Juu, vänisen sitä samaa mitä aina muulloinkin: väsyttää aivan stanasti! Liikaa töitä, särkee ja juilii – olikohan vielä jotakin. Ottakaa satunnaisesti jokin pahimmista väninöistä ja lukekaa sieltä, tällainen aamu siis tänään. Ei kiva. Keskiviikkona tämä aina alkaa, minulle sopisi siis osaviikkotyö. Sopisi, jos se vain olisi mahdollista. Ei kuitenkaan nyt (vasta vakinaistettu ja toimenkuva osittain avoin) eikä muutenkaan tässä vaiheessa.

 

Eipä ollut kivaa eilenkään, hässäkkä jatkuu. Terävä pää kokousti muiden päiden menoksi eli töiden uudelleenjärjestelyjä on tiedossa osittain jo kesän alussa, viimeistään syksyllä. Kovasti toivon, että se ei koskettaisi meidän osaston rottiksia ainakaan. Tulemme kohtuuhyvin toimeen ja tiedämme toistemme hommat – se on Varastolla kuulkaas aika paljon se. Eli uutta porukkaa on tulossa ja ainakin osa meiltäkin vaihtaa ainakin osastoa ja osa taas ottaa uusia tehtäviä. Että näin taas painostetaan ja huhkitaan. Kyllä se koskee meitäkin siltä osin, että työt tulevat lisääntymään jonkin verran. Siis vielä tähän verrattuna ja ne ovat vielä sellaisia asioita, joilla on ihan aina tod. kiire. Voi hyväinen aika, sanon vaan. Tästä ei tod.näk. mitään mukavaa nimittäin seuraa.

 

Koska päivä oli pitkä ja raskas, huvitin itseäni käymällä Serkuissa täydentämässä kaikenlaisia varastoja – juu, kaikkea löytyi ja oli vielä leipäpäiväkin eli kaalipiirakoita ja muuta mukavaa ostin vähäsen eli pakkaseen. Nektaria (sekosellaista), adjikaa, kahta savujuustoa (sitä perinteistä pötköä ja savu-valkosipulimaustettua tavista), kuivattuja hedelmiä ja keksejä sekä suklaata Belgalle *ristii sormiaan*. Oikein oli mukavat tarjoomukset eikä tietoakaan tietenkään mistään SEL:n lakosta. Ei silti, ei se meikäläistä muutenkaan hetkauta mihinkään suuntaan.

 

Edelleen on Welhottarelassa hiljaista. Kukaan ei ole edes soittanut, saati sitten käynyt – ehei, älkää edes kuvitelko. No, olen saanut ainakin lukea ja olla rauhassa. Tosin välillä on pakko jutella Vinskille, että tietää vielä omaavansa edes kohtuullisen puheäänen ja osaavansa keskustella jotakuinkin järkevästi =O

 

Kun nyt ruuasta tuli puhe, käykääs ihmeessä täällä sivustolla  eli Raholan syötäviä sanoja – on niin mainiot ja seikkaperäiset kuvaukset ruoka-aineista, historiasta yms. että oikein naurattaa! Kerrassaan maukkaat sivut, minä tykkään. Ei vähiten siksi, että on mukava myös lukea ruuasta, kun ei ihan aina pysty syömäänkään ,D

 

Siitä tässä tulikin mieleen, äkkiä kaffetta ja mömelöt sekä täysjyväleipää (tummaa, paahdettuna!)... Ja sitten ulos raittiiseen ilmaan.

 

 265380.jpg

MENEN MINÄ, MENEN, MENEN... IHAN KOHTA!