee. Minä vaan odotan... Tässä odotellessa voin kyllä kertoa, että blogitovereiden mainostuksen uhriksi joutuneena olen myös sortunut kuuntelemaan Radio Nostalgiaa! Meillä se ainakin kuuluu tod. hyvin, musiikki on kohtuullisen kuunneltavaa eikä mainoksia tai typeriä haastatteluja ole liikaa. Suosittelen!

 

 

 

265380.jpg 

 

ODOTTAA, MUTTA MIKÄÄN EI VASTAA NIITÄ ODOTUKSIA...