Eli toivottavasti vietätte ns. laatuaikaa vaikka käymällä mieluummin kännissä tai pikkenikillä kuin ale-ostoksilla tai muuten ähveröimässä koko perheen voimin ostoshelvetissä! Mikään ei ole (oma mielipide!) kamalampaa, kuin se, mitä olen nähnyt mm. Itiksessä: koko kammottava keskiverto ydinperhe viettämässä päiväänsä hikeä valuen  Itiksen katon alla, roudaamassa kaupasta kauppaan ylihinnoiteltujen kapakkien välillä. Johan tuolle nauravat entisen kantakapakan portsaritkin. Eli suosittelen käyntiä lähikaupassa, sijoittamista hyvän ruuan laittoon sekä runsaasti lepoa ja halimista (jos on mitä halia) sekä lukemista. Näin vietetään siis onnistunut ja leppoisa lauantaipäivä ilman ylikierroksia ja turhaa stressiä. Suosittelen.

Ainut ongelma nyt heti aamusta on tämä helle - huh helvetia! Yöllä tuli jo kääntyiltyä ja herättyä, vaikka kaikki räppänät ovat auki. Hiki pyrkii pintaan heti aamusta (klo on vähän yli  5). Joskus 2 tienoilla oli pilvistä, ei enää. Odotettavissa siis älytöntä viidakkoilmastoa koko viikonlopun. Äh - mä en jaksa, kun ei jaksa tehdä mitään. Ei huvita. Ei melkein huvita edes syödä (no se ois kyllä hyvä!) tai tehdä ruokaa, kun hiki maustaa wokin erikoisella aromillaan. Vastaisku suoritetaan tietysti runsaalla chilillä, kuten tapana muutenkin on. Nyt lienee kuitenkin jo paikallaan timmata tilannetta myös cayennen triplaamisella. Kissa-raukkakin on ihan repona...Joku tässä räksytti mulle, ettei pidä valittaa, koska talvella taas on kylmä. Ja paskat - talvella laitetaan vaatetta päälle, niin ei palele. Ei minua ole ikinä viimat ja pakkaset haitanneet. Helteellä taas ei voi riisua enempää eikä sitä voi pakoilla.

Aika moni, ehkäpä jopa onnekas, aloitti nyt lomansa - kaikkea kivaa teille! Ihan vilpittömästi. Töissä on nimittäin päivällä suht. viileää. Eilen oli eka kerta, kun sielläkin alkoi ahdistaa ja ilma loppua. Paahde oli tuossa 14 jälkeen melkomoista. Lähdin itsekin himaan aikaisin ja päätin lotkauttaa itseni suoraan suihkun jälkeen sänkyyn lepuuttamaan koipia. Joo, siis itse asiassa koivet tuntuivat muuten hyviltä, mutta puikkoloki keskittyi tismalleen malleolin (se mylpyräluu tuossa sivulla) keskelle! Eli huokaisin kotiin päästyäni, pikasuihku, kirja käteen ja koivet ylös. 10 min. päästä rapsahti ovi ja Kummisetä tuli. Olin hänen käsityksensä mukaan viihdytyksen tarpeessa pitkän ja rankan työpäivän jälkeen. Olin ilkeä ihminen. Ilmoitin, että joku on  kusiainen ja käytin vieläkin kauniimpia verbaaliakrobatian helmiä ilmoittaakseni, että juopaisee pois tuon juomansa ja häipyy mahdollisimman pian jättäen minut rauhaan. r-a-u-h-a-a-n! Meni perille. Kunnes Hörhö tuli ja kävi. Onneksi hänellä oli kehittyneempi ymmärrys. Vilkaisi kerran minua, totesi tilanteen, poltti tupakan ja lähti välittömästi. Kummisetä silpaisi juomansa, alkoi puhua sekavia ja ymmärsi myös lähteä pian. Rauhaa. Hiljaisuutta. Ah....

---------------------------------------

Hillpurrrrrrrrrrrjaivaisuutta....mäkin heräsin vasta illalla. Mut toi mamma on kummallinen. Kun mä nousen ja haluisin leikkii ja sillee, nii sitte se alkaa kömpiä sänkyyn.  Orjat on outoja! Me oltais voitu leikkii koko yö hiiruiloilla ja mä oisin voinu tarjota sille yhden yöpeehosen, mut ei. Piti vaan mennä sänkyyn lokottaa ku lahna. Höh. Minä taas gepardin notkeana ja pehmotassuisena hiiviskelin ympäriinsä ja kävin välillä heittämässä ihan snadit yöjolinat. Tääll on yöllä kiva jolista kun on hiljasta. Joku kännikäs varmaa pelästy. Nimittäin mä kuulin kun joku hihitysjuomaa juonu porukka kulki tosta partsin  alta. Mä ajattelin yllättää ne ja jolisti oikeeeeeeeeeen kunnon rähmäset kissajoikasut, jotka loppuu sellaseen ruosteiseen alavireiseen kollikutsuun! Winde, ett mua nauratti. Tuli nimittäin ihan hiljasta. Ne varmaan luuli, ett täällä asuu vähän isompikin otus *pullistelee*! Sitte ne lopetti sen oma jolinansa ja kuulu vaan, kun ne käveli eteenpäin. Mä oon kova jätkä - mä pidän tän puolen Malmii siistinä. Musta tulee vielä poliisi - kissapoliisi. Ei siis kissoille, vaan mä pidän jöötä noille orjille, jotka on liian flänässä. Se sopii mulle tosi hyvin. Mamiskakin ottaa aika vähä tota hihitysjuomaa nykysin, nii me voidaan sitte kimpassa tsiigata partsilta, kenen kimppuun iskee! EI JUMANKEKKA - hei nyt nyt....yks hemmetin iso lokki yritti tosta raosta sisään! Ei se taida olla ihan terve. Siipien fläpätys kuulu jo ja se äklö käklätys...voi jummi, jos noi lasit ois auki, toi lokki ei kauaa mua kiusais. Ihan vaamasti yritti sisään, se oli melkee mun kokone! 

                                        119902.jpg

Mähän jo vissii sanoin, ett meinaan koklata tota vaaleenpunasta hötskää vielä. Ja tänään, kun Poika hakee sitä mulle-mulle-mulle kaupasta! Mä haluun oman nokareen, kun se maistu aika jänskältä. Ja saa kai kissaki syödä jädee, eiks nih?

-------------------------------------------

Juu saa, meillä kissa saa tehdä melkein mitä vaan - ainakin, jossa kissa on ollut lusimassa. Silloin kissalle lähes kaikki on sallittua, ja aina kissa tietää sen ;D

Alan valmistautua päivän ulkoiluun eli tehdä kauppalistaa. Kaupassa pitää käydä mahdollisimman aikaisin, ettei ehdi tulla liian kuuma!

Päivän linkki: Erikoisia tapauksia ;D

Nyt on viikonloppu - valistakaa siis lapsianne!              119392.jpg

                                    LAKASTAKAA TOISIANNE!!!