Phuuuuuuh! Siis minä en ole koskaan pitänyt helteestä, en edes lapsena. Kesäisin töissä on ollut aina ihan leppoisaa, on ollut ilmastointi ja varjoa eli katto pään päällä. Mutta nyt, kun Varastolla on tämä ilmastointiremppa, tilanne on karmea. Kaiken lisäksi ainut viileä paikka petti, sen jäähdyttimen kompressori tilttasi! Ei, tämä EI ole enää mukavaa. Hiki valuu pelkästään istuessa eikä täällä nyt alastikaan voi olla. Varasto, hei, kamoon. Ajatelkaa nyt, joutuisi vielä vankeuteen tai saisi ainakin sakkoja jätehuoltorikkomuksesta, saisi moitteet julkisivulautakunnalta tms.
 
Kävin viemässä Arvaustaloon repsut uusittavaksi, liitteeksi laadin omasta mielestäni hyvinkin asiapitoisen kirjeen omisarvikselle Keitsinipotuksesta. Toivon hänen ymmärtävän, toisaalta taas uskon ettei. No, siellä oli aivan ihanan viileää, seisoin odottamassa vuoroani ja nautin. Vastaanottoleidi katseli minua oudosti, kunnes hätäisesti sopertelin ilmastointiongelmista täällä ,D Sanoi ymmärtävänsä. Työkaverini puolestaan ehdotti, että voisiko sinne siirtyä työhön. Ikäänkuin seurantaan - siinäpä muuten hyvä idea; Welhotar vointinsa (ilmeisesti psyykkisen sekä fyysisen) takia seurannassa ...
 
Koivetkaan eivät tykkää tästä kuumasta tai sitten tulossa on kunnon ukkosrymäkkä! Eilen se jo yritteli, mutta yrittelyksi jäi. Kävin kyllä tekemässä taikoja, mutta ei sekään auttanut. Tunteeko kukaan teistä fibroista eli muista outoja särkyjä, jotka yleensä liittyvät ilmanmuutoksiin keväällä / syksyllä. Minä nimittäin tunnen! Tai sitten se(kin) on pelkkää luulotautia ja kaikki tämä maailma on vain minun korvieni välissä. Ehkä koko Blogistaniakin on minun oman pienen pääni keksintöä :o Josta tulikin mieleen, että jollain muullakin on akillesongelmia  . Tuota, ehkä me kuitenkin kirjaimellisesti kilpailemme eri sarjoissa sekä akillesten että muiden asioiden osalta *päivän hirnuwirnu*!

Varastosta vielä sen verran, että olen nyt täysivaltainen täälläkin eräissä asioissa *muahahhah*, varokaa siis ;D Samalla tämä täysivaltainen on päättänyt 99,9 %:n varmuudella muuttaa naapuritaloon. Lisää asiasta myöhemmin. Ei, minä  e n  aio antaa teidän välttyä siltä eli tietämästä kaikkea mahdollista ja mahdotonta asiaan liittyvästä aineistosta, ongelmista, ruikutuksista ja valituksista. Ja sitten kun ehkä olen muuttanut ja valitan, älkää vaan muistuttako minua tästä. Ettehän? Koska silloin minusta saattaa tulla vielä ikävämpi ihminen.
 
Muutto-osion eräs erinomainen privapalaute oli se, että Vinski saisi oman huoneen >o< Toki, kaikille kissoillehan sellainen kuuluu ja tämän esitti Nainen, Joka Ei Pidä Kissoista. Hän on tulossa kylään ensi viikolla ja tuo samalla tullessaan kirjamuuttokassit. Tokihan kaikki tietävät, että laatikot painavat liikaa / leviävät käsiin. Kirjat taas tungetaan muovikasseihin, järjestetään hyllyihin hyvissä ajoin ja tempaistaan sitten muutossa vain mukaan. Yksi ihminen kantaa vähintään neljä kassia kepoisasti ja kirjat suoraan hyllyyn. Ja sitten onkin vuodeksi roskapusseja... Vaatteet taas pakataan jätesäkkeihin. Astiastoja varten on Opstin laatikoita jostakin tänne kulkeentunut – niitä isoja vanhoja. Niihin siis särkyvät tavarat ja puhtaita pyyhkeitä tms. liinavaatteita väliin. Tässä siis muuttovinksujakin samalla, Niksi-Polka tässä esittäytyy.

 

Ja erinomaisen kummallisessa kuvassa näkymä Öismäeltä, en siis tod. muuta tähän taloon, mutta tässä blogissa  on kuvia sieltä. Vietin pari kesää näillä nurkilla ja ihan mukavaa se oli – silloin ;D Että vähän, ihan vähän eri paikka =I

 

1278605547_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Hah, tunnustan käyneeni Serkuissa. Hamsteri sai kaiken, mikä oli tarpeen ja enemmänkin; Pärnun leipää pakkaseenkin (oli 50 rosentin alessa), juustoja, kanasigareita, kohuked, keksit, suklaata, mustikkakakku, kuivahetelmiä, nektaria ym. Juu-juu, opiskelija-Belgalle tietysti *ristii terhakasti sormiaan*!

 

Päivän slogan: Klassikko on kirja, jonka jokainen kertoisi mielellään lukeneensa, mutta jota kukaan ei välttämättä mielellään lukisi.

 

Päivän biisi: Wishing Well 

 

Luettua: Ian Kelly – Casanova; näyttelijä, rakastaja, pappi, vakooja. Tämähän oli muuten tod. mielenkiintoisa opus. Eli Casanova ei oikeasti ollutkaan mikään casanova. Kulinaristi, talousmies, älykäs analyytikkokin, hyvämuistinen kaveri, näyttelijä, joka osasi käyttää taitojaan hyödykseen. Matkusteli paljon, kävi mm. Venäjällä ja Puolassa. En muuten tiennyt – lukekaa pois, tiedätte enemmän. Minusta tämä oli asiaa ja suositan! Peter Kilduff – Punainen paroni Manfred von Richthofen, luettu läpi kursorisesti. Siis ja anteeksi, varmaan henkilösotahistoriasta kiinnostuneille mielenkiintoista. Ei jaksanut oikein kiinnostaa minua, vaikka ehkä syytä olisikin ollut. Eli niille, jotka haluavat tietää miehestä ja hänen teoistaan pikkutarkasti. Tämän jälkeen viihdytin itseäni omasta hyllystä löytyvillä opuksilla ,D

 

265380.jpg 

 

MINKÄ TEEN, SEN TEEN JOKO VELVOLLISUUDESTA TAI NAUTINNOSTA!