eli on menoja ja menoja. Ihan konkreettisesti on lähdettävä liikkeelle ja siitähän aina koituu taas kuluja eli menoja ;) Hah, mikä aasinsilta, eikö?

Ihan ensimmäiseksi (ja eilisen kommaajan ärsyttämiseksi) ilmoitan, että minä olen taas oikein tyytyväinen ja niin on Belgakin. Kalustushomma ratkesi siis kaikkia tyydyttävällä tavalla ja uudessa residenssissä on ruokapöytä, soffapöytä, nojaustuoli, keittiötuoli sekä kolme klaffituolia. Kaikki hyväkuntoisia, vaaleaa puuta, siistiä ja simppeliä. Lienevät kotoisin muuten Iikkeasta, josta voi hakea lisää ainakin keittiötuoleja sekä muuta pientä tarvittavaa, joka olisi ehkä suotavaakin ostaa uutena (tässä mainittakoon mm. tiski- ja vessaharjat, muahahahaah). Ja että meitä edelleenkin pidettäisiin joko piheinä tai yltiötuhlureina, koko keikka kuljetuksineen ja kantoapuneineen kustansi 55 juuroa. Erittäin kohtuullista siis, koska leidi olisi muutoin joutunut heittämään tavaransa roskakatokseen pois jaloista.

Meikäläinen taas kunnostautui eilen kirjoittamalla pari juttua, tyrkkäämällä ne esille sekä tarjoamalla toista niitä julki muuallekin – tänään varmaan tulee jotakin vastinetta, jos on tullakseen. Muutoin en edes ehtinyt haahuilla, kun tässä koneen ympärillä tuli lähinnä erilaisia asioita vain hoideltua. Ei paha tuokaan, koska tietää ainakin kaikkensa taas tehneensä.

Reissulle sitä on tässä taas vain valmistauduttava, ei voi mitään. Ulkona on kylmä, mutta lisätään toinenkin pari kalsareita ja sukkia. Eiköhän siellä jotenkuten tarkene. Postiin on kassillinen vietävää, pari pakettia haettavana. Kirjastossa muhii jokunen varattu opus ja loppuaika meneekin täsmälleen vain ruokaostoksiin. Lista on taas pitkä, notkea ja tasapainoinen eli aina samanlainen ;) Mitä sitä hyvää muuttamaan, varsinkin jos tarjouksellakin on jotakin kelpoisaa.

Kirjalista saa jäädä huomiseen, ei jaksa tänään listailla – tai listailla siis kyllä, muttei sanoa mitään järkevää niistä. Yöunet menivät varsin ketuillensa taas enkä saanut nukuttua paljonkaan. No, toivottavasti päikkärit iskevät tänään oikeaan kohtaan! Kovasti tekisi mieli mennä takaisin sänkyyn, mutta sitten minä jumiudun lämpöisen peiton alle ja kissakin joutuu olemaan ilman muonaa. Mitäpä minusta (sitä mieltä tekin taatusti olette), mutta kissa ei ole ylipainoinen ja tarvitsee kaiken saatavissa olevan pehmoruuan sekä kissinmaitoa ja ehkä vähän heekkua. Kyllä se on kangettava itsensä sille asenteelle, että ulos on mentävä. Toivottavasti postissa ei tänään ole mieletöntä äänestysjonoa. Jos on, toivotan kaikille hyvää kakkosta ;D

265380.jpg


POLKA, JOLLA ON JO NYT KYLMÄ... hrrhrhrrrh