Eilisen lähiopintopäivän jälkeen on taas tyhjä olo. Olenko tyhmä? Vai ovatko kaikki muut vain muuten fiksumpia... Näyttökansiossa oli rojua varmaan liikaakin, vääränlaista, erilaista. Villu! Mutta kun Herjaamosta on täysin mahdoton saada järkeviä papereita ulos. Piti osa jo nytkin keksiä. Kaikki vaikuttivat niin itsevarmoilta, upeilta, taitavilta. Minua nolottaa, hävettää, paska mikä paska - taas! Huomenna on tentti, en minä siellä edes kuvittele mitään osaavani, kunhan käyn katsomassa. Ensi kuussa on uusinta ja ns. Iso Haistattelu. Miten minä siitäkään selviän, kun olen jo nyt paniikissa?

Mutta ilouutisia, meillä sijaisena keikkaa tehnyt kiva N. on saanut duunin, vakituisemman, ainakin! Joitakin onnistaa, olen melkein kade ,D Ei, oikeasti olen iloinen hänen puolestaan. N. oli tullut jo töihin ennen minua (!) ja kuulin äsken asiasta. Kaikkea hyvää hänelle, toivon kerrankin jollekin muulle kuin itselleni.

Täällä ei vaan työsopparia näy, työaikalista sen sijaan on tullut =(  Heh, lisäksi sain neuropsykolta postia, lääkärintodistuksen siltä päivältä kun kävin siellä. Ettei ole siitäkään nyt kellään mitään sanomista. Täytyy olla tarkkana, voihan villu. Josta tuli mieleen, että eräät henkilöt pitävät kyllä huoletta (vakinaiset!) näitä 1 - 3 pvän sairaslomia, kun sairastuttaa. Ilman todistuksia. Meikäläinen pyrkii aina hankkimaan jonkun lapun, vain varmuuden vuoksi, ettei siitäkään tule sanomista. Prletto, omasta mielestäni olisin edes ansainnut vakipaikan, mutta ei. Heti perjantaina alan lähetellä hakemuksia! Varmasti!

Tänään täytyy vielä hioskella paria juttua huomista varten. Pakko. Taitaa mennä valvomiseksi iltapuolella, kun jaksaisi. Kummisetä on karmeassa flunssassa, mutta änkesi eilenkin kylään, vaikka kehoitin makoilemaan kotona. Juu, on tänäänkin tulossa, varmisti sen jo eilen. Haluaa käydä yhtä ohjelmaa vielä kanssani läpi, juu juu, sitä samaa, jonka kanssa en tule toimeen. Eli jos tuo flunssa ei minuun tartu, olen tod. ihmeissäni! Sitä on nimittäin myös työpaikalla...

No, eipä tässä muuta kuin työn kimppuun. Argh. Onneksi N. on keittänyt jo kaffetta tuonne valmiiksi.

--------------------------------------

254944.jpg

Purrrrrrrrrrmenta, kaiffat! No nih, nyt mami sitt suastu lukee mulle vähä lisää sitä Mun Kirjaa. Nyt siin tapahtuu semmost, ett se niitte mami on joteski niinku hävinny ja sinne huushollii tulee semmone salaperäne miäs. Tää pääkissa vaa näkee sen miähen ja ett sill on mukana monta upeet kissaa, semmosii tosi komeit, jotka se viä jömmaa yläkertaa. Mutt ku se kertoo siit, kukaa ei usko sitä kissii. Mutt sitt se  miäs tua niille leikkihiiruli, oikee upeen ja syättää niille kalan munei, sitä kan...kar... kaviaaria sanoo mami. Ja ne muut vaa kehuu sitä miästä. Ainut ku uskoo tätä kissii, on sen isoisä, joka kans epäilee, ett jotai hämärää on tekeill. Ja sitt ne päättää pitää perhekokoukse. No, siihe mami sitt jätti sen lukemise. Ei se jaksunu, sen oli vähä väsy taas. Mutt heräs se aamull kolmelt ku mä aloin raaputtaa klaffisoffaa. Se vissii pelkäs, ett mä taas alan merkkaa, jos ei se herää. Hmm.. joo.. vois olla *älden kiero virn*. Mitää heekkui taaskaa saanu, eile vähä roipentelii, enemmäki ois menny. Ja napikoit ja kalkonii, tavisheekkuu niinku. Tänää mami vissii duunaa jotai fisuu, saa nähdä, saanks mä mitää. Ku viimeks mä olin vähä klesa sen fisun jälkee. En mä enää, hei mamiih, en!!! Mä painun nyt goisiin...

1052229.jpg

Lotkotan nykysi aikastas paljo toss matoll, kliffan pehmeet! Huamisee!

---------------------------------------

Täällä ei paljon lotkoteta eikä nukuta. Argh. Kerrankin toivon, että tulisi edes perjantai ja voisi vähäksi aikaa unohtaa kovin monessa eri asiassa yhtä aikaa pyörivät ajatukset - hemmetinmoinen karuselli.

Päivän slogan: Politiikka on tapa pitää ihmiset erossa siitä, mitä heille kuuluu!

Päivän biisi: Season Of The Witch

Luettua: Morten Ramsland - Koiranpää, hulvattoman sikamainen tarina Tanskanmaalta sivuten erityisesti myös Turskalandiaa ,D Omituisia ihmisiä, erikoisen omituisia tapahtumia, kummallisia perheitä. Welhotar suosittaa ehdottomasti, tämä ei ole mitään varsinaista hjuumoria vaan perin miellyttävää kieroutuneisuutta ;D

                                 265380.jpg

                          KETTUMAISTA KESKIVIIKKOA!

PS: Muistakaa, pliis, ne varpaat, peukut, häntylit, tassunkat, kaikki!!! Tämä kovasti anoo ja pyytää täällä - tämä ei muuten selviä!