Uauuuh – Welhotar on vähän nukkunut. Ainakin 5 h tai jopa yli. Olin eilen niin supiväsy, että en millään tahtonut jaksaa työpäivää loppuun. Väsytti armottomasti ja töitäkin oli vähän, yritin keksiä vain sellaista pakkotekemistä ja järjesteltävää. Kotiin tultua pikaruisku ja vähän syötävää sekä kirjan kanssa iltapäikkäreille eli nukkumaan 1.5 tunniksi. Oli jo vähän parempi. Sitten lisää syötävää ja evästen teko ja äkkiä kunnon unille. Heräsin pari kertaa, onneksi sain unta uudestaan. Joskushan se on pakko nukkuakin eli nyt se iski, hui.

Rasitin myös illalla itseäni olemalla vihainen karvatakamukselle, joka oli ehtinyt tehdä kaikki kämmit päivällä. Suurin kukkaruukku, joka on parin ämpärin kokoinen, oli kuopsutettu leikkisästi puoliksi lattialle. Base oli ykäilty täyteen karvapallo-oksua ja kakkiskin makasi siinä vieressä. Jotakin mielenosoitusta täällä oli pelattu, prle. No, minä läimäisin Vinskiä pyllylle ja murputin ääneen rumia. Tiedän, ei kovin aikuista ja kypsää käytöstä, mutta kun ne joutui siivoamaan ensimmäiseksi pois ettei sotkisi enempää. Kissa tietysti loukkaantui ja vietti yönsäkin siivotussa basessa. Illalla myöhemmin oli jo leppeyttä ilmassa ja nyt kaikki käyttäytyvät kunnolla, ainakin toivottavasti. Eli asia on käsitelty loppuun, mutta jos näin vielä tapahtuu, on HeSyn numero pikavalinnan päässä... varo viiksikarvojasi, Vincent!

Vielä lauantaipyhään – oli pakko pyytää P-P:ltä lupa lähteä klo 13 tienoilla perstaina eikä hänellä mitään sitä vastaan tietenkään ole, minä olen hommani hoitanut ja hoidan. Vinkkasi vielä silmää ja naureskeli, ilmeisesti ajatellen, että joo perstai ja Welhotar lähdössä rimpsalle. Huutelin perään, että kai hänkin muistaa, että lauvantaki on tosiaan pyhäpäivä. Ei P-P ollut asiasta tietoinen ja alkoi itsekin suunnitella poistumista suuppermarketin kautta kotoon. Olen minä hyvä ihminen, kun jaoin muillekin tämän tärkeän tiedon. Nyt kaikki voivat luistaa töistä jo vähän aikaisemmin ;D Josta vielä kauppojen sunnuntai-aukioloon, onhan se kiva ja mukava, ainakin jos kaupan työntekijöille maksetaan kunnolla siitä ajasta. Minua se ei avita, ei missään. Kirjasto on kiinni sunnuntaisin, ainakin Malmin kirjasto. Jos taas ajatellaan taksin käyttöä ja 9:ää vapaa-ajan matkaa, joista 4 – 5 käytetään lauantain kirjasto-kauppa-apteekki- ym. roudaukseen, en aio käyttää jäljelle jääviä matkoja enää kaupoissa käymiseen sunnuntaisin. Että tämä vain tiedoksi, kyllä niille on muutakin käyttöä. Esim. Hakiksen reissut tai käynti muuten kaupungilla. 

Josta toiseen inhokkiaiheeseen, älkää puhuko joulusta, minä saan näppylöitä! Vietän sen ilman koristeita ja rekvisiittaa yksin kotona. Syön ja juon mitä haluan. Jos oikein kututtaa, otan keikan niillekin päiville. Minä inhoan tuota juhlaa yli kaiken, valmistelut kaupoissa näyttävät jo alkaneen ja yksi naapuri on virittänyt ne helvetinvalot, moniväriset ja vilkkuvat, jo parvekkeelle. Arght – antakaa minun olla ja juhlia vaikka ensin nyt kekriä ja sitten itsepäisyyspäivää, jooko?! 

No niin, täällä vallitsee siis rauha. Vincent sai äsken aamuherkkua ja kyttäilee nyt tuossa sängyn nurkalla, hieman varovaisen oloisena kyllä. Me siirrymme täällä residenssissämme siis kohta aamiaispuuhiin!

---------------------------------------

254944.jpg

Purve, kavrut! Nyt tuli tehtyy hei aikastas iso moka. Mä menin eile ja kuapsuti mein kaikist suurimma puu mullat pualiks pois, mull oli tekemistarvis. Oikeesti mä meinasin ekaks kakkii ja pissii sinne, mutt menin sitt kuiteski hiekkiksell. Mutt vähä se multa sitt levis pitki laattioi. Ja vähä tuli oksuttuuki, siäl oli kyll jo vanhaa oksuuki, iha kivettynyt, ett mami flöittaa nyt. Nii ni mami ku tuli kotia, mä näin heti, ett se oli iha väsy. Mutt ku se näki sen mullan ja ku se sitt tuli kylppärii, nii jo alko tulla ihme sanoi. Semmosiiki, mitä mä oo koskaa kuullu – nii rumei meinaa. Hui, alko ihan pelottaa. Ensi se syäksy ruiskuu ja samall sitt mopin kaa hinkkas koko basen puhtaaks. Sitt se alko siivoo tota multaa pois. Ja koko ajan siält suust tuli mun haukkumist ja rumei sanoi. Mä kyll loukkaannui aika pahast. Ei mull oikeest kai ollu nii paha tarkotus, mutt ko oli tylsää ja mä olin yksin kerta, nih! Eikä mikää huvituttanu. Vaiks mami oli laittanu mulle sitä ihan kurmeemuanaaki, siitäki se sano, ett ei anna enää >o< No, mä sitt eile pysytteli vähä vegs täält ja lojusin bases rauhas ja anno orjan rauhottuu. Nyt aamull ku tulin hakee mun kalkonii, ni kaikki on ihan ok. Ollaaha me tiätty kavrui, kenen kavrui me sitt oltais. Mami vaa pyys, ett jos mä en menis noihi ruukkuihi. No mä lupaan yrittää! Mä oon kova kaveri muuteski yrittää... täss mä oon iha kiltist jo.

2020041.jpg

Nii, ett kliffaa keskist viikon päivää kaikill kuiteskii!

----------------------------------------

Vincent, tänään olisi syytä käyttää järkeään, jos aikoo tehdä jotakin mullistavaa kotona!

Päivän slogan: Ihmiset käyvät työssä, syövät ja nukkuvat ja vasta kun on liian myöhäistä, he huomaavat unohtaneensa elää.

Päivän biisi: Meet Me On The Corner

Luettua: Tuija Lehtinen – Suklaapolkuja, etsiytyi kassiini uutuutena. Tyypillistä Lehtistä eli taidokasta perushömppää, jota lukee sujuvasti ja nopeasti. Ei tälläkään kertaa mitään uutta, tämä lyö leiville siis ja kansa ostaa. Eli Welhotar luki juuri ennen nukahtamista ja lukenee loput taksossa, siihen tämä sopii, ei muuhun vakavampaan toimintaan. Suositellaan vain hömpän parhaille kavereille!

                                            265380.jpg

                                                    KUULASTA KESKIVIIKKOA!