Eli tarjolla ei mitään uutta. Tosin blogitoveritar heitti kysymyspläjäyksellä, jota pitäisi jatkaa ja keksiä itse kysymykset. En jaksa. Eikä mulla ole ketään, kenelle tämän lähettää.

Joten te, jotka tämän luette, olette velvollisia ensin vastaamaan näihin kysymyksiin ja sitten tekemään omanne sekä lähettämään ne eteenpäin 11 – 15 blogiin? Joskohan ymmärsin oikein, jotain semmoista. Kunhan nyt jotakin teette asian eteen! Vastata voi vaikka kommalaatikossa, jollei halua vastata blögissään tai muuten julkisesti.

Eli kysymykset ovat Bateau rougelta:

1. Millainen on ollut mukavin unesi? Wanha Torppa oli vielä pystyssä, W, K ja heidän äiteensä hengissä, istuttiin siellä, juotiin drinksuja ja juoruttiin, naureskeltiin jollekin tosi hölmölle jutulle. Kaikki kissat olivat myös hengissä ja toinen bernhardilainenkin :)

2. Mikä on vanhin arpesi, mistä olet saanut sen ja missä se on? (Ja napaa ei sitten lasketa.) Pohkeen sisäsivulla, repäisty pystyssä olevaan naulaan joskus alle kouluikäisenä. Naula koukkasi palan lihaa ja siitä jäi omalaatuinen arpi.

3. Mikä on vanhin esine jonka omistat? Kolme palaa keramiikkaa kivikaudelta, savipadan kappaleita

4. Millainen oli viimeisin saamasi lahja? Amigurumi

5. Kuinka monta ihmistä olet tavannut tänään? En yhtään!

6. Mitä aiot hankkia seuraavaksi? Ruokaa tänään kaupasta. Ainakin päärynöitä!

7. Mikä on pahin esteesi elää juuri sellaista elämää kuin haluaisit? Fyysiset esteet ja sairaudet.

8. Millaisista elokuvista pidät? Kummallisista ja oudoista ;)

9. Suosikkipiirteesi ihmisessä? Epätavalliset ajatukset, mielikuvitus, lievä hulluus

10. Mitä syöt kun herkuttelet? Katkarapuja, kuhaa tai ahventa...

11. Minkä väriset silmät sinulla on? Siniharmaat, tietääkseni....

Ja tästä pääseekin sitten jo ketterästi valittelemaan, että sataa *eeheeheh*. Helkkarin hyvä, on vähempi ihmisiä liikkeellä. Pääsen kirjastoon ja ruokakaupoille. Ei tarvitse tunkuilla joka paikassa, jep. Siellä on kuitenkin lämmin, mitä välii siis sateellakaan.

En saanut taaskaan nukuttua kuin aamuyöstä ja olisin nukkunut vieläkin, mutta kissiherätys kävi. Oli siis pakko nousta, sitä märinää jaksa kuunnella kukaan. Kun se olisi edes normaalia maukumista, mutta se on todellakin ahdistavaa "mä-olen-yksin-eikä-oo-ruokaa-laatikotkin-on-täynnä" -märinää ja jollotusta. Nyt Vinski on hiljaa ja tyytyväinen, kun olen hereillä ja kirjoitan. Silloin ilmeisesti ovat asiat kohdallansa. Hän on saanut appeensa ja maitonsa, laatikot on putsattu ja asiat tarkistettu. Hjuu, parvekkeellekaan ei voi mennä, kun sataa. Turkki ei tykkää, vaikka on lasitettu partsi. Se on eri asia >o<

No, minä tästä menen. Ei minulla kuitenkaan ole mitään kerrottavaa!

 

 

POLKA, JOKA TAAS ON MENOSSA JOHONKIN!