Sain sitten eilisenkin menemään oikein kunnolla pilalle. Ihan vaan sillä, että jäin taas miettimään tuonkin lekurin sanomisia. Pitäisi varmaan jaksaa ymmärtää, että hän ei ole lukenut papereita, mutta silti.... alkoi ottaa päähän ihan älyttömästi. En minä tule koskaan elämään edes eläkeikään asti. Ja yksi tarjottelee perkele Panadolia, voihan vee!

 

Melkein jo tekee mieli laittaa viestiä tai antaa tämä lokin osoite, mutta en taida. Se koettaisiin taas provoksi ja siitähän ei mitään hyvää seuraa. Ikinä. Ehkä en tee mitään, käyn vaan torjantaina labrassa. Sekin ahdistaa. Ei silti, ei siellä varmaankaan mitään uudempaa näy, mutta inhottaa olla syömättä. Useinhan sitä on muutenkin sen 12 h ilman ruokaa, mutta jos ei edes vettä saisi ottaa kuin suullisen. Ähh, meikäläinen litkaisee vähän joka välissä tippasen vettä. Enkä muuten pirulauta voi ottaa edes lääkkeitä! Miten hemmetissä pääsen ylös ja taksoon – no, sen aika näyttää.

 

Muutenkin alkaa ahdistaa, olen ollut liian pitkään ilman viinaa ja lomaa. Täytyisi vetää kevyet kalsarikännit sekä pitää pari päivää lomaa, että alkaisi Varastohommatkin taas maistua. Sellaisessa kevytmorkkiksessa tekee töitä ihan mieluusti, jopa urputtamatta. Nyt olisi taas tarjolla kehityskeskustelua Upon kanssa tällä viikolla. Juuei, ei sielläkään mitään kehitetä. Samaa vanhaa vaan.

 

Olen vaihteeksi melkoisen kettuuntuneella tuulella, mikään ei ole oikein hyvin. Enkä osaa sanoa mitään täsmällistä syytäkään asiaa, paitsi tuo lekurin asenne. Meikäläinen kun jää aina pähkimään turhia, ilmeisesti. Kun pystyisi siihen, mihin jotkut eli olemaan muistamatta sanottuja asioita – minä en pysty. Muistini niiden suhteen on aivan rajattoman pitkä. Vaikka muuten sanoisinkin, että kirjoitan kaikki ylös tms. Argh!

 

Tällä viikolla iloa tarjoavat siis kirjapaketin nouto tänään, labra torjantaina sekä kehari perstaina. Serkuissa voisi käydä vaikka huomenna... Jäisi vielä keksiviikko vapaaksi, hei? Ehdotuksia, anyone?

 

Muutenkin oli taas kehno päivä. En jaksanut edes lukea, joten horrostelin pari tuntia peiton alla umpijäässä, paleli aivan älyttömästi! Sain pakolliset kotihommat väkisin tehtyä. Potkimalla itseäni siis perseelle, eihän täällä kukaan mitään tee, jollen itse kampeudu kaikkeen. Belgalla nyt jotain voi teettää, mutta ei sentään jokaviikkoisia siivouksia tms. No, kävi hän puolestani atteekissa sekä toi kissanpuruja kuitenkin lauantaina, hienoa jo sekin. Ja ettei jäisi mainitsematta, kyllähän lauvantaina täällä The Vieraskin käväisi *vieras mainittu!*. Lyhyt, mutta mukava pistäytyminen. Sain lainaksikin yhden kirjan, mutta en jaksanut paneutua siihenkään. Sekin vaatii oman aikansa, ainakin, jos aion sen arvostella? En vielä tiedä... katsotaan.

 

Voi huokaus, ei tässä auta mikään. Pakko laittaa kaffetta tulemaan ja riipiä mömelöt. Hartioita särkee jo näin aamusta, oikea koipi on puolitunnoton. Ei hyvältä näytä. Pitäisikö kurkata kaapista sitä perkeleen Panadolia, jos se kerta on oikea ihmelääke! *urputtaa raivokkaana*

 

Ja taas nököä – epistä, erittäin epistä.

 

265380.jpg 

 

 

PANA-POLKA MENEE – SAIRAAMPANA KOTIO TULEE!