Sitä voisi muka väittää eilen tehneensä jotakin hyödykästä – silloin sitä kyllä valehtelisi. Eli en minä mitään asioita jaksanut hoitaa, hyvä kun hoidin edes itseni kodon lähistölle. Postissa kävin, hyvä minä. Kirjoja lähetin laatikollisen, tuottakoon ne iloa saajalleen... Kun kirjastostakaan ei ollut mitään noudettavaa, päätin leikkiä shoppailua *käks*. Sitähän minä vihaan ja inhoan yli kaiken.

 

Juu, kävin siis ostamassa daadeleita ja keksejä. Sitten erehdyin Malmin rätei & lumpui –puotiin. Mukaan tarttui hauska tunika ja mustat leggarit. Ja ei, minä EN siis pidä niitä makkarankuoria sellaisenaan koipisissa. Niitä pidetään sen pitkän loihkanan (siis hameen) alla. Minä olen allergiainen sukahousuille, niistä tulee inhottumaa. Joten olkaa rauhassa, tosin nyt ollaan shitten shishkoksia erään Toverittaren kanssa. Tai kaksoshia. Hänellä on samanlainen paita. Nyt pitää muistaa esiintyä yhtä korrektisti *potkii itseään persuksille ja komentaa*.

 

 

1296057190_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 

 

 

 

Kun näin hyödykkäästi olin jo saanut aikaani kulutettua, totesin aivan turhaksi tehdä mitään muuta. Kävin hakemassa vähän lisämuonaa ja tilasin takson. Kotoon ja äkkiä, vielä ehdin auringon aikaan siis näkemään sumeat ikkunat ja kaiken kuonan, argh.

 

Mutta hyvää se teki! Siis päästä pois Varastolta aikaisemmin, alkoi ahdistaa ja pahasti. Sitä on liikkeellä, työkaveri kertoi jo itkeskelleensä pari päivää sekä töissä että kotona. Hänellä kun on vähän samaa vikaa; selkä ei kestä, hartiat jumittaa, huimaa, särkee ja sattuu. Siinä sitä eilenkin lojuttiin tupakkahuoneessa voihkien ja suunnitellen Arvaustaloon menemistä. Päätimme mennä tänään – vaikka kimpassa – jos yhtä paha olo jatkuu. Joka taholla koneet eli lähinnä rintterit yms. paperia ulostavat laitteet ovat sanoneet sopimuksensa irti eikä mikään toimi. Arvatkaas, keitä sitten syytellään, kun papereita ei kuulu eikä näy? Just, meitä!

 

Tosin hyvää hyvyyttäni eräälle henkilölle tein kikkakakkosella hyvän näköiset paperit ihan noin vaan puolisalaa ,D Mutta ei sitä kaikille pidä tarjota täyttä palvelua. Vain mukaville ihmisille, jotka osaavat pyytää palveluksia ja joilla on siihen jokin perusteltu syy. Ja jos osaavat vielä tulla anteeksipyytävän ja ymmärtämättömän näköisenä kyselemään asiaa. Mielellään saa tietysti olla miespuolinen ja itseäni nuorempi henkilö *muahahhaah*!

 

Nyt tyydytettyäni tuota rätei & lumpui –hinkuani enemmänkin (ziis, meikäläisellä on ainakin vuodeksi kampetta), päätin ostaa lisää kirjoja. Tuota, juurihan minä niitä olin laittamassa pois? Niin, siis parempaa luettavaa. Uskottehan? Jooko? Ihan jokusen opuksen minä vaan. Eikä siihen sitten lasketa sitä, että postista oli taas tullut kaksi pakettia. Nekin saisi noutaa vaikka tänään *phuuuh*. En minä mitään enää aio selitellä, minä vaan pissaan. Ehkä laitan osan kirjoistani myyntiin jossain vaiheessa tänne lokiin. Niistä, joita en aio hyllyissäni pidempään säilöä ja joilla ei ole itselle mitenkään hirveän suurta merkitystä... Kun vaan saisi itsestään edes sen verran irti! Ja tämä on tsemppausta itselle, tämä.

 

Edelleen olen repoväsy, nyt ovat niskatkin taas jumissa.  Vielä tämä päivä ja huomenna on jo perstai! Kun vaan jaksaisi. Ehkä se siinä, taas ylimääräisten mömelöiden voimin – ei tässä muukaan auta. Pidän auki Arvaustalon ajanvaraus -akkunata ja heti, jos siltä tuntuu, alan klikkailla sopivaa aikaa sieltä. Alkaa olla asiat sillä mallillaan, nimittäin. Kohta ei pääse edes kävelemään, selkäkin on alkanut pistää pahemmin hanttiin kuin aikoihin, perkeletto!

 

Mutta Heddaa lainatakseni päivän slogan olkoon: Päivät pitenee ja elämä lyhenee.

 

Lisäksi Susu eli Heddan ja Keskiäkäisen tekijä totesi seuraavaa: Ketutus ei kiva, vitutus vielä pahempi, kipu perseestä ja työ syvältä!

 

Kuinka oikeassa tässä ollaankaan. Eli näihin sanoihin, näihin tunnelmiin täältä vaffan kaffen, tupakan sekä mömelövuorien takaa!


Päivän biisi: Codeine

 

 

265380.jpg 

 

POLKA – SINNIKÄS WANHA HIPPI, AINAKIN VAATTEET PÄÄLLÄ  =b *muuten vaan wanha*