Tämä on taas niitä aamuja, jolloin on monen monta aihetta v*tutukseen. Mistäkähän taas aloittaisi? No vaikka siitä, että muut menevät kokoustamaan, mnä päivystän 16.00 asti, kokous loppuu klo 14.30 ja muut menevät koteihinsa... tai dokaamaan lisää. Ihan kiva. Muilla osastoilla on kuuleman mukaan lupa lähteä samaan aikaan kotiin kuin muutkin :O Minua sorsitaan, mutta itse tuli luvattua kysyttäessä. Tuolloin en tiennyt muista, prletto.

 

Toisekseen, tuli perintätoimistosta viestiä *muahhahah*. Joo, ei nimittäin naurata. Kyseessä on perkeleen sähkölasku, jota en todellakaan ole saanut. En takuuvarmasti nimittäin. Meikäläinen tsekkaa postit ääritarkasti sen jälkeen, kun huomasin, että kirjapakettikortit ovatkin n. 10 cm x 12 cm lätysköjä. Ne pitäisi laittaa erillisiin taskuihin, mutta tätä ei läheskään aina tehdä. Eli todellakaan posti ei ole tuonut em. laskua, helvetto. Pakko soittaa asiasta huomenna, minen mitään perintäkuluja ala makselemaan tai sitten valitan asiasta postin itaalovastineelle! Nih kerta!

 

Lisäksi edelleen särkee sekä koipia että selkää ihan jumalattomasti. Liikkuu kuinka varovasti tahansa, aina sattuu. Yöllä herään kylmänhikisenä kovaan kipuun, vähän väliä. Prle tätäkin!

 

Ja ettei kivempaa olisi, Vinski on jossain välissä käynyt kusaisemassa pari kertaa vaatenaulakon alle kenkien taakse. Sieltä eilen yhdytin hemmetinmoisen kissinkusen löyhkän (kuuma kämppä, aurinko – loput voitte arvata). Ei kun Tolua kehiin ja kuuraamaan sekä vittuilemaan kissalle.

 

Paketit olivat sentään kivoja, kolme kirjaa (kaikki upouusia jännäreitä) sekä vanha lihamylly (merkkiä Sampo 8)... Ai että mitä lihamyllyllä? No fisut, sienet ja vihannekset suoraan kunnon mössöksi, että saa piffejä tai mureketta ym. Minen mitään yleiskonetta tarvitse – minä olen itse sellainen! Vanha, aito, kotomainen ja ehjä. Voiko parempaa toivoa. Niin ja edukas :D Nyt vaan myllyttämään, meillä oli kotikotona samanlainen! Minä kuulkaas olen eräänkin ruotoisen ja kuivan fisun myllyttänyt mähnäksi ja sotkenut fisupullataikinan. Ajattelin tehdä saman vihanneksilla, koska kasvispihveliaineksia ei oikein saa tehtyä veitsellä eikä vatkaimella. Kokeilin kerran sauvasekoittimella, mutta tuli liian mössöä. Tarvitsee olla kuitenkin vähän purtavaa ja kunnon rakennetta niissäkin.

 

Että semmoista tälle päivälle! Täytyy mennä haistelemaan, pitääkö kaikki narikassa olleet vaatteet laittaa pesuun vai liekö kusen haisu jo lähtenyt. Akkunat ovat olleet selällään ja välillä parvekkeen ovikin. Samoin on tuoksutettu Tolun jälkeen omena-tuoksuöljyllä...

 

Ensin otan kuitenkin kaffetta, että jaksan taas raivota....

 

265380.jpg 

 

POLKA – HÄN JOTA LYÖDÄÄN KUNI VIERASTA SIKAA!