No, ei kyllä pidä. Yleensä. Mutta haasteeseen on vastattava, varsinkin kun haastajana on Ally. Eli 10 asiaa, joista pidän itsessäni, miten jumalauta minä keksin niin monta asiaa.

Mutta, yritettyä ei panna *hihiiih* eikä se saa, joten:

1. Pidän itsessäni siitä, että olen suht. säästeliäs ja rahani riittävät kuukauden loppuun. En edes siirrä laskuja.

2. Pidän myös siitä, että olen oppinut lukemaan. Lukeminen kannattaa aina, mörisee Jörkka. Ja minua se on ainakin kannattanut läpi monien tapahtumien ja unettomien öiden. Minä luen, olen siis iloinen!

3. Pidän toki itsekin itsessäni siitä, että osaan laittaa hyvää ruokaa. Eikä kukaan muukaan ole valittanut. Hyvää ja halvalla, Welhottaren tapaan.

4. Pidän toki siitäkin, että en pelkää lääkäreitä. Pitkän harjoittelun tulos; lääkäreitä ei pidä pelätä eivätkä he ole kaikkitietäviä.

5. Pidän siitä, että on kiva leikkiä toisen taitavan henkilön kanssa verbaaliakrobatiaa, jota hallitsen mielestäni vähintään kohtuullisesti! Toisinaan minua ei vain ymmärretä väärin vaan väärin.

6. Pidän siitä, että osaan täyttää lomakkeita, niiden liitteitä sekä laatia lisäselvityksiä (muillekin) tarpeen mukaan! KELA ja sos.tsto ovat vain mahdollisuuksia ja pieniä haasteita.

7. Pidän itsessäni myös siitä, että osaan paljon laulujen sanoja ja laulan, vaikka ääntä ei ole ja muut jo uhkaavat laittaa turpiin...

8. Pidän siitäkin, että olen kohtuullisen sitkeä asioiden selvittämiseksi, vrt. lääkärit, työssäkäynti jne.

9. Pidän siitä, että pidän oransseista kissoista, jotka ehdottomasti hankitaan aikuisina ja HESYn kautta. Ei kaivanne selittelyjä?

10. Pidän itsessäni siitä, että olen neuroottisen täsmällinen, etten jopa sanoisi pilkunnussija - minäkö myöhässä, vain jos se johtuu minusta riippumattomista seikoista ja tällöinkin vielä yritän selvittää asian.

Ehhh, olisin voinut ehkä keksiä enemmänkin. Olivatko nämä nyt niin pitämisen arvoisia.

Mikäli ette ole jo saaneet haastetta, haastan mukaan Satujatar-tädin, Olmin, Oravan sekä Mörkösen!