Ei, ei mene edelleenkään hyvin! En saanut unta kuin hyvin myöhään ja heräsin hitonmoiseen olkasärkyyn. En edes tiedä miksi, en minä ole mitään erityistä tehnyt. Ei kiva, ei hupaisa. Sattuu ja särkee vieläkin.

Belgarion sentään kävi eilen viihdyttämässä minua eli syömässä ,D On se mukava ruokkia ihmistä, jolle ruoka maistuu. Tofu-wokkia ja riisiä, jälkkärinä kaffetta ja pullaa sekä myöhemmin jätskiä. Örp, tulipas täysi olo. Lisäksi kälätettiin eri asioista, naureskeltiin ihmisille (esim. exälle) ja puhuttiin mahd. opiskeluista. Oli taas oikein mukavaa. Hän myös käsitteli pölyhuiskalla nuo kaappien päälliset – ei siellä nyt ihan kamalaa ollutkaan. Pöly laskeutuu alaspäin... ilmeisesti. No, sekin on sitten tehty. Belgarionin lähdettyä pyykkäsin vielä koneellisen ja vetelin 1.5 h päikkärit. Ja jatkoin lukemista, mitäpä tässä muutakaan.

Tänään pitänee siivota vähän, vaihteeksi. Kirjahyllyt kaipaisivat imurointia jälleen kerran. Samoin tietysti muukin residenssi. Pakko kai se on, kissankarvoja ja hiuksia on niin, että ne tarttuvat sukkien pohjiin ikävänä kasana. Kylppärikin pitäisi pestä, mutta jospa sen jättäisi loppuviikoksi. Ei kaikkia herkkuja kerrallansa, ei nyt sentään. Kaappienkin pesua pitäisi jatkaa, sisäpuolelta nimittäin. Jos huvittaisi. Ei nyt vaan oikein huvita, edes tuollainen poikkeavan rikas ja raikas toiminnallisuus siisteyden nimissä.

Vakuutan edelleen, että minulla on harvinaisen tylsää. Minä vain olen koneella tai luen, enimmäkseen luen ja yritän välillä pyydystää pienet unet. Täällä ei ole siis mitään kerrottavaa eikä luettavaakaan, ei ainakaan mitään uutta, iloista, henkilökohtaista tai kansalaisstjuurnalismiin vähänkään viittaavaa! Turha siis edes etsiä mitään paljastavaa tai kiinnostavaa oikeaa asiaa ainakaan täältä.

Ähh – kävin tässä välissä puolitorkkumassa pari tuntia, väsytti niiiiiiiiin.

-----------------------------------

254944.jpg

Terrrrrvis, kaiffat! Hehhei, Poika tuliki eile sopivast kylää, mmm. On se kiva, ku mami oli vähä kuiteski vissii vihane siit sänkyhommast. Nii ni sitt Poika tuli ja mä pääsinki se turvii ja makoilee viakkuu ja oleen siälä ihan hiljaa ja rauhass. Ja sitt mä sain vähä heekkuuki ja sillee. Ja mami päästi mutt sänkyy sen viakkuu. Jostai syyst se nukku melkee keskell sänkyy ja vänisi välill. Nii ni mä mahduinki ihan se nassu viakkuu goisii. Ja hei, se heräs enne mua. Se pömppi kyll jo yälä hereill monta kertaa. Mäki nousin varmuude vuaks aina, ett jos se menee syämää jotai – mutt ei, ei se menny. Käveli vaa ja marisi ja tuli sitt takas goisii. Ett mä oon goisinu hyvi ja parhaall paikall. Mami ei vissii oo. Se on aikastas väsynee näköne. Nii, se muistutti just äske, ett tänää mutt pitää ainaki haajattaa, ku huamenn on se vetsku. Joo, sopii. Kyll mun pitää ainaski näyttää hyvält siälä, jos vaiks tapais jotai kissigimmoi tai sillee. Ei sitä koskaa tiädä, keitä tuala matkas näkee. Ett pitää olla hyvän näköne ja vissii käyttäytyykki vähä. Voin mä ainaski yrittää! Mami vähä epäilee, se muistaa sen edellise reissu ku mä aloin mouruu toss koriss. Mutt ku se ei oo kliffa, jos niinku pääsis joteski muute. Mutt ku sekää ei oikee käy, pakko pakkautuu siihe vaa. Siis mä kyll sovin siihe, en mä sitä, mutt ku se kallistelee ja semmost, tulee iha outo olo ja alkaa mouruttaa. Ja auto on viälä pahempi, siäl haisuu pahall ja on hirvee murina! Ai nii, must ei oo taas fotoo, mutt mami löys tämmöse *virn*, kissi myymäs fisui torskall....

1624842.jpg

Kliffaa päivää kaikill ja heekkui kans. Huamisee!

-----------------------------------

Vincent sai juuri pussillisen pupua ja keskittyy nyt apehtimaan ,D

Päivän slogan: Nuku jos nukuttaa, tulee vielä sekin aika, että ei nukuta!

Päivän biisi: Mr Sandman

Luettua: Tursten-sessio jatkui vielä eli Murskattu tanghevonen tuli vielä luettua. Sitten vaihdoin kirjailijaa, vuorossa Kjell Ola Dahl – Murha näyteikkunassa, kelpoista dekkaria tämäkin. Sellaista nuku-syö-lue –kirjallisuutta. Ei mitään suurta, mutta ihan luettavaa materiaalia. Suosittelen näitä edelleen pohjoismaisen dekkarin kavereille kesälukemiseksi.

                                         
265380.jpg

                                              TYLSÄÄ SUNNUNTAITA!